inzerce, prodej, prodám, bazar

Přední tlumiče

Kategorie: Ford

Nabízím nové přední tlumiče na Ford Fiestu 95-06 Fiesta IV, všechny motorizace.
Prodávám z důvodu špatně zakoupeného zboží
PC 1500 Kč
Přední tlumiče
Podobné inzeráty
Ford Mondeo MK3 kombi,2004,2.0TDCI,96kW,230000km,STK do05/24
Prodám vozidlo Ford Mondeo MK3 kombi s motorem 2.0 TDCI 96kW a bohatou výbavou GHIA. Motor s emisní normou EURO 3. Nová TK - platná do 05/2024 Velmi zachovalý technický stav vozu a také karoserie. VIN : Motor: DuratorQ 2.0 TDCI 96 kw Najeto: 230 000 km Vyrobeno: 06/2004 Barva: Stříbrná metalíza Převodovka: 6-ti stupňová manuální Výbava : *Vyhřívané čelní sklo - NEFUNKCNI VYHREV ! *Xenonová světla s ostřikovači *Automatická klimatizace *Vyhřívaná přední sedadla *Ventilovaná přední sedadla (chlazení) *Tempomat *Světelný paket - osvětlení nohou v interiéru, osvětlení prostoru pod zrcátky *Velká navigace Denso - aux, GPS (kod 6601) *ABS/ESP *6x AIRBAG *Stěrače s dešťovým senzorem - automatické *Střešní okno *Parkovací sensory Další výbava: *4x el. Okna *multifunkční volant, nastavitelný *přední sedadla - sedadlo řidiče i spolujezdce *elektricky nastavitelné v 8 směrech, nastavitelné s bederní opěrkou *Interiér - kombinace dřevo, černá kůže - nepoškozené *Originální 17 palcová kola z lehké slitiny s letními pneu Barum Bravuris, vzorek 4 - 5 mm *Dálkově ovládané centrální zámky - 1x dálkový klíč, 1x manuální *Vnější zrcátka el. ovládaná, vyhřívaná *DVD mechanika/měnič v kufrovém prostoru - součást DENSO radia *Mlhová přední světla *Elektrická zásuvka i v nákladovém prostoru 12V *Loketní opěrka vpředu i vzadu *Vnitřní zrcátko s automatickým zaclonění proti oslnění Po nekuřákovi, velmi zachovalý interiér. Servis 2022 : tyčky řízení 2x čepy řízení 2x stabilizační tyčky přední 2x stabilizační tyčky zadní 2x jednotka ABS žhaviče 4x olej Ford Formula 5W30 + ol.filtr,vzduchový filtr,kabinový filtr chladící kapalina přední + zadní stěrač napínací + vodící kladka klínový řemen, servo řemen silentblok převodovky zadní dorazy 2x zadní pomocná ramena (piškoty) 2x termostat 2x repase vstřikovačů 4x čištění EGR+sání Geometrie náprav Servis 2021 : leva + prava poloosa predni tlumice + pruziny predni loziska přední + zadní kotouče a desky autobaterie čelní sklo pravé přední rameno zadní pružiny 2x opravovaná vada na zadním pravém blatníku viz foto Auto je plně připraveno k dennímu provozu.Do vozu jsem investoval za posledního půl roku cca 40 tisíc kč. Nově vyměněny všechny silentbloky na zadní nápravě , 14 ks silentbloků !!!.Nově udělaná geometrie !!! K vozu jsou k dispozici plechové disky se zimnímí pneu 205/55/r16 Barum Polaris 3 , vzorek cca 5mm Vůz k vidění a prodeji v Olomouci. Zabývám se nákupem,prodejem a opravou vozů FORD. Stav vozu odpovídá inzerátu.
