inzerce, prodej, prodám, bazar

Příčníky Piccar Piccola M

Kategorie: Příslušenství

Střešní nosič PICCOLA-M řady PICCAR ,uzamykatelný PC2007+TS2110. Používáno na VW Golf III. Pouze osobní předání, na trase Žatčany - Brno.
Příčníky Piccar Piccola M
Podobné inzeráty
Střešní nosič Piccar pro C4
Použitý střešní nosič Piccar firmy Piccola-M pro vůz CITROEN, C4, 5-dr hatchback, r.v. 2004-2010, s fixačním bodem patky PC4027 tyče TS6111 Velmi dobrý stav, kompletní.
Střešní nosič Piccola-M Ford Focus II 5dv, r.v.05-11
Daruji střešní nosič PICCOLA-M řady PICCAR, uzamykatelný, pro Ford Focus 5dv roku výroby 2005-2001, upevnění na závity. Součástí prodeje jsou patky, tyče, 2 klíčky a šrouby.
Prodej - střešní příčníky pro Ford Mondeo
Prodám střešní příčníky 2ks, systém PICCOLA pro Ford Mondeo MK2 s připravenými závity ve střeše pro imbusové šrouby příčníků. Provedení příčníků: ocelový profil v plastu, nosné patky PICCAR s uzamykatelnými plastovými kryty, upevnění nosných patek imbusovými šrouby do střechy vozu. Dobrý stav všech dílů.
Prodám zamykatelné příčníky Piccola M
Prodám zamykatelné příčníky Piccola M používané na Octavii I, ale jdou samozřejmě i na jiná auta. Minimální vzdálenost hagusů 69 cm, maximální 102cm. V dobrém stavu. Osobní odběr Veleň. Po platbě předem mohu zaslat GLS (100 Kč). Tel.
Příčníky nosníky Hyundai Tucson ix35
příčníky nosníky originál hyundai příčníky mají nastavitelné rozmezí na hagusy od 77cm do 113cm (vnější strana hagusů), příčníky mají pojistné kolíky pro lepší fixaci na hagusy. rozteč kolíků je 6cm. příčníky jsou vhodné pro všechny vozy Hyundai a některé modely Kia, používány na voze IX35. jsou tvaru wings pro lepší aerodynamiku, za jízdy nepískají. navíc dvě sady protiskluzových gum. snadná montáž bez nutnosti nářadí zamknutí proti krádeži speciálním klíčem, malý a lehký klíček (používaný jako přívěšek na klíčích)
Nosič kol Piccola M NK 11
Nosič jízdních kol PICCOLA M NK 11. Nezamykací. Universální bezpečný nosič jízdních kol. Připevnění k základnímu nosiči (zahrádce) pomocí ocelových třmenů ve tvaru "U" o rozteči 55 mm a maticemi M6 (k montáži je nutné nářadí). Pro uchycení ráfků slouží pevné látkové řemínky s kovovou přezkou. Použitelný pro většinu jízdních kol, resp. s průměrem rámové trubky 28-80 mm, v případě oválu 70x100 mm. Čelisti svírající rám jízdního kola jsou opatřeny dvěma šrouby proti rozevření. Reagujete-li přes formulář, věnujte pozornost přesnému zadání vaší e-mailové adresy. Už se mi několikrát stalo, že e-mailová adresa byla uvedena chybně a já Vám pak nemohl odeslat odpověď a vypadal jsem nespolehlivě. Děkuji