inzerce, prodej, prodám, bazar

Pravo, ekonomie a politika-Richard Epstein

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodam knihu Pravo, ekonomie a politika, je nova a s podpisem autora. Puvodni cena 299,- osobni predani v Praze Haje, Florenc nebo zaslu.
Pravo, ekonomie a politika-Richard Epstein
Podobné inzeráty
Ekonomie a bankovnictví
Prodám knihy k ekonomii a bankovnictví. Ekonomie - 18. vydání, rok 2005, za 150 Kč Peněžní ekonomie a bankovnictví - 4. vydání, rok 2008, za 150 Kč Pište na email eliskavink@! Prosím, nevolejte mi na mobil.
Ekonomie dobra a zla - Tomáš Sedláček
Ekonomie dobra a zla pekny stav
Ekonomie dobra a zla
Tomáš Sedláček, druhé rozšířené vydání Kniha ukazuje, jak barvitě dokázali naši předkové přemýšlet o majetku, vlastním užitku, společenském blahu a všem ostatním, co s ekonomií souvisí. Autor v první části bere čtenáře na dobrodružnou pouť k počátkům civilizace a na příkladech starých Sumerů, