inzerce, prodej, prodám, bazar

Příčný nosič Fabie combi

Kategorie: Příslušenství

Prodám originální ŠKODA příčný nosič na Fábií combi, nepoužitý za 1800,- Kč rozteč cca90 cm
Příčný nosič Fabie combi
Podobné inzeráty
Příčný střešní nosič pro OCTAVIA IV COMBI
Příčný střešní nosič pro OCTAVIA IV COMBI URČENO PRO: Octavia IV (2019+) Originál díl Škoda Zakoupeno 08.07.2022 Manuál, těsnící guma součástí Používáno 5 měsíců pro převoz rakve, jako nový Důvod prodeje - nový vůz Pouze osobní prodej
Příčný střešní nosič originál ŠKODA
Prodám střešní nosič pro ŠKODA Fabia II Combi, Octavia II Combi a Roomster. Málo používané, ve výborném stavu, jen chybí jedna krytka, což ale nic nemění na funkci. Sada je kompletní, včetně dvou klíčků a návodu na montáž. Pořizovací cena: okolo 5000,- odkaz: Ideálně osobní odběr
Střešní nosič Superb III liftback
Střešní nosič Superb III liftback Praktické a originální střešní nosiče pro vozy Škoda Superb III, díky kterým bude instalace střešních boxů, nosičů jízdních kol, nosičů lyží a snowboardů hračkou. Sada obsahuje přední příčný nosič, zadní příčný nosič, klíč (2 ks), montážní návod. PŮVODNÍ CENA: 7 999 Kč (6 611 Kč bez DPH) JE MOŽNÉ SAMOSTATNĚ, NEBO PŘIKOUPIT SI I NOSIČE JÍZDNÍCH KOL NA OBRÁZKU ZA 1699 Kč za 1 ks (druhý kvůli malému poškození 50% sleva) - viz foto PŮVODNÍ CENA: 2 619 Kč (2 164 Kč bez DPH)
Originální příčný nosič Škoda LAS 620 002A v záruce.
Z důvodu změny vozu prodávám zánovní příčný nosič Škoda LAS 620 002A na Octavia Combi II, Roomster, Praktik a Fabia Combi II. Zakoupen 28.12.2021 a používán tři měsíce v roce 2022. Součástí jsou příčné nosiče, klíč na dotažení, 2x klíč k zámku nosiče, manuál a záruční list.
Sháním plastové krytky na Příčný střešní nosič FABIA II, RO
Sháním na příčný střešní nosič originál Škoda FABIA II, ROOMSTER, OCTAVIA II COMBI. Ztratili jsme 2 krajní krytky čelistí, 1 koncovku příčníku, 1 šroub s válcovou matkou. Pokud máte rozbitý nebo např. zbytky, pošlu si pro díly dopravce. Platí do smazání inzerátu. prosím SMS nebo email-zavolám obratem zpět.
Příčný střešní nosič Octavia3 combi
Prodám originál příčný střešní nosič na Octavii 3, málo používaný. Osobní odběr!!!