inzerce, prodej, prodám, bazar

Přehrávač do opěrek

Kategorie: Příslušenství

Prodám přehrávač do opěrek automobilů značky Honda. K dispozici včetně dálkového ovládání.
Přehrávač do opěrek
Podobné inzeráty
DVD přehrávač s obrazovkami Zenec
Nabízíme k prodeji DVD přehrávač Zenec s dvěma obrazovkami o velikosti 7 palců do opěrek a rozbočovačem ZEM-AVS4 a kabeláží.
univerzální autopotahy
Zcela nové, ještě nerozbalené univerzální autopotahy na 2 pření sedadla, zadní sedadlo + 5 opěrek hlavy
Opěrka nohou, orig. Škoda
Prodám 2 ks úplně nových opěrek nohou, jde o originální příslušenství Škoda. Umožňuje pohodlné opření dolních končetin při jízdě. Zvláště pro uživatele vysokých podpatků zvyšuje komfort nohou během dlouhého sezení. Vhodné pro jakýkoliv vůz. Osobní vyzvednutí Kostelec nad Černými lesy, Český Brod, Lysá nad Labem nebo zaslání na adresu. Inzerát je platný do smazání, nemusíte se tedy dotazovat zda je aktuální či zboží dostupné.
Prodám - Fabia 1 zadní sedadla
Prodám zadní sedadla(bez opěrek) do fabie 1 barva interiéru KD vzor - viz foto.Pouze osobní odber.Nabidnete prosím mailem.Dekuji.Dohoda.
Autopotahy na míru Škoda Rapid
Prodám zachovalé autopotahy pro škoda rapid, komplet včetně potahů opěrek hlavy.
Cestovní ramínko Variant - nové, nepoužíté
Nové, nepoužité univerzální ramínko na oděvy k připevnění na zadní stranu opěrky hlavy předního sedadla automobilu. K celokovovému, pochromovanému ramínku je přiloženo 5x párů vymezovacích adaptérů, určených pro různé průměry držáků hlavových opěrek. Adaptéry jsou určené pro průměry 8, 10, 12, 12.7, 14.1 a 16 mm. Cena:130,- Kč +130,- doprava DPD nebo +79,- Zásilkovna. Platba předem. Volejte prosím pouze v pracovní dny. Osobní vyzvednutí - Turnov.