inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodam 3-leteho valacha SSP , KVB 142

Kategorie: Koně

Vynikajici charakter, super styl skoku, este poroste, zdravy, vhodny do sportu, otec Tibet SSP
Prodam 3-leteho valacha SSP , KVB 142
Podobné inzeráty
Prodám pony dostihového valacha
Dobrý den. Prodám velmi charakterního 5 letého valacha typu sportovní pony. 131cm khv. Pony jménem Dark Orion Chocolate se výborně hodí pro dostihový sport. Velmi úspěšný. Výherce Lysé nad Labem 2022. Poslední dostih v Mostě (ukončení sezóny) 2 místo. Na ošetřování moc hodný jen u krmení musí mít svůj klid. Zvyklí na box i 24/7 venku. Nekovaný, pravidelně odčervovaný, očkovaný, krve hotové. Venku dopředný, spíše pro zkušeného jezdce. Na jízdárně sveze i malé dítě. 100% zdravý, dobře krmitelný. Prodám s vybavením (sedlo, podbřišník, podsedlovka, uzdečka…) V minulém roce (2022) se účastnil Hobby parkurových závodů a jízdy zručnosti. Koník je velmi energický rád a velmi ochotně pracuje, učí se rychle je vnímavý. Musí mít dostatek práce a pravidelný pohyb jinak dá dost najevo svůj přebytek energie. Ustájen v Js Valentová Horní Slavkov. Cena i s vybavením 115 000,- Kč Bez vybavení 110 000,- Kč Zájemci volat na: Valentová.
Prodám valacha A1/1
S těžkým srdcem prodám svého 14ti letého valacha na rekreaci. Pro pokročilejší jezdce. Ven zvyklý jezdit sám i s koňmi. Valášek je hodný, nekonfliktní ve stádě. 100% zdravý, kovář, veterinář a přeprava bez problému. Dotazy zodpovím na tel.
Prodám valacha A1/1
Prodám 11-ti letého valacha A1/1. V minulosti běhal dostihy, od té doby je mu dopřáno klidu a nemáme pro něj využití. Na ošetřování hodný, bez zlozvyků. Zvyklý být sám. Vhodný pro zkušenějšího jezdce, kdo s ním začne pracovat.Vhodný i pro muže. Zaskákaný, jen je potřeba ho přijezdit. Okovaný na všechny 4. Ustájený momentálně kousek u Mostu. Děti a překupníci nevolat!
Prodám valacha
Prodám 14-letého valacha po Ballast, matka po Ramiro 47. Valach je pravidelně očkovaný, odčervený, kovaný na všechny 4 nohy. Zdravý, RTG k dispozici. Na ošetřování miliónový, 100% hodný, mazlivý, nezákeřný, nekouše ani nekope. Momentálně chodí každé dopoledne do paddocku. Zvyklý i na celý den box + kolotoč. Ve stádě s koňmi nekonfliktní. Velice dobře jezditelný, výkonnost L**, letos s juniorem Z, ZL. Neřeší profily, desky nebo výplně. V pravidelném skokovém tréninku a závodění se pohybuje teprve 4tým rokem, proto do vyšších parkurů pro zkušenějšího jezdce. Dříve fungoval jako hobby kůň. Na přepravu bezproblémový. Do terénu chodí sám i s koňmi. Videa ze závodu a z tréninku mohu zaslat na whatsaapu. Prosím pouze vážní zájemci. Záleží nám na tom, kam půjde. Cena 250 000 k jednání
Prodám valacha
Prodám 11 letého valacha. Zaučený ve všem. Více informací sdělím po telefonu. Jen telefonická domluva na SMS nereaguji. Děkuji
Prodám valacha do sportu i rekreace
Dobrý den / Ahoj, z časových a finančních důvodů prodám 11ti letého valacha plemene ČT po Grand Step, spíše pro zkušeného jezdce. Jméno: Megret Otec: Grand Step Koláček Matka: Meggie Datum narození: březen 2011 Ustájen: JK Kamenický Dvůr Megreta mám už 6 let od původního majitele kde se narodil a také vyrůstal (jsem první kupec). Do doby, než jsem si ho koupila nebyl nějak moc pracovně vytížený, semnou pak hned po roce začal navštěvovat parkurové závody, protože jsem zjistila, že je velice šikovný a rychle se učí, a tak jsme začali aktivně sportovat. Valach je vhodný do parkurového i drezurního sportu. Není kovaný (nikdy nebyl). Má za sebou ze začátku nějaké hobby závody, poté oficiální závody a také jsme spolu absolvovali středočeskou jezdeckou ligu, kde jsme skončili na stupních vítězů. Ve volnosti skáče 120 (pod sedlem jsme šli max 140 cm jednotlivý skok a parkur do 130 cm). Na závodech jsme vychodili několik parkurů stupně ZL, absolvovali jsme i L*. Od začátku roku 2020 mám B-ridera, úžasnou slečnu, která mi s Megretem velmi pomáhá a začala ho aktivně jezdit drezurně. Zatím má na závodech vyjetou výkonnost stupně Z, ale zvládá i ustupování, dovnitř plec / záď, překroky, kontracvaly a přeskoky. Stranové práce zvládá ve všech chodech. Co se týče chování, je temperamentní a umí si vymýšlet (ostatně jako každý kůň), ale jinak na ošetřování hodný, nastupování do vozíků zvládá krásně. Pod sedlem velmi příjemné chody, aktivně reaguje na nohu (nyní ježděný hodně od sedu a od nohy), na tlamu citlivý. V létě také citlivý na mouchy. Ve výběhu je schopný být jak s kobylami, tak s ostatními valachy, když je ve výběhu kobyla a další valach, tak to fungovat nebude (chrání si kobylu). Odjakživa je zvyklý na boxové ustájení (přes den výběh, přes noc box). Současně krmený granulemi a müsli (ráno a večer), dostává i oves když přijde z výběhu. V minulosti neměl žádná závažná onemocnění ani zranění. Pro více info nebo případný zájem mne prosím kontaktujte nejlépe telefonicky na čísle: či prostřednictvím zpráv.