inzerce, prodej, prodám, bazar

Příborník + komoda - secestní starožitnost

Kategorie: Ostatní nábytek

Dřevo masiv, dýhovaná ořechová kořenice r.1880-1920, dubové nohy. Likérník, mramorová deska, 5 zásuvek. Jedna police v každém nábytku.
Příborník 2 x 1,60 x 0,65.
Komoda 1,25 x 0,85 x 0,5.
Cena za oba kusy
Příborník + komoda - secestní starožitnost
Podobné inzeráty
STAROŽITNÝ NÁBYTEK - skříň, přiborník, stůl
Prodám set starožitného nábytku, který obsahuje dvoudílný příborník, skříň a stůl. Skříň a přiborník se sklem broušeným. Přiborník též s mramorovou deskou.
Příborník
Prodám velmi zachovalý příborník (odstín mahagon): Příborník je svisle rozdělen v polovině na 2 části: a) levá část - 3 šuplíky + skříňka s dvoukřídlými dveřmi (uvnitř podélně rozdělena 2 policemi) b) pravá část - skříňka s dvoukřídlými dveřmi + mezipolice + skříňka se skleněnými dvoukřídlými dveřmi (uvnitř podélně rozdělena 1 policí)
Příborník - komoda
Prodám starožitný příborník/komodu zn. Gerstel. Cca 20. léta 20. století. Jedná se o kus po renovaci. Délka 230 cm. Zásuvky vybaveny pořadači na příbory. Vyvedeno v lesklém černém laku. Řemeslně poctivý a krásný kus nábytku! Řezbářské detaily. Nutno vidět (Dejvice). Nutný vlastní odvoz. Zobrazit míň
Kredenc, komoda,příborník
krásný příborník kredenc, pro prepravu lze rozdelit na spodni a horni dil uvnitr police
Komoda CANCAN (dub sanremo )
Dobrý den, Prodám komodu CANCAN , více informací najdedte v odkazu, komoda má jen jinou barvu. Komoda je v hezkém stavu, důvod prodeje : koupě vestavné skříně. Pouze osobní odběr v Pohořelicích u Brna.
Pracovni stul + komoda
Dobry den, prodam pracovni stul 3 roky starý a komoda 1 rok stara z duvodu stehovani. Vse funkcni, hezky stav. Barva bíla mat. Rozmery stolu : 138cm delka prac. desky, 60cm hloubka, vyska 75cm. Komoda: sirka 49cm, hloubka 52cm. Cena pracovniho stolu 2000Kc Komoda 1000kc Email: didiboss@ Tel: