inzerce, prodej, prodám, bazar

Příslušenství karcher

Kategorie: Vybavení dílen

Dobrý den, prodám příslušenství k vysokotlakému mycímu zařízení karcher. Jedná se o standardní tlakovou mycí pistoli. Dále nadstandardní mycí pistole s daleko lepší účinnosti a vyšším tlakem. Dále speciální koncovka na tlakové mytí podlah a ploch. Poslední je nádobka na zpevňování mycích prostředků ( vytvoří pěnu která působí například na karoserii vozidla jako aktivní mycí pěna ) Pořizovací cena cca 2500,- !!!vše funkční a málo použité!!! - NABÍDKA NEOBSAHUJE VYSOKOTLAKÉ ZAŘÍZENÍ !!!
Příslušenství karcher
Podobné inzeráty
Kärcher
Náhradní díly na míčku Kärcher
Smetáček karcher
Prodám nový průtokový smetáček na vapku karcher
Karcher K.2.14
Karcher K.2.14
Karcher Press+EX
Prodám Karcher Press+EX
Oscilační bruska / multifunkční nářadí Ryobi RMT300-SA 300W
- Nejvšestrannější elektrické nářadí s 300W motorem vám umožňuje zvládnout širokou škálu různých prací pouhou výměnou hlavy příslušenství. - Oscilační úhel 3.2° optimalizovaný pro řeznou rychlost a hladký povrch. - Kloubová hlava nastavitelná do 4 poloh nabízí uživateli větší univerzálnost z hlediska nastavení úhlu pro aplikace na těžko přístupných místech. - Výměna kotouče bez použití nářadí. - Zásluhou univerzálního adaptéru pro příslušenství je produkt kompatibilní s příslušenstvím jiných značek - Součástí balení je sada 30 kusů příslušenství, díky které máte ihned po vybalení nářadí k dispozici vše, co potřebujete. Zboží je nové, nevybalené z originálního obalu. Cena: 2 499 Kč Předání pouze osobně, Praha 9 nebo v rámci Prahy dle vzájemné domluvy.
Nezávislé naftové topení 5KW, 12V, kompakt
Prodám nové horkovzdušné naftové topení (bufík) s dálkovým ovladačem o výkonu 5kW včetně veškerého příslušenství (vyobrazeno na fotce). Snadno přenosné. Lze použít k vytápění kabiny různých vozidel a díky dostatečnému výkonu a snadné manipulaci je vhodný i pro použití k vytápění dílny, garáže, buňky, stanu např. pro rybáře apod. Snadná montáž. S montáží a správným výběrem topeni rad poradím. Záruka. Mam i náhradni díly a příslušenství. Ideálně osobní převzetí, ale lze zaslat i poštou na dobírku. V případě dotazů mne neváhejte kontaktovat. Parametry: -výkon: 5kW -display: LCD -palivo: nafta -nádrž: 5,5L -napětí: 12V -spotřeba: 0,1-0,55 litru/hod -velikost: 40x15x41 cm