Ford Mondeo MK3 combi,2004,2.0TDCI,96kW,230000km,STK do 2024
Prodávám vozidlo,Ford Mondeo MK3 combi, s motorem 2.0 TDCI 96kW s bohatou výbavou GHIA.Motor s emisní normou EURO 3.Nová TK - platná do 05/2024 Velmi zachovalý technický stav vozu a také karoserie. VIN : Motor: DuratorQ 2.0 TDCI 96 kw Najeto: 230 000 km Vyrobeno: 06/2004 Barva: Stříbrná metalíza Převodovka: 6-ti stupňová manuální Výbava : *Vyhřívané čelní sklo - NEFUNKCNI VYHREV ! *Xenonová světla s ostřikovači *Automatická klimatizace *Vyhřívaná přední sedadla *Ventilovaná přední sedadla (chlazení) *Tempomat *Světelný paket - osvětlení nohou v interiéru, osvětlení prostoru pod zrcátky *Velká navigace Denso - aux, GPS (kod 6601) *ABS/ESP *6x AIRBAG *Stěrače s dešťovým senzorem - automatické *Střešní okno *Parkovací sensory Další výbava: *4x el. Okna *multifunkční volant, nastavitelný *přední sedadla - sedadlo řidiče i spolujezdce *elektricky nastavitelné v 8 směrech, nastavitelné s bederní opěrkou *Interiér - kombinace dřevo, černá kůže - nepoškozené *Originální 17 palcová kola z lehké slitiny s letními pneu Barum Bravuris, vzorek 4 - 5 mm *Dálkově ovládané centrální zámky - 1x dálkový klíč, 1x manuální *Vnější zrcátka el. ovládaná, vyhřívaná *DVD mechanika/měnič v kufrovém prostoru - součást DENSO radia *Mlhová přední světla *Elektrická zásuvka i v nákladovém prostoru 12V *Loketní opěrka vpředu i vzadu *Vnitřní zrcátko s automatickým zaclonění proti oslnění Po nekuřákovi, velmi zachovalý interiér. Servis 2022 : tyčky řízení 2x čepy řízení 2x stabilizační tyčky přední 2x stabilizační tyčky zadní 2x jednotka ABS žhaviče 4x olej Ford Formula 5W30 + ol.filtr,vzduchový filtr,kabinový filtr chladící kapalina přední + zadní stěrač napínací + vodící kladka klínový řemen, servo řemen silentblok převodovky zadní dorazy 2x zadní pomocná ramena (piškoty) 2x termostat 2x repase vstřikovačů 4x čištění EGR+sání Geometrie náprav Servis 2021 : leva + prava poloosa predni tlumice + pruziny predni loziska přední + zadní kotouče a desky autobaterie čelní sklo pravé přední rameno zadní pružiny 2x opravovaná vada na zadním pravém blatníku viz foto Auto je plně připraveno k dennímu provozu.Do vozu jsem investoval za posledního půl roku cca 35 tisíc kč. Doporučuji časem vyměnit některé silentbloky na prvcích zadní nápravy. K vozu jsou k dispozici plechové disky se zimnímí pneu 205/55/r16 Barum Polaris 3 , vzorek cca 5mm
Ford maverick 2,7TD 74kw rv.93
Dobrý den. Nabízím na prodej mého Forda, nemám jej již kde parkovat a nechat ho stát venku někde na sídlišti nechci. Používal jsem jej na ježdění na ryby,ale jelikož již nemám garáž tak musí z domu. Forda mám rok a za tu dobu nebyl jediný problém, po koupi jsem nechal udělat všechny oleje (motor,převodovka,dif,rozvodka a řízení),filtry, zadní pružiny a tlumiče, uložení zadního stabilizátoru, opravit rám u zadního levého kola,opravit podlahu u spolujezdce, utěsnit prostor pod čelním oknem, vyměnit spojkový váleček a zakonzervovat VIN kód na rámu. Auto funguje výborně, připnutí předku funguje také jak má a stejně tak převod do pomala. Motor chytá na otočení i při -17°C. Uvnitř je rádio, ovládání zrcátek je elektrické, okna jsou elektrická a topení mechanické, centrální zamykání A teď nedostatky: potřebuje poštelovat ruční brzdu ( nedávno se mi u vody sekla nejspíše mrazem a nechtělo se to odrazit, když už se odrazila tak přestala pořádně držet), nefunguje okénko spolujezdce (umřela stahovačka,okno je podložené a vyklinovane aby přes něj neteklo a nemohlo spadnout), poslední dobou se mi zdá, že by to chtělo udělat křížky na kardanu a možná nějaké ložisko u předních kol,ale nejde to ještě nijak extra cítit. Pak už jen to, že občas zhasne LP světlo a po projetí nerovnosti se opět rozsvítí,hůře spasované dveře řidiče (netuším důvod a neřešil jsem). K autu mám ještě nějaké díly které jsem k němu koupil a měli se v budoucnu nechat udělat v servisu: komplet celý výfuk (přední díl,prostřední a koncová část, všechny držáky a matice a šrouby,veškeré silenbloky, těsnění a spojky),přední kotouče a destičky,přední tlumiče, křížky na kardan, zadní a přední stabilizační tyčky, olejový a palivový filtr, ještě další spojkový váleček (bylo mi řečeno, že odchází pravidelně). Všechny tyto díly přidám k vozu. Na přepisu vozu trvám a zařídím jej osobně (cena vozu s díly+přepis+evidenční kontrola). Dohoda o ceně je možná, ale osobně u vozu. Je to starší kus techniky která stále dobře slouží a funguje, ale zub času se na něm již podepsal takže to není leštěná kráska. Děkuji. Přeji mnoho šťastných km a hlavně kolama dolů. ????
