inzerce, prodej, prodám, bazar

Přivzdušňovací ventil HL900N DN50/75/110 s dvojitou izolační

Kategorie: Ostatní

Prodám nový kanalizační přivzdušňovací ventil HL. Jedná se o velmi kvalitní výrobek. Prodávám to, co je na fotkách.

Přivzdušňovací ventil HL900N DN50/75/110 s dvojitou izolační
Podobné inzeráty
přizdušňovací ventil
Přivzdušňovací ventil Ventilair pro přivzdušnění odpadního potrubí.. Přivzdušňovací ventily se používají v odpadním potrubí za účelem odstranění podtlaku přisátím vzduchu. nový 700kč,nepoužitý
Sifon dřezový s výpustí T-739 DN50/40
Prodám nový zabaleny Sifon dřezový s výpustí T-739 DN50/40 s nerezovou mřížkou 114 mm Možnost zaslání za 80kc přes balíkovnu nebo osobní převzetí.
Kotlové příruby DN50, DN 40
Nabízím doprodej skladového zůstatku varných přírub ke kotlům. Skladem je 1500 kusů DN40 a 400 kusů DN50. Cena na kus ze zásoby je 14,25,- bez DPH. Je ještě možné tuto výrobu obnovit. V případě zájmu bude nutno aktualizovat cenu.
Waga spoj DN50
Prodám waga spoj DN50 7972. Rozsah 45-70mm
Koleno DN50 , víčko k IBC k nádrži a kanystrům
Koleno ke všem námi nabízeným kanystrům (kromě 60L natur kanystru) a IBC nádržím pro otvor DN50 (50mm využitelný vstup) s hrubým hrubým závitem. Koleno je vhodný na takovou to výpust: Rozměry: vnitřní průměr: 50mm, vnější průměr: 60mm; délka: cca 150mm. Náhradní víčko včetně těsnění s hrubým závitem na spodní výpustný kohout k IBC nádržím. Rozměr ventilu S60x6 (hrubý závit) DN 50 (50mm.
mobilní dům 2+kk
Dobrý den, nabízíme k prodeji mobilní dům. Celková plocha domu činí 30m2 a jeho výška je 2,8 metrů. Pokoje mají šikmé stropy. Součástí domu je společný obývací pokoj spojený s kuchyní, ložnice a koupelna s WC. Dům je na kolečkách a lze jej tak snadno převážet. Rozměry ve smontovane poloze - š x d x v - 254cm x 540cm x 280cm. Hmotnost domu společně s plošinou, která je pod ním je 3,48 tuny. Díky tomu je dostatečně kompaktní s možností snadného přesunu pro každého, kdo vlastní řidičský průkay sk. B+E a vlastní automobil, který snadno utáhne náklad o hmotnosti do 3,5 t (například SUV nebo transporter). Po rozložení je dům perfektně izolovaný. Díky přírodním materiálům, ze kterého je vyroben, jsou jeho stěny prodyšné a dům je tak vhodný pro celoroční bydlení. Vytápění a chlazení je řešeno klimatizací. Na přání zákazníka je možné vybavit kuchyň lednicí, pečící troubou, varnou deskou, digestoří, myčkou, pračkou a bojlerem. Stěny domu jsou obloženy dřevěnými obklady s vnitřními a vnějšími rozměry 14 a 19 mm. Mezi ně jsme umístili konopnou izolační vlnu, která má mimořádné tepelně izolační a akumulační vlastnosti. Střecha a podlaha jsou kombinací vysoce kvalitního importovaného termopanelu, dřevěného obložení kvality A/B od rakouského výrobce, dřevěných palubek, konopné izolační vlny od českého výrobce a trapézového plechu, který má vynikající izolační vlastnosti a k tomu skvělý vzhled. Dům má 7 hliníkových oken vyrobených pomocí sytému ALTEST ESKIMOS, které disponují tepelným mostem zabraňujícím tvorbě kondenzace. Dvojté zasklení oken, tzv. 4 sezóny přispívá k zvýšení energetické účinnosti a zajišťuje dostatek světla v místnostech. Mobilní dům lze zakoupit i bez platformy. Zejména výhodné je to pro ty, kteří nemusí nebo neplánují dům často převážet. V případě montáže bez platformy není potřeba žádný betonový základ. Nabízíme službu montáže, demontáže a přepravy po celé Evropě. Dům je vhodný jako letní chata a může být umístěn i v kempu. Můžete jej také použít jako dům pro hosty na svém dvoře nebo kdekoliv budete chtít. Mobilní dům je ve fázi dokončování. V uvedené ceně není zahrnuto kuchyňské vybavení. Na přání lze dovzbavit dle vašeho vkusu a požadavků. Cena 890000czk bez DPH + platforma 92000czk bez DPH