inzerce, prodej, prodám, bazar

Připouštění minihorse- AMHA

Kategorie: Koně

Pro sezónu 2023 nabízím připouštění plemenným hřebcem American miniature horse. Another Dimension DWB Final Review je importovaný z USA. Několikanásobný World champion AMHA.
- KVH 75cm
- pinto palomino
Připouštěcí poplatek pro klisny minihorse a ostatní je 4.000,- Kč, pro klisny AMHA 6.000,- Kč. Klisny je možné ustájit po dobu připouštění (100, Kč/den).
Připouštění minihorse- AMHA
Podobné inzeráty
Hříbata na prodej + nabídka připouštění
Chov miniaturních koní ROYAL LIBERTY v Ústí nad Labem nabízí poslední loňska hříbata American miniature horse na prodej (registrace AMHA i AMHR). Vše z kvalitních zahraničních linií s výstavně prověřenými předky. Pro zájemce o chov minihorse nabízíme možnost připouštění našimi licentovanými hřebci, vhodné pro klisny amerického miniaturního koně, minihorse nebo i pony bez PP. PŘI REZERVACI DO 31.3. SLEVA 20% ZE ZÁKLADNÍ CENY. _________________________________ HITSTAR VAN ALANA - licence ACHMK - poplatek 3.000,- MODELLO KAA JOSIE W JOEY S - licence ACHMK, AMHA, AMHR - poplatek 5.000,- - doplatek 5.000,- za březí klisny EBF MI BUGATTI - licence ACHMK, AMHA, AMHR - poplatek 5.000,- - doplatek 5.000,- za březí klisnu V ceně je kompletní chová servis včetně možného dovozu a odvozu klisny. Zajištěna kompletní veterinární péče včetně možnosti ultrazvukového vyšetření březosti.
Americký miniaturní kůň -minihorse nabídka připouštění
Stáj Acro farm nabízí připouštění miniaturních klisen, zapsaných v některé z plemenných knih minihorse, naším špičkovým hřebcem. American miniature horse, zapsaný nejen v USA ve dvou plemenných knihách , AMHA a AMHR, ale také v Holandské plemenné knize NMPRS, licentovaný i zapsaný i v České plemenné knize. DT MIDNIGHT LIL JOKER "Joker" otec: Tibbs Midnight Mardi Grass USA matka: Lucky Four Chips Dynamic Delux USA Joker má jako jeden z mála plemenných hřebců v ČR splněny zkoušky z výkonnosti. Pokud od své klisny očekáváte kvalitní hříbě, se kterým budete moci také sportovat potom Joker je správná volba. V ČR drží rekord skoku na národním šampionátu miniaturních koní 105cm. Ochotně a spolehlivě pracuje i s juniory ve spřežení. Je nositel mnoha cenění, vítěz vozatajských parkurů, vyniká v rychlostní soutěži barrel racing, i jumping. Multi SUPREME CHAMPION Multi DRIVING Champion Multi JUMPING Champion Multi VERSATILITY Champion European Grand Champion ACHMK TOP HONOR ROLL #1 Termín pro připouštění si domluvte prosím předem. Cena za připouštění, včetně 2 týdny ustájení je 8.000 Kč. V ceně je i opakované připouštění do konce připouštěcí sezony. Jarmila Podzemská Solopysky 13 26401 Sedlčany tel: bohemia-acro@
Připouštění minihorse - AMHA
Pro sezónu 2023 nabízím připouštění plemenným hřebcem American miniature horse. Dangerously in Love HVH je importovaný z Holandska kde získal 3. premie. Je to velmi klidný, charakterní hřebec. - KVH 86cm - silver dapple pinto Připouštěcí poplatek pro klisny minihorse a ostatní je 4.000,-Kč pro klisny AMHA 6.000,-Kč. Klisny je možné po dobu připouštění ustájit (100,-Kč/den).
Minihorse nabídka připouštění špičkovým hřebcem
