inzerce, prodej, prodám, bazar

Pražský krysařík s PP

Kategorie: Psi

Nabízíme dva nádherné maličké kluky s průkazem původu, barvy černé s pálením, jeden narozený 9.12.2022 - kompletně očkovaný, druhý narozen 6.1.2023 . očkování dle věku.Čip, passport, odčervení, kupní smlouva , vybavička. Kluci jsou vymazlení bez vad: řezáky 6/6, nůžkový skus, bez zálomku na ocásku, bez bílé, plně sestouplá obě varlátka, s kontaktní povahou, jsou a budou malého vzrůstu. Preferujeme rodinu ideálně bez chovatelských ambicí, co hledají úžasného parťáka na mnoho let :-)
Pouze seriozní zájemci. Cena odpovídá kvalitě a pejska s průkazem původu! Více o nás na webu informací o nabízených štěňátkách po telefonu .
Pražský krysařík s PP
Podobné inzeráty
pražský krysarik má 7tydnu je to fenecka
Máme dispozici Štěňátko pražský krysarik je krásná ma rada děti je zvyklá na ostatní zvířátka Štěňátko může do nové rodiny prosím inzerát platí do smazání informací dodám po telefonu
Pražský Krysařík Bez PP
Nabízíme k Prodeji Poslední Čistokrevné Štěňátko Pražský Krysařík Bez PP Stáří 7 týdnů Pejsek Řádně Odčervené Očkované .) Cena 7500kč Odběr možný ihned
Pražský krysařík
❤️TOP seznamka Pražský krysařík ke krytí❤️
pražský krysařík
Nabízíme do milující rodiny štěně pejska plemene pražský krysařík v barvě černá s pálením. Pejskovi jsou 4 měsíce, má velmi milou povahu, čip, očkování, průkaz původu. Pejsek nemá předpoklady pro výstavy a chov ale bude skvělým společníkem. Odchod do nové rodiny je možný ihned.
Pražský krysařík KRYTÍ
Nabízím ke KRYTÍ pražského dlouhosrstého krysaříka. Je zkušený, zdraví. Překrytí samozřejmostí. Pražský krysařík dlouhosrstý je vzácná varieta podobná ruskému toyovi. Více informací po telefonu. Na fotkách jeho krásná štěňátka.
Čistokrevný Pražský Krysařík
Nabízím k prodeji štěňátko Pražského krysaříka, Chlapečka, který je jeden ze dvou štěňátek z vrhu, holčička už je zarezervovaná. K odběru cca 8 týden od narození cca začátek dubna. Otec s papíry. Váha otce okolo 1 300g a maminka 2 000g. V ceně je zahrnuto očkování + čip. Při rychlém jednání možná sleva. Po dohodě je možné vidět otce a maminku.