inzerce, prodej, prodám, bazar

převodovka MYP 1.6tdi 77kw 6q manuál strart-stop

Kategorie: Volkswagen

Prodám šestistupňovou manualní převodovku s funkcí START-STOP kód převodovky MYP z vozu VW Passat B7 kombi r.v. 2012 naftový motor 1.6TDI 77KW commonrail s DPF kód motoru CAY CAYW najeto 180 000km

Vhodné pro motory:
CAY 1.6TDI 77KW CR

Vhodné pro vozy:
VW Passat B7 r.v. 2010 - 2015
Škoda Superb 2 r.v. 2013 - 2015
cena 15 000kč záruka !!
převodovka MYP 1.6tdi 77kw 6q manuál strart-stop
Podobné inzeráty
Prodám VW golf 6 variant 1.6TDI 77kw
Prodám VW golf 6 variant 1.6TDI 77kw, do provozu 10.10.2012 rok výroby 2012 1.6 tdi 77kw najeto 199xxxkm ABS/ESP/ASR 10 x airbag dálkové centrální zamykání deaktivace airbagu spolujezdce manuální převodovka 5 kvalt elektrická všechna okna elektrická, vyhřívaná zrcátka s automatickým sklopením automatická dvou zónová klimatizace klimatizovaná přihrádka multifunkční volant rádio + Bluetooth handsfree, AUX isofix hagusy (střešní nosiče) start/stop systém tempomat přední + zadní parkovací senzory denním svícením mlhovky s funkcí přísvitu do zatáček loketní opěrka vpředu + vzadu průchodka na lyže v zadních sedadlech STK 12/2024 Tažné zařízení Vozidlo má pár kosmetických vad.
vw volkswagen golf 6 1,6tdi 77kw Rozprodám na náhradní díly
Volejte na +421915224990 po-pa od 8:00 do 16:30, alebo pište na autodielyjapz1@ Značka:vw volkswagen golf 6 5 dverový Model: golf 6 5 dverový Registrace Měsíc / Rok: 2011 Modelový rok: od roku 2008 Palivo:diesel Prevodovka: Manuální 5 rýchlostná Najeto km: 210.000KM VIN:nezisteno Karosérie:HB Pohon:Predný Počet dveří:5 Míst k sezení:5 Barva:modrá Objem válců: 1598 ccm 77KW kód motoru: CAY PRODANÉ DÍLY: ZADNÍ LEVÝ BLATNÍK JE PRODAN ZADNÍ NÁRAZNÍK JE PRODAN ZADNÍ LEVÉ DVEŘE JSOU PRODÁNY PÁTÉ DVEŘE JSOU PRODÁNY ZADNÍ LEVÉ SVĚTLO JE PRODÁNO motor, převodovka, je v pořádku Rozprodám náhradní díly na vw volkswagen golf 6 1,6tdi 77KW VŠECHNY DÍLY CO JSOU NA FOTKÁCH JSOU K DISPOICI autodíly posíláme do Čech Českou poštou: cena kurýra: 300cz - malé díly s nízkou váhou, klika, zrcadlo, boční sklo, světlo, maska, chladič, 400cz - díly jako například startér, alternátor, kompresor klimatizace 500cz - nárazník, blatník, dveře, převodovka, páté dveře, náprava, kapota, velké autodíly do 32kg
VW GOLF VI , 1,6TDi, 77kW - bez START-STOP
Prodám VW GOLF 1,6TDi, 77kW ,bez systému START-STOP, rok výroby 2013, najeto 179500km, černá metalíza, velmi dobrá výbava např.výhřev předních sedadel, potahy poloalcantara, přední+zadní couvací senzory, dešťový senzor, tempomat atd.po výměně rozvodů!!! cena dohoda možná - 170000,-Kč Denně v provozu , bez problémů, pravidelný servis, drobná kosmetika samozřejmostí. BAZARY nevolat !!!!
Deaktivace Start/Stop systému VW
Model: VW GOLF 7, 7,5 Passat B8 T-roc Už žádné vypínání motoru na křižovatce! Deaktivace START-STOP systému Vašeho vozidla! S tímto adaptérem "Start-Stop paměť" dojde ke změně nastavení funkce Start-Stop po nastartování motoru. Tento paměťový modul si uloží požadovaný provozní režim pro systém Start-Stop a automaticky vypíná uložené nastavení při každém zapnutí zapalování nebo spuštění motoru. Velmi jednoduché připojení pomocí připravené kabeláže Plug and Play. Základní funkce: Ochrana motoru: po nastartování vozu automaticky vypne start a stop, čímž účinně chrání poškození motoru a baterie častým startováním. Funkce start-stop se automaticky vypne po nastartování vozidla a není jí již nutné vypínat ručně. Funkci lze ručně aktivovat: Pokud potřebujete funkci zapnout, můžete přímo stisknout tlačítko start-stop a funkci zapnout. Připojení Plug and Play: adaptér se vloží přímo mezi tlačítko a originální automobilovou zástrčku, aby nedošlo k poškození elektroinstalace. Při prodeji, návštěvě autorizovaného servisu v případě záruky lze snadno vyjmout a nacvaknout originál konektor zpět. S instalací mužů poradit, případně provést. Posílám přes zásilkovnu, balíkovna, česká pošta.
