inzerce, prodej, prodám, bazar

Proč máma pije/ nadává

Kategorie: Ostatní

Prodám knihy Proč máma pije a Proč máma nadává, jako nové. Četla jsem jen kousek jedné z nich. Cena 250 Kč za obě.
Proč máma pije/ nadává
Podobné inzeráty
Přijímací technik servisu nákladních vozidel Mercedes-Benz
Díky každodenní práci každého z našich lidí se naši zákazníci vždy dostanou bezpečně do svého cíle. Ať už potřebují odvézt děti, zavézt zboží do obchodu, spěchají v sanitce někomu na pomoc nebo se chtějí jen tak projet. Společně jsme tu pro jejich potřeby, podnikání i radost. Přijímací technik servisu nákladních vozidel Mercedes-Benz (M/Ž) Proč pozici přijímacího technika potřebujeme: - Aby zajistil ve více než stoprocentní kvalitě očekávání zákazníka servisu od objednání až po předání vozu. Co je výsledkem práce přijímacího technika: - Včas a správně provedená, se zákazníkem vykomunikovaná a vyfakturovaná servisní zakázka. Co konkrétně technik dělá: - aktivně komunikuje se zákazníky servisu - plánuje servisní zakázky - přijímá vozidla do servisu a zadává zakázkové listy - monitoruje průběh servisních prací a komunikuje s vedoucím dílny - zpracovává návrhy cenových kalkulací - fakturuje zakázky a předává vozidla zákazníkům po servisu - průběžně komunikuje se zákazníky - pečuje o spokojenost zákazníků Jak poznáte, že se na to hodíte? - základem je, že chápete, co ten úkol znamená a proč je důležitý - rozumíte si s těžkou technikou víc, než s osobákem – uvítáme zkušenosti kolem nákladních vozidel/zemědělských strojů/stavebních strojů apod. - máte za sebou dobré výsledky v obchodě nebo službách - jste velmi zdatný v práci s počítačem a nevadí vám administrativa - umíte vyřešit nepříjemné situace - výhodou je: zkušenost v DMS systémech a znalost značky MB Proč pracovat právě u nás? - na začátku vás dobře zaškolíme - můžete odborně růst a spolupracovat se zkušenými kolegy - svých lidí si vážíme, jednáme férově a na rovinu - pokud přijdete s opravdu dobrým nápadem, oceníme to a uvedeme do praxe - nejsme malá firma, ale jsme v pohodě – žádný korporát :) - budete pracovat pro zavedenou firmu na trhu, na kterou se můžete spolehnout - mzda 36-55.000,- Kč, po dobu adaptace je garantována pevná mzda Rádi byste získali více informací? Přišli se podívat nebo i zkusit, jak to u nás funguje? Ozvěte se: email hrm@ nebo na telefon 483 838.
Nová kniha Dr. Máma
Prodám pěknou novou knihu Dr. Máma, ve které jsou uvedeny všechny rady pro dětské nemoci. Kniha je úplně nová, měla jsem ve skříni a zapomněla na ni, nyní již nevyužiji. Vhodné i jako dárek. PC 400,-
Jak se domluvit s kojencem a batoletem
Kniha nejen pro maminky jednoduše a prakticky vysvětluje, jak používat znakovou řeč pro batolata. Ne každé dítě projeví zájem, ale proč nezkusit slovník máma, táta, bobo o další pojmenování vyjádřená znakem :-)?
Kniha - Jak se mění náš svět (Nová)
Nová, nečtená. Naučná literatura, příroda, technika, vesmír.... Pevná vazba. Počet stran: 416. Vydáno 2008, Readers Digest Výběr. Cena + 70,- Kč poštovné při platbě na účet. V této zábavné knize najdou čtenáři odpovědi na ty nejzvídavější otázky: Proč vozíček horské dráhy nevypadne z kolejí? Proč mají kočky třetí víčko? Jak pracuje e-mail? Co si máme myslet o geneticky modifikovaných potravinách? Jaký tvar má podle nejnovějších teorií vesmír?
Kdy, kde, proč a jak se stalo?
Kdy, kde, proč a jak se to stalo. Kniha - Historické události. Vydána r. 1997.
Žhavé komodity- nova kniha
Velmi poutavě a srozumitelně je vysvětlena důležitá pozice komodit ve finančním světě. Autor vychází ze své praxe a popisuje, proč založil vlastní komoditní index a proč v dalších letech očekává růst cen komodit. Vysvětluje i různé způsoby, jakými lze do komodit investovat. Objasňuje podstatu futures kontraktů. Podrobně se věnuje Číně. Následují analýzy pěti zásadních komodit: ropy, zlata, olova, cukru a kávy. Autor se zabývá fundamentálními faktory, které ovlivňují jejich nabídku a poptávku. Zasilkovna +79Kc.