inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám 2ks nohy ke stolku

Kategorie: Ostatní nábytek

nohy jsou nepoužité, 100 pr.stav, bílé, průměr 6cm, aretace 60 až 64cm, včetně příchytných obrub a vrutů
Prodám 2ks nohy ke stolku
Podobné inzeráty
Polohovatelný univerzální stolek vhodný pro seniory, děti
Prodám nový polohovací stolek s protiskluzovou deskou viz popis: Je lehce přenosný. Složení i skladování stolku je jednoduché, u stolku oceníte prostornou a omyvatelnou vrchní desku. Povrch stolku je hladký, nepoškozuje podlahy. Rozměry: - nastavitelná výška ( 56 – 74 cm) – 6 různých úrovní nastavitelný úhel – různé sklony vrchní desky extra velká servírovací deska (40 x 52 cm) materiál: plast (deska stolu), ocelová konstrukce (nohy) Výhody stolku: - nepotřebujete žádné nářadí pro instalaci, složený během minuty - skvělá ocelová konstrukce – nezlomí se, neohne se! - protiskluzová vrchní deska stolu se zvýšeným okrajem zabrání pádu věcí z plochy Použití: - skvělý PC stůl - snídaně v posteli - čtení a domácí úkoly - kreslení a malování - karty a puzzle - podnos k posteli - televizní stolek – servírování pokrmů k TV Baleno v původním orig. balení (nerozbaleno). Nové, nepoužité. Viz informaci přes email. Kontaktovat spíše e-mailem nebo SMS. Možnosti dopravy: zaslání českou poštou při platbě předem 140,-kč, na dobírku 280,-kč.
TV stolek
TV stolek v kombinaci skla a chromových noh. 3x černé sklo, 4x stojné nohy. Pouze osobní odběr Valašské Meziříčí. V rozloženém stavu. Typově stejný jako úvodní foto ale jiný tvar směrem dozadu se lehce zužuje viz následující foto. Z důvodu rychlého vystěhování jsem nestihla vyfotit sestavený a nemohu ani změřit výšku. Rozměry viz foto: Delka přední strany stolku cca 114,5 cm Délka zadní strany stolku cca 105,5 cm Šíře ve středu stolku cca 45,5cm Šíře na straně stolku cca 42,5cm
Noční stolek z akátu - akátový vějíř
Nabízíme 2 poslední výprodejové kousky z naší dílny. Stolek je vyroben z akátové spárovky tloušťky 24 mm. Ošetřen je bezbarvým olejem firmy Kreidezeit, který dává co nejvíce vyniknout přirozené barvě akátu. Rozměry stolku: – Vnitřní rozměr stolku: 450 mm (šířka) x 240 mm (výška) x 300 mm (hloubka) – Rozměr vrchní desky stolku: 530 mm x 350 mm – Celková výška stolku: 600 mm – Hmotnost: 15 kg Cena: 1000 Kč / ks
Starožitná toaletka se zrcadlem a bočnímí zrcadly.
Prodám starožitnou toaletku se zrcadlem a bočními zrcadlovými křídly. Masivní dřevo, vyřezávané dřevěné úchyty ve tvaru květů, má zdobené zásuvky i boční skříňky. Zrcadla jsou originál se šikmou fazetou. Středové zrcadlo je vyšší, s horním obloukem. Boční zrcadla v křídlech jsou obdelníková. Originální kousek a velmi zachovalý stav, nepoškozená, vyjma patiny středového zrcadla a popraskaného vrchního skla na pravém stolku. Toto sklo je popraskané již od roku 1930. Skla na stolcích jsou pevná, drží i při manipulaci, i to popraskané na pravém stolku. Pod skly stolků jsou krajkové bílé dečky. Toaletka byla svatebním darem v roce 1925. Cena 7 000,- Kč.
TV stolek Neo vystavený vzozek likvidace
TV stolek , značkový , likvidace skladu , levně . výškově štelovací držák televize. Skladem více stolků ,některé v krabicích vhodné pro obchodníka za likvidační ceny pouze při osobní prohídce . ,seznam nemám. Původní cena tohoto stolku 7000,- u stolku není držák TV.
Sestava skříněk a konferenčního stolku
Prodám sestavu skříněk a konferenčního stolu, vhodné do pracovny nebo dětského pokoje, vyrobeno na zakázku - lamino třešeň, dvířka a čela zásuvek lakované (odstín meruňka/broskev), rohová skříňka slouží jako PC stolek s výsuvnou podložkou pro klávesnici a myš. Rozměry v cm, délka x šířka/hloubka x výška: Konf. stolek 100 x 45 x 51 Skříňka malá 65 x 40 x 76-78 (stavitelné nohy) Skříňka velká 139 x 40 x 76-78 (stavitelné nohy) Rohová skříňka 100 x 40 (pravá strana) x 76-78 (stavitelné nohy), levá strana hluboká 80,5 cm. Prodej jen jako komplet, židle k PC v ceně, nutno zajistit odvoz.