inzerce, prodej, prodám, bazar

Připojka elektřiny + revize

Kategorie: Stavební materiál

Nabízím kompletní vybudování elektrické přípojky a revize.
Dále výměny a úpravy elektroměrových rozvaděčů, přípravy pro fotovoltaiku i změny sazeb dustribuce např. pro tepelné čerpadlo D57d- levná elektřina.
PRAXE V OBORU ENERGETIKA PŘES 20 ROKŮ.
Tel:
Připojka elektřiny + revize
Podobné inzeráty
Elektro přípojka pro dům, chatu, zahradu včetně revize.
Nabízím kompletní elektro přípojku pro dům, chatu, zahradu včetně revize. Distribuce EG.D nebo ČEZ. Revize. Volejte na domluvu tel:
Elektroměrova skříń pro čez,připojka elektro,zásuvkova skříń
Realizace přípojek elektro. Příprava pro FVE( fotovoltaika),elektroměrová skříň pro čez, přípojka elektro, zásuvková skříň pro stavbu. Viz foto, komplet zhotovení a revize. Provadím elektroinstalace rodinné domy, haly, datové rozvody, hromosvody. cena včetně montáže a revize.
Elektrická přípojka pro EON i ČEZ, rozvaděč, revize
Elektro přípojka, elektro rozvaděč, stavební rozvaděč. Vhodné pro EON i ČEZ. Revize. Tel:
Elektroměrový rozvaděč, stavební rozvaděč+ revize
Nabízím elektroměrový rozvaděč i zásuvkový rozvaděč. Vše je nové a je možno i zaslat přes DPD. Nabízím i možnost osazení a zapojení kompletní přípojky+ revize-dohoda Tel:
Fotovoltaika- výměna rozvaděče, úprava měření- revize
Nabízím nový elektroměrový rozvaděč pro fotovoltaiku včetně kompletního osazení a revize. Energetika EG.D nebo ČEZ. Mohu nabídnout i související elektro práce. Volejte na domluvu. Praxe v oboru přes 20roků. Tel: Platí stále !!!
Fotovoltaika- přípravy, výměny rozvaděčů měření+ revize
Nabízím přípravy elektroměrových rozvaděčů pro budoucí osazení fotovoltaiky na domy a firmy. Přípravy včetně revize. Praxe v oboru energetika přes 20roků. Volejte na domluvu. Tel: