inzerce, prodej, prodám, bazar

Příchytka plotového panelu na sloupekt

Kategorie: Ostatní

Příchytka plotového panelu na sloupek 60x40 - koncová 6 kusů, antracit a 1 kus průběžná. Průměr drátu 4 mm. Cena za 1 kus 30 Kč. Včetně poštovného.
Příchytka plotového panelu na sloupekt
Podobné inzeráty
Příchytka plotového panelu
Příchytka plotového panelu na sloupek 60x40 - průběžná, antracit 30ks
Plastová příchytka topných kabelů FENIX č.08055
Balení 7x50ks (celkem tedy 350ks) Plastová příchytka k fixaci topných kabelů nebo rohoží na tepelnou izolaci při pokládce podlahového vytápění. Orientační spotřeba 5 ks/m topného kabelu (pro topné okruhy), nebo 20 ks/m² (pro topné rohože). Příchytka je určena k ruční fixaci (má zvětšenou plošku pro zatlačení palcem), nelze ji použít do montážní hole. Protože je příchytka větší, je vhodná i k fixaci robustních kabelů ADPSV, MAPSV, MADPSV nebo například husího krku s podlahovou sondou. Mohu poslat třeba přes balikovnou nebo zásilkovnou.
Příchytka pro trubku KOPOS 5320HF KB 20mm černá
Příchytka Kopos. K dispozici 3800 ks. Cena při odběru všech: 3,02 Kč/kus. Při odběru menšího množství: 4,5 Kč/kus. Více informací zde: Vhodné pro: elektroinstalační materiál, kabely měděné, ciky, jističe, proudové chrániče..
Sendvičový panel / PUR panel / PIR / Minerálna vlna
Ponúkam strešné a stenové PUR a PIR sendvičové panely. A panely z minerálnej vlny. Doprava v cene panelu. - hrúbka panelu : od 30mm do 200mm - dĺžka panelu : od 2m do 13,5m - šírka panelu : 1m - farba panelu : na požiadanie V prípade potreby ponuka aj spojovacieho materiálu do dreva, železa, betónu a klampiariny vo farbe panelu. Pre viac informácií volajte +421 948 222 458.
Solární systém do zasuvky - 900Wp
Záruka 1 rok. Aktuální cena od prodejce 51 990 Kč. Sada 3 fotovoltaických panelů se systémem Plug&Play s výkonem 900 Wp. Unikátní přenosné fotovoltaické panely, které jen zapojíte do zásuvky a hned šetříte výdaje za energii. Žádná instalace, žádné složité připojování. Nejjednodušší cesta jak se chovat šetrně k přírodě a zároveň šetřit výdaje ze svojí peněženky. Hlavní výhodou přenosného panelu Supersola Plug&Play je jeho snadná instalace. Lépe řečeno úplně bez instalace. Panely po rozbalení propojíte mezi sebou přiloženým kabelem a následně jen připojíte do své běžné domácí zásuvky a okamžitě vám začnou dodávat energii. Jedná se o skutečné Plug&Play řešení. Žádná instalace, žádné složité připojování. Při používání panelů Supersola Plug&Play se chováte šetrně k přírodě a zároveň šetříte výdaje ze svojí peněženky, protože vám čistou energii vyrobí sluneční záření, které je neekologičtějším zdrojem energie. Pro koho je sada panelů Supersola určena:Pro všechny, kdo chtějí šetřit výdaje za všechny, kdo potřebují maximální dostatek energie pro svoji domá všechny, kdo jsou zodpovědní a myslí na budoucnost naší všechny, kdo chtějí mít jednoduché řešení bez zbytečných složitostíVýhody sady panelů Supersola:Systém Plug&Play bez instalace, prostě jen postavíte ven a zapojíte do zásuvky.Výkon 900 Wp ze tří propojených panelu.Přenosné panely je možné jednoduše vzít a přenést nebo převézt na jiného místo.
Příchytka koncová
Příchytka panelu na sloupek 60x40 mm, koncová, antracit 7ks-200