inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám 4 rotorový obraceč POTTINGER 4,5 M

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám 4 rotorový obraceč POTTINGER šíře 4,5 M ,pěkný stav, předvedu v chodu za traktorem
Prodám 4 rotorový obraceč POTTINGER 4,5 M
Podobné inzeráty
Nesený obraceč sena 4 rotorový
Prodám nesený obraceč sena 4 rotorový, záběr cca 4,2m v dobrém stavu vč. kardanu. Parkovaný ve stodole.
Obraceč POTTINGER  HIT10.11T
Prodám obraceč Pottinger HIT 10.11T. Do provozu uveden 5/2014. Obraceč je po servisní kontrole a připraven na další sezónu. Ke stroji je katalog ND, návod k obsluze a Technické osvědčení. Bezproblémový a výkonný stroj. Nějaké drobné opravy za dobu provozu byly provedeny, ale všechny z důvodu chyby obsluhy. Prodávám z důvodu pořízení stejného nového obraceče a potřeby odpisů. Jsem plátce DPH. Cena + DPH. Slevy po telefonu nedávám!
Obraceč Krone 5.5m obracak KW kuhn Pottinger 5.4 claas Volto
prodám obraceč sena Krone kw 5.50/7, 4-rotorový, záběr 5.5 m. rok 2001. slušný stav. VARIO, hydraulicky skládaný. 7 ramen na rotor. stav a výbava jako na fotkách dovezené z Německa Mame dopravu
obraceč, obracák
Nabízíme k prodeji nesený, 8x rotorový, hydraulický sklopný obraceč KRONE KW8,8. Záběr obraceče 9m. Široké pneu, plovoucí závěs, okrajové obracení. Plně funkční stav. Obraceč Vám rádi předvedeme. Více info. na tel.
obraceč Kuhn
Dobrý den, prodávám 6 rotorový obraceč Kuhn digidrive GF 642 o pracovní šířce 6m. Obraceč je nesený s možností nastavení koleček pro obracení na souvrati. Prodávám z důvodu přechodu na stroj s větším záběrem. Pouze volat na . Na SMS a email nereaguji. Cena plus DPH.
Prodám nesený obraceč pottinger
Prodám čtyřrotorový obraceč pottinger o záběru 4,5m v dobrém stavu. Volejte po 15.h.