inzerce, prodej, prodám, bazar

Příručka modeláře

Kategorie: Ostatní

Příručka modeláře i s plány modelů slušný kompletní stav
Příručka modeláře
Podobné inzeráty
Sada pružinek pro kutila / modeláře
Prodám sadu pružinek pro kutila / modeláře (viz foto). Cena: 49,-Kč + poštovné 109,-Kč (nebo 89,-Kč Zásilkovna). Při osobním převzetí se poštovné neplatí. Preferuji osobní předání v Plzni, Horšovském Týně, Poběžovicích, Hostouni, nebo na trase a v okolí. Koukněte i na naše další inzeráty :-)
The Skipper's Pocketbook - Příručka kapitána plavidla EN
Basil Mosenthal Second Edition Příručka praktického kapesního formátu připomínající kapitánům jachet cenné informace o základních pravidlech, starosti o loď i bezpečné plavby s ní. Slouží i jako cenná referenční příručka pro učební osnovy kapitánů jachet.
Příručka FMEA
Nová knížka: Příručka FMEA. vydání 2019
Uživatelská příručka Nokia 5110
**Uživatelská příručka Nokia 5110 - jako nová **platba předem na účet **Poštovné: obyčejné psaní 40,- Kč **Doporučené psaní 77,- Kč **Na dobírku a do zahraničí neposílám **Na SMS nereaguji
Uživatelská příručka Nokia 6700 classic
**Uživatelská příručka Nokia 6700-classic - jako nová **platba předem na účet **Poštovné: obyčejné psaní 40,- Kč **Doporučené psaní 77,- Kč **Na dobírku a do zahraničí neposílám **Na SMS nereaguji
Uživatelská příručka yuki
Uživatelská příručka na tyto 4 motocykly YUKI GY2 125/YUKI 125 SPORT/YUKI 125 VISTA/YUKI 125 HAWK Nato že je z roku 2005 je ve slušném tam vše od lití oleje do rozměru pneu nebo motoru.