inzerce, prodej, prodám, bazar

Přejezdové plechy

Kategorie: Stavební stroje

Prodám přejezdové plechy 1570x1300x15 cena 2500,- a 2120x800x10 cena 2000,- při odběru obou plechu cena 4000,-
Přejezdové plechy
Podobné inzeráty
Oterové plechy Brinkmann Putzmeister
Predám oterové plechy na Brinkmann a Putzmeister od r.v. 2008 a viac. Hardox. Cena za sadu 5ks je 260 Eur bez DPH. K dispozícii sú aj iné ND na stroje na potery Estrichboy, Mixokret a pod.
Prodám plechy na přepákování přední lopaty na CAT 432 C,D,F
Prodám plechy na přepákování přední lopaty na CAT 432 C,D,E i se všemy čepy a pouzdry .To vše pasuje na stroje cat traktorbagry-C,D,E.Jedná se o přepákování u kabiny,ne u přední lopaty.Již nevyužiju.Preferuji osobní převzetí,je to dost těžké.Celý set prodám za 10000,-
Ohýbačky na plech
Prodám novou doposud nejpropracovanější ruční ohýbačka Wuko Bogie Bender 9050 navržena tak, aby zvládala všechny druhy ohybů. Dva o 30° otočné klouby zajišťují optimální práci se zakřivenými plechy. Klouby lze jednoduše zajistit do roviny pomocí dvou čepů. Díky ohýbacímu kolečku docílíte ohybu 90° a to při maximální šetrnosti i k lakovaným plechům. Možný odpočet DPH.
Ohýbačka plechu
Uzavírač stojaté dvojité drážky. WDF XP umožňuje rychlé uzavření jednoduchého úhlového ohybu v prvním kroku (uzavření úhlové stojaté drážky) a dále ve druhém kroku dokončení druhého ohybu (uzavření dvojité stojaté drážky). WDF XP byl vyvinut pro ochranu lakovaných povrchů. Robustní plastové čelisti chrání plechové profily před poškrábáním a poškozením. Jeden nástroj pro dva pracovní kroky Robustní a odolný Při falcování není poškrábaný povrch Optimální pro barevně potažené plechy Odolné plastové čelisti (vyměnitelné) Ergonomické rukojeti Snadné použití Tloušťka zpracovávaných materiálů: Měď, Zinek, Hliník – do 0,8 mm Pozinkovaná ocel / barevně potažená – do 0,7 mm Nerezová ocel – do 0,5 mm Možný odpočet DPH.
Forma - Zamluvené -
Prodám formu na betonové lego 60/60/180 cm , jednotlivě či jako celek 10 ks, cena za kus, možno i plechy pod, přepážky, palety na manipulaci.
Pumpa na beton mixokret Estrich Boy DC 260/45
Prodám Pumpu na beton mixokret Estrich Boy DC 260/45 Aktuálně nové lopatky, plechy, nová náprava, čerstvě opískovaná a nazinkovaná bouda. koupené přes Tonstav Cena je bez DPH, lze odpočet