inzerce, prodej, prodám, bazar

Prémiový motorový olej LIQUI MOLY 5W -20

Kategorie: Příslušenství

Prémiový motorový olej LIQUI MOLY 5W -20, cena za 1L 200Kč. K dispozici 2L. Osobní vyzvednutí - Staré Brno.
Prémiový motorový olej LIQUI MOLY 5W -20
Podobné inzeráty
Liqui Moly čistič dieselového motoru
Prodám čistič dieselového systému motoru Liqui Moly. Originální neotevřené balení 300 ml. Odstraňuje usazeniny v celém palivovém systému. Zabraňuje tvorbě usazenin. Chrání součástky vstřikovacího systému před korozí a proti opotřebení. Zabraňuje zadírání jehel trysek. Zaručuje optimální spalování. Pro všechny dieselové motory s a bez filtru pevných částic (DPF), včetně vysokotlakých systémů vstřikování "Common Rail" a "čerpadlo-tryska". Přísada se jednoduše přidává do nádrže vozidla s naftou. Míchání se provádí samovolně v nádrži vozidla.
olej LIQUI MOLY 5W-30 TOP TEC 4200 long life 3
Mam 4 x 1l oleja zakupeny pred x rokmi. Skladovany v tme, suchu a chladu.
Nástěnné hodiny LIQUI MOLY - NOVÉ
NOVÉ HODINY PRŮMĚR 35CM
Liqui moly DPF
Ochrana filtru pevných částic. Vhodný pro všechny dieselové motory. Přidáte do nádrže před tankováním nafty. Vystačí na 50-70 ltr nafty. Na prodej 2ks za 170, - Brno.
Motorový olej Shell Helix HX8 ECT 5W-30, 55L
Pouze osobní odběr ve Škvorci. Možnost dovozu část Prahy východ, Praha, Kolín olej motorový, syntetický, balení 55 litrů, specifikace: SAE 5W-30, ACEA C3, API SN, MB-Approval 229.31/ 229.51, VW 504 00/ 507 00 Motorový olej splňuje specifikace API SN, ACEA C3 a VW 504.00/507.00
Motorový Olej SELENIA multipower
Motorový Olej SELENIA multipower 5W-40, značkový olej pro FIAT ale vhodný i pro jiné značky, vhodný do CNG a LPG- 1L balení - k dispozici 10L k prodeji i jednotlivě nebo dle požadovaných počtu litrů. Předání dohodou Praha nebo Kladno nebo možno poslat. Specifikace FIAT 9.55535-T2, ACEA A3/B4, ACEA C3, API SM Speciální aditivace vytváří ochranu proti opotřebení ventilů, neutralizuje kyseliny vznikající spalováním alternativních paliv. Poskytuje maximální ochranu motoru. Díky svému složení a esterovým složkám přilne olej ke kovovým součástem jako magnet, tím zajišťuje maximální možnou ochranu proti opotřebení motorových dílů. Rovněž poskytuje maximální ochranu ventilů motoru, které jsou při spalování LPG a CNG extrémně namáhány. Vysoká hodnota TBN umožňuje neutralizovat kyselost oleje a zabraňuje tím vnitřní korozi motoru. Plně syntetický olej. Zvýšená ochrana před opotřebením ventilů (speciální aditiva). Nízká viskozita pro snadný start při nízkých teplotách. Umožňuje snížení spotřeby paliva - Fuel economy. Ochrana pro moderní katalyzátory. Rovněž pro motory vyžadující normu Euro 5 a vyšší. Nejnovější mezinárodní specifikace.