Stáj Acro farm nabízí připouštění miniaturních klisen, zapsaných v některé z plemenných knih minihorse, naším špičkovým hřebcem. Minihorse, zapsaným v Holandské plemenné knize NMPRS i NAS licentovaný i zapsaný i v České plemenné knize. Yvo otec: Naughty Boy of Sportview matka: Ydioliena Yvo má jako jeden z prvních miniaturních hřebců v ČR splněny zkoušky z výkonnosti, kterých se stal vítězem s celkovým počtem bodů 8,7. Yvo se mnohokráte účastnil nadačních vystoupení pro Kapku Naděje, ale i dalších, také nočních show v Lysé nad Labem a podobně. Výborně spolupracuje i s juniory. Je to můj Rolls-Royce ve stáji. V kočáře naprosto velmi lehce ovladatelný a velký srdcař. Což například dokázal na Chuchelském dostihovém závodišti, kde exhibičním dostihu miniaturních koní, s přehledem zvítězil. Pokud od své klisny očekáváte kvalitní hříbě, se kterým budete moci také sportovat potom YVO je správná volba. S láskou ke mě i ochotně skáče a velmi dobře se vodí na parkuru. Při své výšce 84cm je jeho rekord skoku 95 cm, ale pro skok mohutnosti není trénovaný, jeho doménou je práce ve spřežení. Ochotně a spolehlivě pracuje i s juniory ve spřežení. Je nositel mnoha cenění, vítěz vozatajských parkurů. Multi SUPREME CHAMPION Multi SUPREME APPALOOSA CHAMPION Multi DRIVING Champion Multi JUMPING Champion Multi VERSATILITY Champion ACHMK TOP HONOR ROLL #1 Termín pro připouštění si domluvte prosím předem. Cena za připouštění, včetně 2 týdny ustájení je 5.000 Kč. V ceně je i opakované připouštění do konce připouštěcí sezony. Jarmila Podzemská tel: bohemia-acro@
Připouštění americkým minihorse
Nabízím připouštění AMHA miniaturním hřebcem BMS Westernboys Gravity. Gravity je vysoký pouhých 78 cm v kohoutku, spadá tedy do kategorie A, ve které je několikanásobným Grand a Supreme šampionem. Dále se pyšní několika 1.místy v jumping (skoková soutěž na ruce), získal titul národního multicollor šampiona a mnoho dalších. Na národním šampionátu 2018 získal 4* titul Národní SUPREME šampiona.Na svodu byl ohodnocen známkou 8.13 bodů a stal se tak nejlepším koněm svodu. Má úžasnou povahu, je hodný, na hřebce velice klidný, charakterní a ochotný k práci. Miluje děti, vodí ho moje 3 letá dcerka. Gravity připouští přirozeně, z ruky, kobyly většinou zabřezly na první říji.Z hříbátek po něm jsou krom jednoho hřebečka samé klisničky. Gravity má také jako jeden z mála hřebců v ČR úspěšně složeny zkoušky výkonnosti. Cena připuštění je pro kobylky minihorse a pony 4000,- pro kobylky AMHA na domluvě. Ustájení možno 100,-/den. Možno zajistit vyšetření klisny sonem na 16.dnu.
připouštění pony hřebcem
Nabízíme k připouštění hřebce miniappaloosa - 1414 Chester van´t Gotten. Narozen 2003.Barva hnědý leopard.KVH 92cm OH 125cm OHol 13cm Po otci Bayern´s Artos,matka Mandy po Rickie. Velmi charakterní hřebec,dobrá skoková mechanika,chodí v zápřehu,nosí děti.Chester byl do ČR dovezen z Holandska.Připouští klisny minihorse,miniappaloosa,pony i bez PP.Možnost ustájení klisny po dobu připouštění. Podmínky připouštění platba připouštěcího poplatku 2000,- při prvním připuštění klisny připouštěcí poplatek je platný na celý rok,dokud klisna nezabřezne možnost ustájení klisny 100,- / den po dohodě zjištění říje a březosti Veterinární podmínky pravidelná vakcinace na chřipku a tetanus Infekční anemie koní – IAE Bakteriologické vyšetření ( stěr ) na infekční metritis klisen ( CEM ) nevyžadujeme u klisen,které mají pod sebou hříbě Poslední fotky,letošní hříbě po Chestrovi. Bližší informace k připouštění na mobilu : 188 - Sigmundová Jana e-mail : visna.jana@