inzerce, prodej, prodám, bazar

Přední ochranný rám

Kategorie: Toyota

Prodám přední ochranný rám demontovaný z vozidla Toyota Land cruiser 150 .
Přední ochranný rám
Podobné inzeráty
Toyota , Hilux , 4x4 , rám , nášlapy
Prodám přední ochranný rám ( rok starý ) cena 12 500 Kč + nášlapy cena 12 000 Kč , vše bylo namontováno na Toyotě, mám to včetně držáků a šroubů, při koupi dohromady rámu i nášlapů sleva
Toyota Landcruiser 200 - ochránné rámy
Prodám kompletní sadu ochranných nerezových rámů na Toyota Landcruiser 200. Přední ochranný rám, boční nášlapy a zadní dvojté ochranné rohy.
ochranný rám
nezez pořádný kus železa jsou k tomu i zadní rámy jen vážný zájemce a jen volat děkuji
TOYOTA HILUX 3,0D
TOYOTA HILUX 3,0D, r.v. 2015/06, najeto 193324km, manuální řazení, ochranný nástřik korby, 1. majitel, koupeno nové v Toyota Dolák Tábor, každých 15000km servis pouze u Toyota Dolák Tábor, Možnost odpočtu DPH. Mírně odřený lak pp a pz dveře a přední nárazník + mírně promáčklé zadní víko (viz. Foto), nikdy nehavarované. Cena uvedená vč. DPH.
Prodám TOYOTA AURIS 1.6 Valvematic benzín/LPG 97kW
Prodám výcvikové vozidlo TOYOTA AURIS 1.6 benzín/LPG 97kW rok výroby 2019 najeto 61.000 km 6 rychlostních stupňů 7 airbagů: Airbagy přední a boční (řidič + spolujezdec), airbag kolenní (řidič), boční hlavové airbagy ABS + EBD + BA Kontrola stability vozu (VSC) a Kontrola trakce při rozjezdu (TRC) Asistent rozjezdu do kopce (HAC) Uchycení dětské sedačky ISOFIX (2× zadní krajní sedadla) Indikace zapnutí bezpečnostních pásů Imobilizér Světla denního svícení LED Přední mlhová světla Předkolizní bezpečnostní systém (PCS) Systém rozpoznávání dopravních značek (RSA) Upozornění na opuštění jízdního pruhu (LDA) Automatická dálková světla (AHB) Výstražný systém tlaku pneumatik (TPWS) Tempomat Senzor šera Zpětná zrcátka – elektricky ovládaná a vyhřívaná v barvě vozu s ukazateli směru Výškově a podélně nastavitelný volant Palubní počítač Dálkově ovládané centrální zamykání Elektricky ovládaná přední a zadní okna Multiinformační displej - barevný 4,2" (okamžitá spotřeba, průměrná spotřeba, dojezdová vzdálenost, celkové počitadlo ujetých km, denní počitadlo ujetých km (A/B), doba jízdy, průměrná rychlost, vnější teplota, ukazatel otevřených dveří, informace ze systému Toyota Safety Sense, ukazatel servisního intervalu) Klimatizace automatická Tříramenný kožený volant Kožená hlavice řadicí páky Výškově nastavitelné sedadlo řidiče Výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce Přední loketní opěrka posuvná Přední vyhřívané sedačky Toyota Touch® 2 (český jazyk) STD 7" obrazovka s rozlišením WVGA (800×480) a kapacitními tlačítky STD rádio + CD přehrávač STD Bluetooth® hands-free a streaming audia (ver. 3.0) STD ovládání iPod a MP3 přehrávače STD zadní parkovací kamera STD informace o jízdě (průměrná rychlost, doba jízdy, dojezdová vzdálenost) Střešní anténa ve tvaru "žraločí ploutve" Externí vstup Aux-In/USB Ovládání palubního počítače, audiosystému a Bluetooth® hands-free na volantu LPG přestavba s přimazáváním ventilů Letní originál ALU kola 17¨ Zimní originál ALU kola 16¨ Druhé ovládání od firmy JENČOVSKÝ nehavarované autoškola Cena je s DPH
Prodám Toyota Hilux 2,5 (66kw) 1997
Dobrý den, prodám Toyota Hilux 2,5 (66kw) r.v. 1997, tachometr 250xxx. Bez koroze… rám vyvařen, ošetřen, kastle bez jakýkoliv známek koroze…nazvedaná, přední a zadní uzávěrka ARB (snad funkční), Safari šnorchl, hardtop, tažné, nezávisle topení Webasto (snad funkční), zahrádka přes celý vůz, včetně korby… (demontovaná).. olejová vana je na výměnu (tekla, po zalepení, sem tam kápne ????) , zadní tlumiče nejsou (teda něco tam je, dřív to byly tlumiče ????) levá přední poloosa je fakt unavená (4x4 funguje) a na přední nápravě to bude chtít asi nějaké čepy/uložení ????‍♂️ (Je to fakt slyšet ????), klíňák píská, anténa od rádia je ulomená (v autě je i vysílačka ????) zpětné zrcátko levé, je popraskané sklo… klika na dveřích u korby chybí, ale otevřít to jde a zamykatelné to je také… když se neprodá do roka a do dne zlevnim, to je jasný, ale chci samo co nejvíc, takže nabídky typu za 100 zítra odvezu, nechte prosím na léto ????