inzerce, prodej, prodám, bazar

Přeskáče boty na lyže 44 tecnica

Kategorie: Boty

Stelka 28,28,5. Podrazka 32.5. Tecnica diablo. Praha 4 nebo zasilkovna
Přeskáče boty na lyže 44 tecnica
Podobné inzeráty
Přeskáče Tecnica DEMON, FLEXE 90,  265cm
Přeskáče Tecnica DEMON, FLEXE 90, 265cm, dámské
Lyžařské boty Tecnica Mach Sport 75 MV W
Nové, nenošené Dostupné velikosti: 24 cm, 24,5 cm Tecnica MACH SPORT 75 MV W jsou dámské sportovně-rekreační lyžařské boty závodních parametrů se šířkou skeletu 100 mm. Boty mají ergonomickou botičku COMFORT s tepelně tvarovatelným límcem, která se dobře nazouvá a je velmi pohodlná.
Outdoorová obuv Tecnica Forge
Prodám nové, nenošené outdoorové boty Tecnica Forge GTX MX, velikost 43 1/3 = 9 = MP280. Nákupní cena byla 5.800,- Kč. Nyní prodávám za 4.600 Kč. Zvolil jsem špatnou velikost. Osobní předání nebo mohu i zaslat.
Nike adapt bb 2.0
Dobrý den, ahoj, prodám boty Nike adapt bb 2.0 v barvě tie dye. Jsou to elektronické boty, které se zavazují přes aplikaci a samozřejmě i normální ručně, pokud chcete. V aplikaci se dá nastavit, jak moc chcete boty na noze utáhnout a nastavit si, ze kdykoliv do nich strčíte nohu, tak se zavážou aniž by jste cokoliv udělali. V aplikaci si boty můžete povolovat a utahovat během vteřiny podle libosti. Jsou to sportovní boty, jsou strašně pohodlné, neznám pohodlnější boty a klidně si v nich můžete zahrát i basket, ostatně na to byly i vyvinuty. Je jen pár kusů a byly vyprodané do 1 hodiny a v ČR nejsou k dostání. Byly jen jednou na noze a jinak jsou úplně nové, věci jsou v krabici originální a až na kabel nerozbalené, s certifikátem. Boty se položí na bezdrátovou nabíječku a lehce se nabíjí, všechno je strašně jednoduché a prakticky nepotřebuji nabijet, protože se prakticky nevybíjí, ale předpokládám, že když půjdete spát, tak si je tam hodíte a máte je každé ráno na 100%. Co jsem tak koukal po internetu, tak je někde vážně nabízejí za astronomické ceny (záleží samozřejmě na velikosti boty) a tak si myslím, že se určitě najde někdo v Česku, kdo tyto boty ocení. Děkuji!
Přeskáče
Prodám přeskáče, velikosti na obrázku Preferuji osobní předání v Praze
Přeskáče Technica vel. 20-21,5
Přeskáče Technica, velikost 20-21,5, velmi dobrý stav.