Ford Focus 1.6Ti-VCT ecosport -nová STK,spojka,rozvody
Prodám benzínového Focuse v perfektním stavu a velmi dobré výbavě. Vozidlo má novou STK, je nekuřácké, nehavarované. Obuté na letní pneu-přední Pirelli Cinturato P7, zadní Barum Bravuris. Originál lité disky Ford v perfektním stavu bez odřenin. Celkově bez investic. Klimatizace je čerstvě dezinfikovaná ozonem a je plně funkční. Interiér vozidla v perfektním, čistém a neponičeném stavu. Kilometry a stav vozidla si můžete zkontrolovat na dle . Je to klasická atmosférická silnější 1.6 v benzínu. Jsem majitelem vozidla 10 let. O vozidlo bylo celou dobu perfektně pečované. Nikde nic nebouchá, neklepe, netáhne do strany ani při brždění. Sun paket - el.střešní šíbr + zatmavená všechna zadní skla vč.zadních dveří kufru. Zatmavení skla je přímo z výroby-žádné fólie! Winter paket - vyhřívané přední sedačky, vyhřívané čelní sklo, vyhřívané trysky ostřikovačů čelního skla. ABS,ASR,ESP 6x airbag manuální převodovka posilovač řízení výškově i podélně stavitelný volant přední mlhové světlomety automatické denní svícení kožený volant loketní posuvná opěrka s přihrádkou. zásuvka 12V na středovém panelu, dále uvnitř schránky pod loketní opěrkou a také v zavazadlovém prostoru Tempomat palubní počítač hagusy ovládání audia pod volantem dálkové centrální zamykání 2x klíč servisní knížka originál autorádio SONY s MP3 + CD changerem na 6 CD - plně funkční. AUX vstup Automatická 2-zónová klimatizace Dělená sedadla vzadu Bluetooth adaptér na telefon Výškově stavitelné sedadlo řidiče el.přední okna el.zrcátka, vyhřívaná norma EURO 4 Vozidlo bylo pravidelně servisované a udržované. Rok výroby: 2008 stav tachometru: 210800 km STK do 03/25 Vozidlo je plně funkční. Olej pravidelně měněn, filtry měněné. Klimatizace pravidelně servisovaná a čištěná. Doklady k opravám. Přední náboje kol s ložisky nové. Nové přední tlumiče TRW včetně horního uložení. Nové stabilizační tyče. Nové silentbloky zadních ramen. Nový zadní tlumič výfuku. Inzerát je platný do vymazání. Mrkněte i na moje další inzeráty.
