inzerce, prodej, prodám, bazar

Přechodka redukce z USB C na USB A Octavia Scala, Kamiq

Kategorie: Příslušenství

Přechodka z USB C na USB A /klasické USB.

Pomocí přechodky nabijete ve Scale svůj telefon s dodávaným USB-A kabelem k telefonu. U podporovaných modelů umí i datové přenosy, respektive Android Auto nebo Apple car s iPhone. Vhodná i do BMW, VW, Daimler a do ostatních nových modelů s USB C jiných značek.

šedá barva

Samozřejmě možné využit v klasickém laptopu nebo PC s USB C na USB A.

Předání v Jičíně nebo po platbě předem poštou (+31Kč)
Přechodka redukce z USB C na USB A Octavia Scala, Kamiq
Podobné inzeráty
LPG redukce pro tankování v ČR po dovozu auta ze zahraničí
Redukce samostatná, jako náhradní díl při ztrátě nebo po dovozu auta ze zahraničí (vlevo vnější závit 10mm, nebo vpravo vnitřní závit 16mm). Pro skrytou malou plnící přípojku vedle plnícího hrdla benzínové nádrže a možnost tankovat českou LPG pistolí. Délka koncovky je 55mm. Obrázek 3: Redukce pro tankování plynu LPG v ČR po dovozu auta ze zahraničí, s vnějším závitem 24mm. Mám vozidlo dovezeno z Holandska, Německa a států Beneluxu, vybaveno holandskou nebo německou plnící koncovkou s vnitřním závitem o průměru 24mm a potřebuji tankovat českou pistolí (délka redukce 55mm) Cena této redukce 590,- Kč Obrázek 4: Redukce se závitem 14mm. Velikost redukce zjistíte změřením závitu plastového víčka Vaší plnící koncovky 1 kus 590 Kč. Osobní odběr Praha 9 zdarma, Poslání 99 Kč při předchozí platbě na bankovní účet. Nebo na dobírku 179 Kč.
Příčníky Thule WingBar Evo Škoda Scala
Prodávám střešní nosiče Thule WingBar Evo pro Škodu Scala. Nosiče byli zakoupeny v květnu roku 2022, tedy jsou stále v záruce. Jsou téměř nové, byli použity pouze dvakrát. Původní cena je 6490,-. Předání je možné buď osobně, případně lze zaslat přes kurýrní službu. Sada střešního nosiče Thule WingBar Evo pro Škoda Scala 2019- je vybraná přímo na konkrétní model s ohledem na konkrétní rozměry vozu. Střešní nosič Thule WingBar Evo Škoda Scala 2019- zahrnuje vše co potřebujete pro snadnou a padnoucí montáž. Balení obsahuje kompletní sadu pro vůz. tj. patky Thule Evo Clamp 7105, hliníkové tyče 127 cm dlouhé Thule 7113 WingBar Evo a montážní kit Thule 5230.
Černé nápisy SCALA,KAROQ,KAMIQ/ Černý nápis VRS/RS Škoda
Nápisy Karoq,Kamiq,Scala-100Kc/ks Vrs černé logo Škoda-100kc Černé ventilky Škoda-100kc/sada 4ks Znak do volantu Škoda, plastová nalepka-80kc. Ventilky stříbrné-80kc/sada 4ks
ŠKODA SCALA, KAMIQ sada koberců
Originální sada velurových koberců Škoda Scala, Kamiq, 4 kusy
Textilní koberečky / Škoda Kamiq, Scala
Nabízím originál koberečky pro Škodu Kamiq a Scala. Nové, nerozbalené, sada 4 ks, cena za komplet. Číslo dílu: 655 863 011 XMV
Koberce na Skodu Kamiq nebo Scala
Prodám novou originální sadu koberců předních a zadních pro Škodu Kamiq nebo Scala.