inzerce, prodej, prodám, bazar

Přísvit na noční vidění

Kategorie: Ostatní

Prodám prisvit 850mW. Důvod prodeje mám nové noční vidění a tohle mě z bylo používaný tak třikrát je jak nový. Při rychlém jednání možná sleva.
Přísvit na noční vidění
Podobné inzeráty
Digitální noční vidění Yukon RANGER PRO 5x42
PRODÁM. Noční vidění Digitální noční vidění Yukon RANGER PRO 5x42 Cena nového.... 21 740,00 K Jako nový.... Nepoužíván.. Teď Velká sleva !!!!! Technické parametry Velké zvětšení Technologie SumLight TM Univerzální použití den/noc Velmi výkonný neviditelný infra zdroj přisvícení Klasický video výstup pro nahrávání Možnost externího napájení Lze pozorování a nahrávaní při rychle se měnicim osvětlení - od běžného až do úplné tmy Příjemná ergonomika pulse Sumlightres Digitální monokulár pro noční viděni je výsledkem efektivního nasazeni digitální technologie zpracování obrazu v pozorováci technice. Noční vidění Ranger PRO se vyznačuje zvětšením 5x s maximální vzdálenosti pozorováni 600m, což bylo docíleno použitím v jeho konstrukce vysoce citlivého snímače a nového procesoru ke zpracování obrazu s technologii SumLightTM. Technologie SumLightTM spočívá v neustalém akumulování vstupujícího světla a zpracování procesorem v reálném čase. Diky tomu přístroj dokáže pracovat i v pasivním režimně při velmi nízkých hodnotách okolního osvětlení. Jasem a ostrosti obrazu přistroj Ranger PRO úspěšně konkuruje klasickým nočním viděním se zesilovačem jasu obrazu generace II+. Obraz se zobrazuje na černobílé LCD obrazovce a má ostrost po celém zorném poli. Přístroje je schopen efektivně zpracovávat zbytkové světlo ( pasivní režim) v širokém vlnovém rozsahu při obvyklém nočním osvětlení. Zabudovaná výkonná infračervená svítilna má regulací intenzity záření a používá se pří pozorování v úplné tmě ( aktivním režim). Vlnová délka záření 940nm spadá do oblasti neviditelného infračerveného světla. Po připojení vnějšího záznamového zařízení obraz lze nejen pozorovat ale i nahrávat. Pří použití v terénu uživatel ocení externí napájení přístroje,
Prodám Noční Vidění PardNv019
Prodám noční vidění PardNv019 z důvodu koupě nového. - Rok zakoupený - 4x používaný - ve stále novém stavu - k nočnímu vidění baterie zdarma - zakoupeno 8500, prodejní cena 5000 Dohled v noci přes 400m Přes den barevný a v noci černobílý obraz Rozsah zvětšení: 1x24 zoom Digitální zoom: po krocích 1,5x, 2x, 2,5x 3x Objektiv: 50mm Zorné pole: 5°×3,75° Vysoké rozlišení obrazovky: 800x480 Expozice EV: -2 až 2 (upraví množství světla dopadající na matrici) Rozlišení videa: 1920 x 1080px Rozlišení fotografie: 2592 x 1940px Podpora paměťových karet: až 32 ​​GB Wi-Fi: Ano Přísvit: 850 nm Napájení: dobíjecí akumulátor 18650 (v balení) Hmotnost: 371 g Dostupné jazyky: čeština, polština, angličtina, francouzština, němčina, španělština, italština, portugalština, čínština, japonština, ruština Úprava kužele přísvitu do dálky: ANO Třída odolnosti: IPX4 (Ochrana proti vniknutí jakékoliv pevné částice, ochrana proti stříkající vodě) Možnost připojit powerbanku: ANO Rozsah pracovních teplot od -20 ° C do + 55 ° C
Noční vidění
Prodám noční monokulál Nachtjäger NH-1 6*50.Vestavěný přísvit 850,nahravání videa,foto na kartu.Mám k komu namontovaný přísvit pulsar 940 v hodnotě 1500,-Vhodné pro začínající myslivce.
Noční vidění/den noc
Nabízím k prodeji noční vidění nezávislé den /noc od značky Pulsar. S puskohledem dodám Wiwer montáž, extra neviditelný prisvit,záložní zdroj s nabíječkou. K optice se nemusí používat žádné baterie. Zdroj v neustálém provozu vydrží 24h.Vse naprosto spolehlivost. Důvod prodeje přechod na termo.Rychle jednání možnost dohody.Popripade vše vysvětlím po telefonické domluvě.
Pulsar noční vidění
Prodám noční vidění pulsar N 355 tři roky staré cena 15000 dále přídavný přísvit cena 2000. Možné prodat zvlášť!
Noční vidění Binocular Night Scout
Prodám noční vidění, Binocular night scout. Perfektní stav, komplet příslušenství. Nové stojí aktuálně 14.400kc plus 2.500Kč za prisvit.