FORD TRANSIT 2.0DI 63KW F3FA 00-06 - PRODÁME NÁHRADNÍ DÍLY
Dobrý den, Prodám VEŠKERÉ NÁHRADNÍ DÍLY na ford transit fa 2.0di 63kw f3fa 2000-2006. Motor i převodovka v pořádku. KATALIZÁTOR A DOKLADY NEMÁME. Stav viz foto. KOD MOTORU: F3FA NAJETO: 248 000KM VOLEJTE NA , NEBO PIŠTE NA volkswagenparts@ SKLADEM DALŠÍ DÍLY NA KONCERNOVÉ VOZY. Osobní odběr, nebo zaslání DPD a TOPTRANSEM. ZASÍLÁME I DO ZAHRANIČÍ. Zasíláme motory i karosářské díly atd. hlavní brzdový válec, jednotka abs, čerpadlo abs, přední, zadní brzdové třmeny, brzdiče, přední, zadní brzdové kotouče a destičky, přední nápravnice s rameny, přední, zadní tlumiče a pružiny, těhlice, řízení, stabilizátor, zadní náprava, poloosy, převodovka, kulisa řazení, sahary, chladič klimatizace, chladič motoru, alternátor, starter, škrtící klapka, MOTOR kompresor klimatizace, servočerpadlo, nádobka chladící kapaliny, ostřikovače, serva, váha vzduchu, podávací čerpadlo, měnič tlaku, řídící jednotka ventilátoru, řídící jednotka motoru, PŘEDNÍ NÁRAZNÍK, ZADNÍ NÁRAZNÍK, KAPOTA, BLATNÍKY, CHLADIČOVÁ STĚNA, PŘEDNÍ SVĚTLA, ZADNÍ SVĚTLA, PÁTÉ DVEŘE, DVEŘE, ZRCÁTKA, SEDAČKY, VOLANT, spínací skříňka, palubní deska, airbag, sedačky, tapecirunky, budíky, síť do kufru, kastlík, pojistková skříň, pásy, stropní světlo, volantový kroužek airbagu, popelník, tlačítka, přepínače, senzor příčného zrychlení, spínač světel, climatronic, ovládání topení, páčky pod volant, rámeček nad rádio, středový tunel, zadní držák nápojů, (nápoják), řadící páka, páka ruční brzdy, komfortní jednotka, řídící jednotka airbagu, motorek (ventilátor) topení, čidla, servomotorky, volant,
FORD MONDEO 2.0I 16V 100KW 1993-1996 - VEŠKERÉ NÁHRADNÍ DÍLY
Dobrý den, Prodám VEŠKERÉ NÁHRADNÍ DÍLY na ford mondeo 2.0i 16v 100kw nga 1993-1996. Motor i převodovka v pořádku. KATALIZÁTOR A DOKLADY NEMÁME. Stav viz foto. KOD BARVY: modrá tmavá KOD MOTORU: NGA (nga) NAJETO: 186 000KM VOLEJTE NA , NEBO PIŠTE NA volkswagenparts@ SKLADEM DALŠÍ DÍLY NA KONCERNOVÉ VOZY. Osobní odběr, nebo zaslání DPD a TOPTRANSEM. ZASÍLÁME I DO ZAHRANIČÍ. Zasíláme motory i karosářské díly atd. hlavní brzdový válec, jednotka abs, čerpadlo abs, přední, zadní brzdové třmeny, brzdiče, přední, zadní brzdové kotouče a destičky, přední nápravnice s rameny, přední, zadní tlumiče a pružiny, těhlice, řízení, stabilizátor, zadní náprava, poloosy, převodovka, kulisa řazení, sahary, chladič klimatizace, chladič motoru, alternátor, starter, škrtící klapka, MOTOR kompresor klimatizace, servočerpadlo, nádobka chladící kapaliny, ostřikovače, serva, váha vzduchu, podávací čerpadlo, měnič tlaku, řídící jednotka ventilátoru, řídící jednotka motoru, PŘEDNÍ NÁRAZNÍK, ZADNÍ NÁRAZNÍK, KAPOTA, BLATNÍKY, CHLADIČOVÁ STĚNA, PŘEDNÍ SVĚTLA, ZADNÍ SVĚTLA, PÁTÉ DVEŘE, DVEŘE, ZRCÁTKA, SEDAČKY, VOLANT, spínací skříňka, palubní deska, airbag, sedačky, tapecirunky, budíky, síť do kufru, kastlík, pojistková skříň, pásy, stropní světlo, volantový kroužek airbagu, popelník, tlačítka, přepínače, senzor příčného zrychlení, spínač světel, climatronic, ovládání topení, páčky pod volant, rámeček nad rádio, středový tunel, zadní držák nápojů, (nápoják), řadící páka, páka ruční brzdy, komfortní jednotka, řídící jednotka airbagu, motorek (ventilátor) topení, čidla, servomotorky, volant,