inzerce, prodej, prodám, bazar

Přilba Fly Racing

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

FLY racing helma, velikost XL 61-62cm, helma není padaná, jen má oděrky
Přilba Fly Racing
Podobné inzeráty
Přilba MX, Fly Racing USA
Prodám přilbu Fly racing vel. XL 61-62, PC 4000,-
Prilba Frank Thomas DV06
Predám novú výklopnú prilbu Frank Thomas DV06. Veľkosť XS(54cm) Cena 80€. Výklopná motocyklová prilba Frank Thomas DV06 v červenej, bielej a modrej farbe. Táto prilba má vstrekovanú ľahkú škrupinu, kompletný ventilačný systém, odnímateľné a umývateľné vnútro a bradový lem pre zníženie hluku a prieniku vetra. Prilba má rýchloupínaciu vonkajšiu šošovku proti poškriabaniu a vnútornú tmavú slnečnú clonu. Výklopná predná časť sa ovláda jednou rukou pomocou jediného tlačidla na brade a prilba má nový štýl, ľahko sa používa, plne nastaviteľný račňový podbradný remienok. Motocyklová prilba Frank Thomas DV06 je dostupná aj v 7 ďalších farebných prevedeniach; Biely; Čierna; Ružová; Matná čierna a šedá; biela, čierna a sivá; Matná čierna a neo žltá. Predná vyklápacia motocyklová prilba v matnej čiernej farbe Ľahká škrupina Kompletný ventilačný systém Odnímateľný a umývateľný interiér Vnútorná tmavá slnečná clona
Chrániče FLY Racing a Zandona
Prodám loketní chrániče FLY RACING a kolenní ZANDONA. Nepoškozené, nevyužité. Cena celkem 1000 Kč, jinak kolenní za 800 a loketní 400 Kč. Při odběru všech chráničů zdarma přidám nepoužité rukavice, viz foto. Osobní převzetí Žďár nad Sázavou, možno poslat Zásilkovnou po předchozí platbě na účet + poštovné (na pobočku Zásilkovny za 79,- Kč).
Fly racing F2 Carbon Mips, velikost S
Prodám helmu na mx, motocross a enduro. Fly Racing F2 Carbon MIPS, velikost S. Pěkná zachovalá helma, sem tam oděrky viz foto. Vnitřek v pořádku. K přilbě přidám vak. Možnost osobního odběru nebo zaslat po CZ i SK. V případě zájmu mě kontaktujte (email, whatsapp, sms).
Dres Fly Racing
Dres Fly Racing jednou použité