inzerce, prodej, prodám, bazar

Prodám

Kategorie: Čtyřkolky

Prodám zadní pneumatiky na čtyřkolku terénní 20x11-9 cena za 2ks
Prodám
Podobné inzeráty
Prodám čtyřkolky 110ccm
Prodám dvě čtyřkolky jedna pojizdna druhá na dily Jeden motor k tomu, jeden v krabici na složení Plus vozík za modrou čtyřkolku Spoustu dílu k tomu(karburatory,zapalování,,spojka,brzdové třmeny a spoustu dalšího Jenom v dílech je 4000kc Některé drobnosti i nové Prodám pouze vše najednou Při rychlém jednání sleva Čím rychleji pryc lepší cena Volat pouze
prodám Suzuki LTZ
Prodám čtyřkolku, je bez SPZ, případně mohu prodat náhradni rám i s TP.(samostatne za 20.000 se ctyřkolkou za 15.000).Ctyřkolka má nové gumy na kterých je najeto tak sto km. Mám i náhradní plasty , ktere prodám ke kolce za 7000. Samostatne za 10.000.Mam k tomu i nějaká ložiska allbals nové.
Prodám ATV 110 Hummer
Prodám starší atv 110 jednorychlostní, plně pojízdná, nutno dokoupit akumulátor, ale předvedu v chodu. Motoricky v pořádku, brzdy fungují. Prodám z důvodu nevyužití. Přidám sněhové řetězy. Světla jsou odpojené. Navrhuji cenu 8.000, možná výměna za něco zajímavého, například pionýr, simson... Video staru motoru:
prodám brýle a dresy Can-Am
Prodám červené brýle Can-Am , cena 600,- kus dále prodám dresy Can-Am viz foto , cena 1200,- kus
Prodám 2 x yamaha warrior 350
Prodám 2 ks yamaha warrior, cena za 2ks ale prodam i jednotlive,obě bez SPZ, možno prodat zvlášť modro oranzova je obrousena na plast-cerveny, takze lak si muzete dat jakykoliv.(posledni foto) Delal jsem na ni v lete servis ale proste neni cas to ani dodelat(dat dohromady). ctyrkolky nejsou nove, maji uz lecos za sebou. Ja nato nemam cas. v cene je to zohledneno. Jsou to poctivy yamahy a jeste se na nich uzije dost srandy.Kdo zna vi. v pripade zajmu volejte. Zluta nejela 2 roky, ta druha jezdila na podzim.
Prodám Pneu ITP Holeshot R12
Prodám sadu pneu o rozměru: 25x8R12, 25x10R12, pneu bez poškození, odhadem cca 70% vzorku. Měl jsem je na Can Am renegade. V případě zájmu volat: Možno zaslat ČP. Není problém poslat na dobírku při uhrazení poštovného předem na účet. Can am, can am renegade, can am outlander , 500 , 570 , 650 , 800 , 850 , 1000, polaris, kawasaki, suzuki kingquad , bruteforce, linhai, cfmoto , gladiator, X8, pneu, čtyřkolka, zadní pneu , přední pneu, scrambler,