inzerce, prodej, prodám, bazar

Příčesky na vlasy/umělé vlasy-různé, ceny v textu

Kategorie: Doplňky

Prodáváme příčesky, umělé vlasy... od 100,- Kc viz text níže..
Barva vlasů je černá + není skutečná, ale vypadá jako skutečná:

1) 2x příčesek: "ofinka"= 150Kc (foto 6) + 100Kc (foto 7), nebo

2) "Sada" několika svazků vlasů za 1400,-Kc. Dvakrát nošené (foto 1+2), nebo

3) upínání pomocí "šňůrky" - 600 Kc (foto 3+4) = 55 cm délka, nebo

4) upínání pomocí "skřipce" - 350Kc (fotky 5) = 40 cm délka

K vyzvednutí v Č.Budějovicích na Pražské Třídě
Pouze osobní předání -- neposíláme poštou.

Prohlédněte si i mé další inzeráty zde ..
Odpovidam na E-Mail: jancajob@, nebo SMS /nevolejte/
Příčesky na vlasy/umělé vlasy-různé, ceny v textu
Podobné inzeráty
Příčesky
Příčesek z kanelonu culík rovný tm. hnědý odstín, připnutí na Váš culík pomocí sponky, suchého zipu a omotáním vlasového pramenu. Dále příčesek z kanelonu vlasový pás rovný tm. hnědý odstín š. 23,5 cm, připnutí pomocí 5 sponek. Obojí délka 55cm. Obojí vytvoří krásný účes a zahustí Vaše vlasy. Možno tepelně upravovat a umývat šampónem. Culík 150,- vlasový pás 350,-. Koupeno před týdnem, pouze vyzkoušeno. Nesedí mi odstín, proto prodávám a už se slevou.
Dlouhé umělé vlasy
Prodám dlouhé umělé vlasy. Hnědý melír. Nové, nepoužívané. Délka 60 cm POUZE OSOBNÍ ODBĚR, NEPOSÍLÁM!!! Prohlédněte si i další moje inzeráty
Umělé vlasy
Prodám umělé vlasy. Nové, vůbec nepoužívané. Barva hnědá. POUZE OSOBNÍ ODBĚR, NEPOSÍLÁM!!! Prohlédněte si i další moje inzeráty
Set rámečků 7ks
Prodám set rámečků se svatebním textem (lze samozřejmě vyjmout a použít klasicky na fotografie) 4x zlatý rámeček rozměr A4 + 1x ještě zabalený nový bez svatebního textu, lze postavit na stojánek. 1x bílozlatý se svatebním textem 1x zabalený nový bez textu, bez stojánku, rozměr viz foto. Přidám návod na "vzkaz" v láhvi, který doplňuje rámeček - viz foto. Původní cena pouze čistých rámečků bez textu 360,- PŘEVZETÍ ÚSTÍ NAD LABEM.V případě, že se mi nedovoláte zanechejte SMS či WhatsApp zprávu, ozvu se zpět.
Skleněná váza + uměle květiny + dekorace
Prodám: -skleněnou vázu (výška 45cm) -uměle květiny 16ks ( 7ks - délka 80cm, 9ks - délka 45cm) -žlute prostírání -porcelánové zajíčci 2ks -velikonoční vajíčka Cena za vše na fotu 500 Kč. Inzerát platí do smazání. Možnost osobního vyzvednutí nebo předání v Praze. Zaslání po platbě na účet předem. Balíkovna +65 Kč, Zásilkovna +79 Kč.
Umělé terárium NOVÉ
Nové umělé terárium, dekorace, plastová kopule, umělá rostlina uvnitř. Výška 15 cm, průměr 10 cm, (nevhodný dárek).