inzerce, prodej, prodám, bazar

Převodovka T90 jeep

Kategorie: Veteráni

Prodám převodovku T90 vymontovanou z druhoválečného Jeepu Willys. Byla funkční a řadila.
Z důvodu velikosti bych byl rád za osobní předání.
Jeep willys cj cj2 gpw m38
Převodovka T90 jeep
Podobné inzeráty
Jeep Willys převodovka s redukcí a fremou
Prodám převodovku T90 s redukcí Dana 20 a s fremou. Převodovka je tedy na poválečné jeepy, M38, M38 A1, CJ2, CJ3, CJ3b, CJ5, CJ6, M170, atd... pasuje ale i na válečné. Redukce DANA 20 je shodná s válečným Willysem MB, Ford GPW. Dříve funkční, auto bylo rozebráno na díly, neodzkoušena, ale všechno cvaká hezky.
Jeep cherokee xj 2.5i
Jeep cherokee XJ 2.5i (benzínový motor) Nájezd cca 210 000km r.v. 1991 Manuální řazení Zvednutý o 2,5” Zachovalý interiér Tažné zařízení Vyměněny oleje Promazané čepy Náhon na zadní kola, 4x4 + převod do pomala Nový chladič - starý tekl Kdysi někdo auto nastříkal barvou zespoda - ochrana proti rzi K autu - 5x ráfek originál jeep (černé), 4x ráfek Mangels (chrom) + 1x rezerva obyč plech (kolo ležící v kufru) Technickou projde (možno doložit papírem z STK cca měsíc starý) Neudělá emise (tam jsem nakonec ani nebyl) výfuk potřebuje katalyzátor
Vozík za Jeep Willys Bantham a výstroj
Predám prívesný vozík za Jeep Willys alebo Ford GPW značky Bantham v zachovalom stave ako na fotkách. Predám na veterána Jeep Willys, Ford GPW alebo Dodge len samostané doplnky spojovacej výbavy s príslušenstvom ako je grc9, dy88, thompson M101A . Informácie ochotne poskytnem na uvedenom mobilnom čísle. Ďakujem za pochopenie.
Jeep Willys 1953
Prodam Jeep Willys r.v. 1953. Po nenáročné renovaci. Od té doby uložen v suché garáži. Jeep jezdí, brzdí ale ještě tam trochu práce je. Zájemcům popřípadě zašlu více fotek. Doklady k vozidlu. Domluva o ceně možná rychlé jednání = sleva.
Jeep
Koupím Jeep Willys,Jeep M38, Ford Mutt.
Jeep CJ7 nárazník
Predám chrómový nárazník s hmlovkami hella z Jeep cj-7, použitelný treba ho preleštiť, dá sa použiť aj na 1955-1986 Jeep CJ5, CJ7, CJ8 Scrambler, Wrangler, Cherokee a iné. Cena 200 možná dohoda. Bratislava, po dohode viem doviezť na hranice- Lanžhot