inzerce, prodej, prodám, bazar

Přívěsek na klíče

Kategorie: Doplňky

Prodám nový nenošený přívěsek na klíče nebo kabelku.
Přívěsek na klíče
Podobné inzeráty
Nová pánská kožená peněženka a přívěsek na klíče - SLEVA
Nová pánská kožená peněženka a přívěsek na klíče. Kvalitní značková dárková sada Tchibo. Úplně nové zboží, ještě originálně zabalené s přelepkami. 100% pravá kůže činěná bez chromu. Rozměry 12 x 9 cm. Peněženka: přihrádka na mince s drukem a spousta praktických pouzder na platební karty. Přívěsek na klíče s karabinkou pro bezpečné připevnění např. na tašku, kabelku nebo batoh. Módní doplněk ve stylovém vzhledu. Běžná cena 649,-Kč. OBROVSKÁ SLEVA!!! Osobní převzetí či platba předem. Balíkovna 65,-Kč. Doporučený dopis 70,-Kč. Zásilkovna 80,-Kč. Penguinbox 60,-Kč. Na dobírku nezasílám. Telefon nefunguje! Prosím, odpovídejte jen přes formulář.
Přívěšek na klíče - psí tlapka
Přívěšek na klíče je vyroben na 3D tiskárně z materiálu PLA. V současné době jsou k dispozici tyto barevné kombinace (viz fotografie). A to ve verzi s kroužkem na klíče vč. řetízku nebo bez něj. Lze dodat i dárkovou krabičku (podobná jako na řetízky). Uvedená cena je za přívěšek vč. kroužku a řetízku. Po dohodě lze volit barevné kombinace. Velikost: cca 4x4cm Cena: 45,-Kč/ks (30,-Kč/ks – bez kroužku a řetízku ) + poštovné a balné 30,-Kč (ČP) Dárková krabička: 40,-Kč/ks Barevné kombinace (tlapka / polštářky): bílá / galaxy (černá se třpytkami) galaxy (černá se třpytkami) / bílá galaxy (černá se třpytkami) / modrá galaxy (černá se třpytkami) / žlutá žlutá / galaxy (černá se třpytkami) galaxy (černá se třpytkami) / růžová růžová / galaxy (černá se třpytkami) Balím do bublinkové obálky a posílám Českou poštou jako dopis. V případě zájmu, prosím, napište barevnou kombinaci a dohodneme se, zda je to možné.
Přívěsek na klíče "Tygří hlava"
Novy přívěsek na klíče "Tygří hlava", rozměry 5,5 x 5 cm, materiál - plast, kovový kroužek. Technika "decoupage". Výrobce Čína.
Přívěšek na klíče či kabelku KL Choupette nový
Přívěšek na klíče či kabelku KL Choupette nový, nevynosím,posílám Zásilkovnou
Přívěšek na klíče BMW 5 - stříbrný, nový, 201 Kč
Prodám přívěšek na klíče BMW 5 ( číslice např. BMW 525 D ). Je nový nepoužitý. Barva je viz foto. Cena 201 Kč. Lze osobní prohlédnout a vyzvednout v Praze dle domluvy. Také mohu poslat přes Zásilkovnu, Českou poštu apod. Případné míry, dotazy atd. rád zodpovím.
3x sluníčko - dekorace a přívěsek na klíče, doprava zdarma
Sada 3 sluníček - 2 ručně háčkované dekorace a přívěsek na klíče s poutkem a kroužkem. Dekorace jsou určené na položení, nebo opření, jsou bez poutka, sytě žluté barvy s černými očičkami a pusou, ve dvou velikostech - větší 13 x 13 cm, menší 8 x 8 cm. Vnitřek je vyplněný dutým vláknem, jsou měkká. Rozměry přívěsku - samotné sluníčko má na délku 6 cm, na šířku 5,5 cm, tloušťka je 2,5 cm, délka poutka 2x 4,5 cm. Cena je za všechna 3 sluníčka, doprava zdarma na pobočku Balíkovny nebo Zásilkovny. IČ: 10982451