inzerce, prodej, prodám, bazar

Připouštění plemenným hřebcem P.R.E.- pura raza espanola

Kategorie: Koně

Na sezónu 2023 Nabízím připouštění plemenným hřebcem Pura Raza Espaňola. Boticario de la Rosa, KVH 168cm. Narozen 13.3.2014 ve Španělsku ve známém a úspěšném chovu Hacienda de la Rosa. Kde byl i uchovněn. Otcem hřebce je Desafio de la Rosa, který má od obou rodičů ve druhé a třetí generaci výborného Educado X. Matka Boticaria XLVI je po Calificado hřebci Cautivo XIII, který byl ve Španělsku vidět na drezurních obdélnících.
Boticario de la Rosa je PRE barokního typu, ovšem s prostorným, aktivním pohybem. Příjemně temperamentní. Ale na hřebce skvěle ovladatelný.

Hřebec připouští pouze čerstvým , chlazeným ID (+3000-3500 za odběr), dávku možno kamkoliv zaslat. Možno osobní odběr- ústecký kraj


Cena: P.R.E kobyly- 20000kč
Ostatní plemena- 10000kč

V případě nezabřeznutí další připouštění v sezóně zdarma.
Připouštění plemenným hřebcem P.R.E.- pura raza espanola
Podobné inzeráty
Připouštění plemenným hřebcem P.R.E.
Připouštění plemenným hřebcem P.R.E. Nabizim limitovanou edici mrazenych davek hrebce Gallardo car, Pura raza espanola. Kvh 169cm, hnedak narozen ve Spanelsku v Yeguada Carthago 13.2.2008. Hrebec v modernim typu s prostornym pohybem, jemny, kontaktni kun, hodny k detem. Vice info zde : Video ze Spanelska 2011: Ustajeny na Praze zapad - Ptice. Pripousteci poplatek cini: 13.000kc PRE 10.000kc ostatní V pripade nezabreznuti v dane sezone po 1ID je dalsi davka zdarma!!!! Posledni 4 fotky jsou potomci. tel: 774947 Martina Mlčochová 777486 Katka Patel
Připouštění plemenným hřebcem P.R.E.
Nabízíme připouštění hřebcem Pura Raza Espaňola Querido Aragaj, tmavý hnědák, nar. 23.5.2012, KVH cca 165 cm. Otec Sereno Salvatella (Corinto X, Educado X), matka Alada IX (Escalera hřebec Botijo VI). Querido je chytrý, kontaktní kůň s výborným pohybem a charakterem. Cena: klisny P.R.E. 15000 Kč ostatní plemena 8000 Kč K dispozici pouze ID (+ manipulační poplatek, odběr 2000 Kč) Ustájen na Berounsku.
Připouštění hřebcem P.R.E Limonero XLI
Nabízíme připouštění krásným a charakterním hřebcem Pura raza espaňola starošpanělské linie Colombiano. Kvh 156cm. Narozený 2004 v Barceloně,rigistrovaný jako plemeník v ANNCE. Otec:Colombiano VIII Z matky:Limonera XXIX (po Unico XII) Jedná se o hřebce absolutně úžasného charakteru,velmi vznosné a prostorné chody,vynikající vyváženost,pracovitý a chytrý kůň milé povahy. Hřebec je licentovaný v Česku na všechna plemena. Kůň vhodný do barokního ježdění,drezura,working equitation. Připouštěcí poplatek je 10tis na všechna plemena. (2tis záloha+8tis doplatek za březí klisnu) Připouštění přirozenou cestou. Veškerá zdravotní vyšetření v pořádku. Více informací na uvedeném čísle.
Pura Raza Marismeño
Pura Raza Marismeño- u nás neznámé plemeno koně. Pokud se chcete dozvědět více,navštivte tyto stránky. pura-raza-marismeno8.
Připouštění plemenným hřebcem APH
Nabízím připouštění plemenným hřebcem americkým paint horsem CHEROCKEE LUCKY DEE. Má test 6-panel N/N negativní. Hřebec umí základní reiningové prvky a je velice ochotný k práci i s dobytkem.Barvy Black Tobiano. Otec: Smart cherokee dee Matka: Dallas twinkles twist Jeho hříbátkům předává strakatou barvu. Fotky jeho hříbata. Pro klisny Aph, QH, A1/1 připouštěcí poplatek 10 000kč. Ostatní dle domluvy připouštěcí poplatek 8 000kč. Připouštěcí smlouva a garance živého hříběte na 2 sezóny samozřejmostí. Hřebec připouští přirozeně z ruky nebo k dispozici je mražené sperma. Klisny musí mít platné očkování a odčervení, vyšetření na infekční anémii (AIE), infekční arteritidu (EVA), infekční metritidu klisen (CEM), hřebčí nákazu. Klisnu je možné u nás ustájit po dobu připouštění. Dle domluvy můžem s hřebcem přijet k Vám, dále možnost převozu klisny .
Připouštění plemeníkem Barock Pinto
PŘIPOUŠTĚNÍ PLEMENNÝM HŘEBCEM BAROCK PINTO HIROU XX27 Nabízím připouštění licentovaným plemenným hřebcem Barock Pinto. otec: BONTE MONTE matka: FRIES SILVIA ME Hirou je mladý, mimořádně charakterní, učenlivý a pracovitý hřebec, narozený 26.4.2017. Vysoký 166 cm. KVH. Hirou se ve dvou letech zúčastnil svodu, kde mu byla udělena licence k připouštění. Již ve třech letech splnil výkonnostní zkoušku IBOP – drezurní zkouška pod sedlem. V letošní sezóně bude připouštět přirozenou metodou do 31.7. Může připouštět klisny všech plemen i klisny bez původu (hříbě je Barock pinto). Každé hříbě získá průkaz od Anglo - Evropské plemenné knihy AES, která vydává průkazy pro Barokní Pinta. Připouštěcí poplatek je 6 000 Kč. Více informací a fotek naleznete na: