inzerce, prodej, prodám, bazar

Příčníky Hakr

Kategorie: Příslušenství

Prodám uzamykatelné a nepoužité příčníky značky Hakr. Pouze osobní předání.
Příčníky  Hakr
Podobné inzeráty
Univerzální příčníky HAKR s nosičem lyží HAKR
Prodám univerzální příčníky HAKR s nosičem lyží HAKR, obojí uzamykatelné, délka příčníků 125 cm. Starší ale 100% funkční.Levně
Box HAKR FUTURE LINE 350 + příčníky pro ix20/Venga
Prodám zachovalý střešní box HAKR Future Line 350, stav viz. foto. Rozměry vnější 149 x 80 x 37 cm, vnitřní max. 141 x 81 x 35 cm, objem 350 l, hmotnost 13 kg, nosnost 50 kg, max. povolená rychlost 130 km/hod., oboustranné otvírání s kovovými mechanickými vzpěrami zajišťující pohodlné nakládaní a vykládání, centrální zamykání, uchycení k příčníkům pomocí U-profilu. Box absolvoval pouze jednu cestu do Splitu, od té doby odpočívá nevyužitý ve sklepě. Dvě sady klíčků, montážní návody. K boxu jsou příčníky - rovněž HAKR , sada montážního KITu pro HYUNDAI iX 20 ( KIA VENGA), po dokoupení jiného KITu ( ) lze použít pro Fabii, Octavii, Dacii a další. Cena komplet 4.000,- Kč, jednotlivě : box 3.000,- Kč, střešní příčníky 1.500,- Kč. Pouze osobní odběr.
NOSIČE KOL HAKR CYKLO PRO ZAMYKACÍ
Nabízím NOSIČE KOL značky HAKR-CYKLO PRO-ZAMYKACÍ - nepoužité - na střešní příčníky všech typů - 2 kusy za 999 Kč Možno poslat prostřednictvím PPL.
Uzamykatelný střešní nosič kol a příčníky HAKR
Prodám 4x uzamykatelný střešní nosič kol HAKR. Nosiče jsou upevněny na 2 uzamykatelných příčnících HAKR délka 120cm. Vhodné na Škoda Octavia. Vhodné na jízdní kola s různými průměry a průřezy rámových trubek 30 mm - 80 mm. Detaily viz fota. Pouze osobní odběr a platba v hotovosti.
Příčníky HAKR Octavia 1, Golf 4.
Prodám príčníky Hakr + držák lyží. Zachovalý stav bez poškození a plně funkční.
Střešní příšník Škoda FABIA kombi hagusy, + 2x nosič kola
Prodám střešní příčníky HAKR zamykací na hagusy Škoda FABIA kombi. Pasují i na další vozy s příčníky jsou dostatečně široké. Cena 1000,-.Dále nabízím nosiče na kolo 2x HAKR zamykací cena kus 500,-kč. Vše dohromady prodám za 1500,-Kč.