inzerce, prodej, prodám, bazar

Přepravka

Kategorie: Králíci

Přepravka na králíky, dřevěná, ruční práce, nová nepoužitá, platí do smazání
Přepravka
Podobné inzeráty
Klec a přepravka na králíka
nabízím klec na králíka 95x56x46 cca rok stará + přepravku 32x48x29 téměř nová je možno odebrat i samostatně klec 1000Kč, přepravka 300Kč v případě zájmu přidám 2x toaletu plast a napájecí lahev.
Přepravka box na králíka kočku hlodavce, vodítko a postroj
Přepravní box, přepravka na králíka nebo kočku s vodítkem a postrojem. (Můj králík stále žije :-D ) Osobní odběr Ostrava-Výškovice nebo jezdím na trase Ostrava-Havířov.
Přepravka na mensiho hlodavce
Prodám přepravku na králíka.
Zakrslý králík beránek
Daruji zakrslého králíčka narozeného v září 2022, je očkovaný, nyní je zdravý, před měsícem byl přeléčený antibiotikama na rýmu, je mazlivý, hodně kontaktní, zvyklý na psa a pohybovat se volně, je naučený chodit na záchod. Pokud by byl zájem můžu za 2000,- přenechat klec starou půl roku bez poškození i s vybavením (přepravka, 2x záchod jeden s roštem, 2x miska, seník plastový i látkový, dřevěný most, tunel, seno, granule Versele Laga , pelety)
Přepravka pro králíka , kočku
Prodám přepravku na králíka , kočku. Jak nová. Původní cena 300 Kč
Klec a další příslušenství pro hlodavce
Dovoluji si nabídnout klec pro hlodavce 120x60 cm , vč. příslušenství ( dokupováno WC,pítko seník ) klec je komplet vyčištěná , cena 1500,- přepravka 300,- granule VL cca 7,2 kg 500,- Předání pouze osobně na adrese v Praze .