inzerce, prodej, prodám, bazar

Připouštění plemenným hřebcem AQH

Kategorie: Koně

Připouštěcí sezóna 2023 je tady!
.
Dovolte nám představit našeho krasavce! Docs Steady Nic DH - nebo jak my mu říkáme "Nik", je exteriérově i povahově výjimečný hřebec! V žilách mu proudí krev Hickory koní a je vnukem samotného Reminica!
Nik po svých předcích vyniká mimořádně pracovitou povahou. Jeho potomci mají talent na práci s dobytkem, reining, cutting avšak na rozdíl od čistě cuttingových linií si s nimi díky jejich klidné a pracovité povaze poradí i začátečník.
.
Náš Nik byl importovaný z USA (Texas), jako hříbě a tady začal svojí velmi úspěšnou závodní kariéru, na svém kontě má vyježděných mnoho titulů, jako posledním se může pochválit právě z roku 2022 kde se stal mistrem SR v Team Ropingu a to i ve svých 17ti letech co nasvědčuje jeho pevnosti, zdraví a pracovitosti. Nik má pevnou stavbu těla a výjimečně pevné nohy, velký sportovní talent a skvělý charakter a nejlepší na tom je že to vše předává i na své potomky.Ať už je tedy váš chov zaměřen na sport nebo rekreaci, Nikovy potomci vás určitě nezklamou!
.
Nezapomeňte mrknout na video Nika⬇️⬇️⬇️
klisny Aph ( Paint horse ), Aqh ( Quarter horse ), případně po dohodě A1/1.
Garance živého hříběte.
Připouštění plemenným hřebcem AQH
Podobné inzeráty
Připouštění plemenným hřebcem AQH-buckskin-SM MITO COMMANDER
připouštění impozantním plemenným hřebcem AQH – SM MITO COMMANDER, barvy buckskin. Hřebec má po svém otci, kterým byl náš hřebec Mito Poke, špičkový exteriér, mohutný osvalený stabilní rámec, pevnou kostru a stavbu těla, atletické schopnosti a vynikající sportovní vlohy, včetně vysoce charakterní a spolehlivé povahy. Hřebec je 100% zdravý, 6 Pannel N/N. KVH 163 cm. Otec hřebce: Mito Poke zahájil svoji závodní kariéru v Německu, poté byl v roce 1997 importován do ČR, kde pokračoval ve své úspěšné závodní dráze jak sportovní (reining, halter ... - např. v roce 2000 3. místo Kůň Roku, 2000 Mistr SR Western Pleasure), tak i v kariéře plemenné (velké množství kvalitních potomků). Pochází z vynikající americké linie: otec: Jack the Hustler (grey) - po Mitos Hustler (grey) a Mito Commander (grey). matka: Pollyana Poke z linie po Doc Bar. Mito Commander byl hřebec, který působil na ranchi 6666 v Texasu. 258 jeho hříbat mělo vysoce úspěšnou sportovní kariéru. Jeho potomkem je také slavný Mito Cierra (v síni slávy AQH). Kontakt: tel.: +420 976 956,e-mail: info@, Right Decision Stables, okres Kroměříž. Garance živého hříběte. Výběr z vice hřebců.
Připouštění plemenným hřebcem APH
Nabízím připouštění plemenným hřebcem americkým paint horsem CHEROCKEE LUCKY DEE. Má test 6-panel N/N negativní. Hřebec umí základní reiningové prvky a je velice ochotný k práci i s dobytkem.Barvy Black Tobiano. Otec: Smart cherokee dee Matka: Dallas twinkles twist Jeho hříbátkům předává strakatou barvu. Fotky jeho hříbata. Pro klisny Aph, QH, A1/1 připouštěcí poplatek 10 000kč. Ostatní dle domluvy připouštěcí poplatek 8 000kč. Připouštěcí smlouva a garance živého hříběte na 2 sezóny samozřejmostí. Hřebec připouští přirozeně z ruky nebo k dispozici je mražené sperma. Klisny musí mít platné očkování a odčervení, vyšetření na infekční anémii (AIE), infekční arteritidu (EVA), infekční metritidu klisen (CEM), hřebčí nákazu. Klisnu je možné u nás ustájit po dobu připouštění. Dle domluvy můžem s hřebcem přijet k Vám, dále možnost převozu klisny .
Připouštění plemeníkem Barock Pinto
PŘIPOUŠTĚNÍ PLEMENNÝM HŘEBCEM BAROCK PINTO HIROU XX27 Nabízím připouštění licentovaným plemenným hřebcem Barock Pinto. otec: BONTE MONTE matka: FRIES SILVIA ME Hirou je mladý, mimořádně charakterní, učenlivý a pracovitý hřebec, narozený 26.4.2017. Vysoký 166 cm. KVH. Hirou se ve dvou letech zúčastnil svodu, kde mu byla udělena licence k připouštění. Již ve třech letech splnil výkonnostní zkoušku IBOP – drezurní zkouška pod sedlem. V letošní sezóně bude připouštět přirozenou metodou do 31.7. Může připouštět klisny všech plemen i klisny bez původu (hříbě je Barock pinto). Každé hříbě získá průkaz od Anglo - Evropské plemenné knihy AES, která vydává průkazy pro Barokní Pinta. Připouštěcí poplatek je 6 000 Kč. Více informací a fotek naleznete na:
Připouštění plemenným hřebcem AQH/APH TOPSAIL GUN RDS
