inzerce, prodej, prodám, bazar

příruční cestovní kufřík ultralehký

Kategorie: Ostatní

Textil+ kůže, na zip. integrovaný vnitřní závěs na obleky a košile, které se tak v něm nezmačkají. Použitelný i jako mobilní skříň: prostě zavěsit na věšák. Lze nosit na popruhu přes rameno (popruh jsem ztratil), lze nahradit jiným). Uzamykatelný zip. Kapsa na spisy nebo laptop. Ideální do letadla jako kabinové zavazadlo.Napište mi do emailu či WhatsApp nabízenou cenu, Váš email, mobil a pobočku Zásilkovny, na kterou chcete poslat.
příruční cestovní kufřík ultralehký
Podobné inzeráty
Kufrik opice
Cestování s kufříky Skip Hop nebude již nikdy jako dřív. Krásný kufřík ve stylu Skip Hop. Propracované detaily ladí s veselými motivy. Kufřík má přední kapsu, která uschová oblíbené hračky na dosah ruky, až o 33cm vytahovatelnou rukojeť, dále odnímatelný nastavitelný popruh pro rodiče v čase, kdy už je dítě unaveno - kufřík vezmete sami na záda. Je dostatečně pevný jak pro každodenní používání, tak pro daleké cesty za dobrodružstvím. Puvodni cena 1100,-. vyroben z odolného materiálu s boční síťovanou kapsou na pití jednoduchá údržba 0% BPA, bez ftalátů testováno dle směrnic EU, vyrobeno v Číně materiál: polyester (vnitřní i vnější) Rozměry: 30x14x41 cm
Invalidní vozík ultralehký
Prodám ultralehký invalidní vozík v dobrém stavu a plně funkční. Dovoz Německo. Osobní předání v Příbrami..
Cestovní  bateriový příruční šicí stroj
Nabízím bateriový příruční šicí stroj v perfektním stavu. Vhodný jak na cestování, na chalupu i na doma. Je lehce přenosný, lehký a nevelký 22x7 cm. Při šití se pohodlně drží v ruce. Jednoduché zacházení zvládnou i naprostí amatéři. Pracuje bez kabelu, na 4 tužkové baterie 1,5 V typu AA.Cena 199,-Kč + poštovné 80,-Kč Zásilkovna. Info pouze na emailu : ervik@
Dětský cestovní kufr - Skip hop Zoo Opička
Prodám dětský cestovní kufřík značka Skip Hop Zoo Opička. Rozměry: Š. 30 x V. 41 x H.14 cm. Je moc krásný a skoro jako nový. Původní cena vysoká. Vyroben z odolného materiálu s boční síťovanou kapsou na pití. Propracované detaily kufříku. Odnímatelný nastavitelný popruh pro rodiče v čase, kdy už je děťátko unaveno. Vytahovací rukojeť až o 33 cm pro malé cestovatele. Kufřík je dostatečně pevný jak pro každodenní používání tak pro daleké cesty za dobrodružstvím. Kupovala jsem pro našeho malého cestovatele, když jsme letěli letadlem, nebo šel spát k prarodičům. Vždy nadšeně šel s kufříkem. Je pro děti moc pohodlný.
cestovní kufřík na počítač
Prodám cestovní kufřík na počítač na kolečkách.Nový.
Dárkové pokladničky a dózy - suvenýry, motiv Prahy
Dárkové plechové krabičky a dózy různých typů s motivy a designem Prahy: a) velká pokladnička na mince - historická tramvaj za 149 Kč, b) malá pokladnička na mince - cestovní kufřík za 125 Kč, c) 3x velikosti krabiček tj. malá, střední a velká dárková dóza se 3x různými portréty Prahy za 119 Kč a 139 Kč u velké dózy, d) středně velká pokladnička na mince - knížka za 115 Kč a za e) středně velká pokladnička na mince - Hradní stráž za 119 Kč. Cena je vždy za 1 ks vč. DPH, při osobním odběru. V případě doručení na Vaší adresu či na výdejní místo ve Vašem okolí hradíte pouze cenu za doručení již za 65-69 Kč dle objemu. V případě odběru po celých jednotlivých baleních - 1x balení obsahuje vždy 12 ks (pouze cestovní kufřík 1x balení 24 ks) je poskytnuta sleva 10 %. Vhodné jaké dárek či lze využívat pro skladování oříšků, perníčků, čokolád, sušenek, bonbonů, kávy či čaje. Kontaktujte nás na tel. či mail Na fotografiích jsou pokladničky a dózy zobrazeny.