Volkswagen Passat 1.6Tdi 77kw
Možnost prohlídky vozu na výdejním místě. Značka: Volkswagen Model: Passat 1.6Tdi 77kw Rok: 2012 První majitel Tachometr: 220695 km Typ: osobni Karoserie: kombi Obsah: 1598 cm³ Výkon: 77 kW Převodovka: Manuální Palivo: nafta Barva: šedá Míst k sezení: 5 STK+EM: 03/2025 Výbava vozidla: 5 rychlostních stupňů, 6x airbag, ABS, alu kola, autorádio, AUX, CD přehrávač, centrál dálkový, centrální zamykání, deaktivace airbagu spolujezdce, denní svícení, dvouzónová klimatizace, el. okna, el. zrcátka, elektronická ruční brzda, imobilizér, isofix, manuální převodovka, mlhovky, palubní počítač, parkovací senzory přední, parkovací senzory zadní, posilovač řízení, protiprokluzový systém kol (ASR), přední pohon, stabilizace podvozku (ESP), start-stop systém, tempomat., venkovní teploměr, výškově nastavitelná sedadla, Dovezené vozidlo má vždy servisní knihu, protokol z německé STK , kde je prokazatelně jasný kilometrový proběh vozidla. Případně nějaké další dokumenty, které skutečné kilometry jen potvrzují ( záznam nebo faktura za servisní práce atd). I přesto, že vozidlo bylo do poslední chvíle servisované v autorizovaném servisu, je znovu překontrolováno profesionálním automechanikem a případné závady jsou vždy odstraněny. Automaticky provádíme výměnu oleje a filtrů. Všechny vozy jsou zakoupeny z protiúčtu pouze u autorizovaného autosalonu kde spolupracuji již řadu let a mám zde výborné vztahy. Na všechny vozy poskytujeme půlroční záruku na motor a převodovku. Na vozidlo poskytujeme 2 roky záruku a doživotní garanci na původ a počet najetých km a nová STK bude zajištěna při prodeji. Máte zájem o tento vůz? Neváhejte mě kontaktovat s jakýmkoli dozatem nebo domluvením osobní prohlídky vozu. Auto můžete v klidu projet, zvednout na zvedák nebo napojit na diagnostiku. Volejte: Jan Konárek +420 prodej@ Reference: Na webových stránkách, googlu nebo přímo na bazoši si můžete pročíst řadu recenzí, které vám pomohou v rozhodování.
VW GOLF VII. VARIANT 1.6TDI 77kw 1.maj servis VW TOP
Vozidlo zakoupeno jako nové i ojeté u dealera VW Stulpner&Kaden v Německu. Po celou dobu pravidelný servis dle plánu výrobce a to pouze v autorizovaných servisech Stulpner&Kaden a Autoland Bengner v Německu. Pravidelně vedená servisní kniha. V roce 2020 kompletní výměna rozvodů včetně vodní pumpy v Autoland Bengner v Německu. Poslední servis dle štítku v motoru 14.11.2022 na 242.405km. Uvedení do provozu 15.8.2014. Po celou dobu pouze 1 majitel. Garance původu a km - najeto skutečných 247.913km - vše jasně doloženo - garance km do kupní smlouvy ! Vůz na své stáří a nájezd velmi zachovalý, bez zjevné koroze na karoserii a kosmetických vad. Motor perfektní start, chod i tah. Převodovka i spojka plně a perfektně funkční. Podvozek i řízení perfektně tuhé, bez vůlí. Nejspolehlivější a nejméně náročná motorizace na servis a provoz - 1.6TDI 77kw s manuální převodovkou. Litá kola se zimními pneu. V CENĚ ZÁRUKA NA 12 měsíců NA DALŠÍ OPOTŘEBENÍ VOZIDLA- kryje nepředvídatelné vnitřní mechanické nebo elektrické poruchy pojištěného vozidla, které vyžadují okamžitou opravu anebo výměnu vadné součástky, která tento stav způsobila - záruku na ojeté vozidlo lze prodloužit až na 36 měsíců! Technická a emise do 2/2025. Výbava : ABS, ESP, 6x airbag, vyhřívaná přední sedadla, sportovní ergonomická sedadla, dvouzónová automatická klimatizace, el.okna, el.zrcátka, vyhřívaná zrcátka, nastavitelný sportovní multifunkční volant, tempomat, start/stop systém, automatická parkovací brzda, el.parkovací brzda, parkovací senzory, parkovací asistent, isofix, palubní počítač, satelitní navigace, Bluetooth, AUX, USB, handsfree, držáky nápojů, centrál dálkový, zadní světla led, mlhovky, dešťový senzor, nastavitelná přední sedadla, sklopná zadní sedadle, hagusy, litá kola atd.