V sezoně 2023 je zařazen v plemenitbě importovaný hřebec plemene AQH/APH Topsail Gun RDS. Hřebec je 100% zdravý, má mimořádné sportovní předpoklady, vyniká absolutně klidnou, vyrovnanou povahou a zároveň neuvěřitelnou chutí do práce. V roce 2022 splnil všechny kvalifikace na MČR v Reiningu WRC i ČJF, kde získal také krásná umístění a ocenění. 6 pannel N/N, OLWS N/N. Garance živého hříběte, potomci z klisen AQH budou mít dvojí registraci, AQH/APH. Otec Wimpys Smoking Gun po Colonels Smoking Gun se narodil v USA, poté byl importován do Belgie, kde dosáhl špičkových světových výsledků v disciplíně reining: LIFETIME EARNINGS: $15.000+, SHOWRECORD: 2014 Open L3 Derby Champion Poland, 2014 IRHA Maturity 3th Place L3 Open, 2014 European Derby L3 Open Derby Reserve Champion, 2014 Intermediate Open Champion Belgium Futurity, 2012 International Western Events Belgium, L4 Open Snaffle Bit Futurity 4th place, 2012 Breeders Futurity Germany Finalist, 7th Place in the finals L4. Tento hřebec je producentem řady skvělých potomků, z nichž převážná většina září na předních evropských závodních příčkách. Před dvěma lety byl prodán do Mexika, kde nyní pokračuje ve vysoce úspěšné dráze plemenného hřebce. Matka TOPS FOXY JESSIE k nám byla spolu s jejím synem importovaná z Belgie, jedná se o nádhernou tmavě hnědou klisnu mohutného rámce, velice klidné povahy, která má zasebou velice úspěšnou reiningovou kariéru v Belgii. Možnost splátek připouštěcího poplatku. Výběr z více hřebců. Kontakt: tel.: +420 976 956, e-mail: info@, Right Decision Stables, okres Kroměříž.
Připouštění plemenným hřebcem AQH/APH Jo Jac Royal Gun ROS
V sezoně 2023 je opět v plemenitbě importovaný hřebec plemene AQH/APH Jo Jac Royal Gun ROS. Hřebec je 100% zdravý, má mimořádné sportovní předpoklady, vyniká absolutně klidnou, vyrovnanou povahou a zároveň neuvěřitelnou chutí do práce. V roce 2020 po velice krátké reiningové přípravě splnil kvalifikace na MČR v Reiningu, kde skončil na 2. a 4. místě, SAWRR Slovakia Championship 2. místo, v roce 2021 získal titul Reining Junior Šampion WRC. 6 pannel N/N, OLWS N/N. Garance živého hříběte, potomci z klisen AQH budou mít dvojí registraci, AQH/APH. Otec Wimpys Smoking Gun po Colonels Smoking Gun se narodil v USA, poté byl importován do Belgie, kde dosáhl špičkových světových výsledků v disciplíně reining: LIFETIME EARNINGS: $15.000+, SHOWRECORD: 2014 Open L3 Derby Champion Poland, 2014 IRHA Maturity 3th Place L3 Open, 2014 European Derby L3 Open Derby Reserve Champion, 2014 Intermediate Open Champion Belgium Futurity, 2012 International Western Events Belgium, L4 Open Snaffle Bit Futurity 4th place, 2012 Breeders Futurity Germany Finalist, 7th Place in the finals L4. Tento hřebec je producentem řady skvělých potomků, z nichž převážná většina září na předních evropských závodních příčkách. Před dvěma lety byl prodán do Mexika, kde nyní pokračuje ve vysoce úspěšné dráze plemenného hřebce. Matka Cowgirl WR San Jo, krásná palomino klisna, po otci San Jo Freckles, mohutného rámce a velice klidné a milé povahy, byla do Belgie také importována z ranče, který je producentem velm i úspěšných závodních koní. Možnost splátek připouštěcího poplatku. Výběr z více hřebců. Kontakt: tel.: +420 976 956, e-mail: info@, Right Decision Stables, okres Kroměříž.
Připouštění hřebcem ČSP 2352 Lucky
Všem chovatelům klisen bychom rádi nabídli připouštění našim plemenným hřebcem Českého sportovního pony: 2352 Lucky *2009 Otec: 2999 Amor Matka: Larieta po 2770 Pretoria Pegas Míry: 141 cm KVH, 150 cm KVP, 168 cm OH, 18 cm OHol Zapsán v HPK – AP Lucky je typický představitel plemene Český sportovní pony, který v každém ohledu odpovídá chovnému cíli tohoto plemene. Je to velice klidný a vyrovnaný poník, na kterém mohou jezdit a starat se o něj i ti nejmenší. Nedělá mu problém cestovat s jinými koňmi v přepravníku nebo pást se ve výběhu vedle klisen. Ježděn je na klasickém 2x lomeném stihlu bez jakýchkoli pomůcek. Nikdy nebyl kován. Žije v režimu 24/7 s druhým hřebcem. Svou mírnou povahu předává dál a jeho potomci jsou mimo jiné velice kontaktní a učenliví s pevnou kostrou a tvrdými kopyty, vhodní do všech odvětví jezdeckého sportu nebo jen jako rodinní koníci :-). Výkonnost: skoky „Z“, všestrannost „ZL“ (mezi velkými koňmi) Připouštění probíhá formou přirozené plemenitby, hřebec připouští z ruky, na stanici v Oldřichovicích u Třince. Připouštěcí poplatek: Základní poplatek – 3 000 Kč splatný před prvním skokem + 4 000 Kč doplatek za březí klisnu. Klisny je možné u nás pastevně ustájit – 100 Kč/den. Na základě domluvy můžeme s hřebcem přijet k Vaší klisně – 16 Kč/km. Požadujeme u klisen: - základní povinnou vakcinaci - negativní vyšetření na AIE (infekční anémie koní) - CEM – metritida klisen (pokud nemá klisna pod sebou hříbě) Pro více informací, fotek a videí nás neváhejte kontaktovat. FB: Stáj JP Oldřichovice web: WhatsApp: 242083