inzerce, prodej, prodám, bazar

Přestavba z automatu na manuál

Kategorie: Auto Moto

Pokud začíná automat zlobit
nabízíme kompletní přestavbu vozů s automatickou převodovou skříní na manuální včetně elektroniky.

Přestavba - cena nepřevyšuje opravu automatické skříně.

Případně OPRAVU Vaší převodové skříně !!


Doba realizace PŘESTAVBY do 14 pracovních dnů.
Doba realizace OPRAVY do 7 pracovních dnů.

Oprava:
Multitronic
Tiptronic
S-Tronic
DSG

Přestavba pouze pro vozidla zn.:
Audi A4 A5 A6,
Volkswagen B5 B6 B7 B8,
Škoda SuperbTDI a benzin

Všechny úkony jsou prováděny podle technologických postupů předepsaných pro jednotlivé typy vozidel.


U nás se setkáte pouze s originálními náhradními díly.

V případě zájmu nás kontaktujte na

Mob.:
Přestavba z automatu na manuál
Podobné inzeráty
Z automatu na manuál - přestavba
Pokud začíná automat zlobit nabízíme kompletní přestavbu vozů s automatickou převodovou skříní na manuální včetně elektroniky. Přestavba - cena nepřevyšuje opravu automatické skříně. Případně OPRAVU Vaší převodové skříně !! Doba realizace PŘESTAVBY do 14 pracovních dnů. Doba realizace OPRAVY do 7 pracovních dnů. Oprava: Multitronic CVT , DSG + manuální převodovky Přestavba pouze vozidla zn.: Audi A4 A5 A6 Volkswagen B5 B6 B7 B8 Škoda Superb TDI a benzin Všechny úkony jsou prováděny podle technologických postupů předepsaných pro jednotlivé typy vozidel. U nás se setkáte pouze s originálními náhradními díly. V případě zájmu nás kontaktujte na mob.
Přestavba převodovek Audi Volkswagen Škoda
Pokud začíná automat zlobit nabízíme kompletní přestavbu vozů s automatickou převodovou skříní na manuální včetně elektroniky. Přestavba - cena nepřevyšuje opravu automatické skříně. Případně OPRAVU Vaší převodové skříně !! Doba realizace PŘESTAVBY do 14 pracovních dnů. Doba realizace OPRAVY do 7 pracovních dnů. Oprava: Multitronic CVT , DSG + manuální převodovky Přestavba pouze vozidla zn.: Audi A4 A5 A6 Volkswagen B5 B6 B7 B8 Škoda Superb TDI a benzin Všechny úkony jsou prováděny podle technologických postupů předepsaných pro jednotlivé typy vozidel. U nás se setkáte pouze s originálními náhradními díly. V případě zájmu nás kontaktujte na Mob.:
Přestavba z automatu na manuální převodovku
Multitronic CVT DSG Pokud začíná automat zlobit nabízíme kompletní přestavbu vozů s automatickou převodovou skříní na manuální včetně elektroniky. Cena přestavby nepřevyšuje opravu automatické skříně. Případně OPRAVU Vaší převodové skříně !! Audi Volkswagen Škoda Seat Renault Opel Nissan a jiné.... Multitronic CVT DSG Doba realizace PŘESTAVBY do 14 pracovních dnů. Doba realizace OPRAVY do 7 pracovních dnů. Přestavba pouze vozidla zn.: Audi A4 A5 A6, Volkswagen B5 B6 B7 B8, Škoda Superb TDI a benzin. Všechny úkony jsou prováděny podle technologických postupů předepsaných pro jednotlivé typy vozidel. U nás se setkáte pouze s originálními náhradními díly. Možnost dopravy přepravní společností do 24hod. V případě zájmu nás kontaktujte jsme tu pro vás každý pracovní den Tel.
Přestavba převodovek Multitronic CVT a DSG
Pokud začíná automat zlobit nabízíme kompletní PŘESTAVBU vozů s automatickou převodovou skříní na manuální včetně elektroniky. Přestavba - cena nepřevyšuje opravu automatické skříně. Případně opravu Vaši převodovky. Doba realizace do 14 pracovních dnů. Multitronic CVT DSG Pouze vozidla zn.: Audi A4 A5 A6, Volkswagen B5 B6 B7 B8, Škoda SuperbTDI a benzin Všechny úkony jsou prováděny podle technologických postupů předepsaných pro jednotlivé typy vozidel. U nás se setkáte pouze s originálními náhradními díly. V případě zájmu nás kontaktujte jsme tu pro vás každý pracovní den Tel. Audi , multitronic , DSG , CVT , Automatická převodovka , Automat , Repas , Oprava , převodovky , manuál , manuální převodovky , multitronik , řídící jednotky , modulační jednotky , řídící jednotky , kompresory , vstřiky , servočerpadla , demontáž , montáž
Regenerace - kompresory převodovky vstřiky
servočerpadla řídící / modulační jednotky a jiné.... - repasujeme automatické převodovky Multitronic, S-tronic, DSG. Kompletní servis, prodej i samostatných automatických převodovek - kompresory vzduchových podvozků zn. Wabco, AMK, Dunlop a jiné... Nabízíme profesionální regeneraci kompresorů pro všechny typy vozů. 2 pracovní den odevzáváme klientovi + test. Stav nového kompresoru !!!. - repasujeme řídící jednotky automatických převodovek DSG mechatronka, multitronic. Doba repase 2-5 pracovních dnů. - repasujeme servočerpadla mechanické a elektrické. Doba repase 2-3 pracovních dnů. - oprava manuálních převodových skříní - přestavba z automatu na manuál. Veškeré zboží, služby se zárukou. Přeprava zajištěna po ČR a SK na dobírku či osobní odběr. V případě zájmu nás kontaktujte na Tel.
Převodovka Škoda Fabia / Roomster Octavia  / Superb /...
Prodám převodovky na vozy Škoda Audi Volkswagen Opel Nissan Renaut různé typy PK5/PK6/PF6/PF1 Všechny, které nabízím k prodeji jsou odzkoušené. Ceny dle typu, stavu a ujetých km na dotaz !!! Po dohodě lze také zaslat po celé ČR a SR. Podívejte se i na mé další nabídky! - kompresor vzduchového podvozku - naviják Extreme Winch - přestavba z automatu na manuál - a jiné... Pro více informací nás kontaktujte Tel.: