inzerce, prodej, prodám, bazar

Přebalovací taška Affinity Britax

Kategorie: Ostatní

Prodám přebalovací tašku Britax Affinity přes rameno. Používáná, ale je k pěkném stavu, bez počkození. Má vnějších a vnitřních přihrádky a kapsy, je snadno omyvatelná a má odepínací přebalovací podložku na zip.
Osobní předání Praha 4. V případě zájmu o zaslání požaduji platbu předem + 80 Kč Zásilkovna, 120 Kč dopravce.
Přebalovací taška Affinity Britax
Podobné inzeráty
Nákupní taška,omyvatelná
Nákupní taška achilles, taška pro volný čas, polyesterová taška na zip, omyvatelná a opakovaně použitelná na nákupy, sport, bazén, pláž, 51 cm x 20 cm x 40 cm, 51 cm x 20 cm x 40 cm Multitalent: tato kvalitní taška pro volný čas by neměla chybět v žádné domácnosti. Je všestranný a nabízí dostatek prostoru, ať už na nákupy, do posilovny, na pláž nebo do práce. Díky jednoduchému, šik designu se skvěle kombinuje Prostorově úsporný zázrak: prostorná přepravní taška o objemu 40 litrů skutečně šetří místo. Má rozměry cca. 51 x 20 x 40 cm (D x H x V) a má ramenní popruh v délce cca. 80 cm, se kterou můžete tašku nosit pohodlně přes rameno. Zapínání: zip Model: AD315 Praktické vnitřní přihrádky: uvnitř je tato taška pro volný čas podšitá černou látkou a nabízí dostatek možností pro bezpečné uložení drobností, jako jsou klíče a peněženky. Snadná údržba: naše taška je vyrobena ze 100% polyesteru, a proto je super odolná a vodoodpudivá. Pokud je nutné vyprání, lze shopper umýt ručně jemným jemným čisticím prostředkem a poté jej pověsit, aby uschl.
Přebalovací taška, batoh na kočárek zn. Pacapod Oban
Krásná kvalitní taška zn. Pacapod Oban. Je zachovalá, používala jsem jí krátce, protože jsem si jí pořídila pozdě. Je hodně praktická a přehledná. Má jednu vložnou taštičku na plínky a přebalovací podložku. Plus termo obal na láhev (jiná značka). Dá se nosit přes rameno, nebo jako batůžek. PC: 2,700,- Rozměry: 38 cm x 36 cm x 18 cm – 0,97 kg. Materiál: Odolný nylon s lesklým vzhledem a kožené doplňky. Přes Balikovnu pošlu bez poštovného
prebalovaci taska batoh
Praktická přebalovací taška nabízející 4 polohy nošení pro co nejlepší přizpůsobení všem situacím a potřebám maminek. Tašku lze velmi snadno a rychle proměnit z tašky přes rameno na kabelku, batoh nebo tašku pro nošení na rameni. S velkým množstvím přihrádek a kapes. Extra výbava: přebalovací podložka (63cm x 43cm), izotermický obal na láhev, schránka na dudlík, uzavíratelný velký sáček na špinavé plenky, stahovací látkový pytlík, řemínky k uchycení na kočárek. Má vyztužené dno. Materiál: polyester + PVC. Rozměr: v 30cm x š 35cm x hl 20cm.
Taška na kočárek, přebalovací taška Moon
Prodám krásnou přebalovací tašku na kočárek značky Moon. Jako nová. Součástí je přebalovací podložka, termoobal s uchycením na kočárek, kapsička na mobilní telefon, ramenní popruh.  Rozměr: v: 32 cm x  š: 46 cm x  hl: 13cm PC: 2400,- Osobní vyzvednutí Praha 4, po platbě předem mohu poslat.
Přebalovací pult se skříňkou, přebalovací podložka
Prodám dřevěný přebalovací pult se skříňkou (barva dřeva třešeň-buk), ve velmi dobrém stavu. Rozměry: výška k hraně 100cm, výška pultu 86 cm, šířka pultu na miminko 49cm + postranní přihrádka 9cm (celková šířka pultu 64 cm), hloubka 70,5 cm. V ceně pultu nabízím i měkkou přebalovací podložku s nafukovacími okraji, z nezávadného plastu (výrobek IKEA, SKÖTSAM, rozměry 53x80x2, PC 399 Kč, nyní zdarma k pultu). Osobní odběr ve Vranovicích (JMK), případně se lze domluvit na osobním předání v Brně (s navýšením ceny o cestovní náklady).
Přebalovací pult Doplhy 2 v 1
Přebalovací pult Doplhy 2 v 1 díky víceúčelovému použití potěší každou maminku. Přebalovací pult má integrovanou vaničku a kolečka pro jednodušší přemístění kam potřebujete. Integrovaná vanička Přebalovací podložka Množství úložných prostorů poskytne uložení všech koupacích, přebalovacích a kosmetických potřeb Kolečka s brzdou puvodní cena 3500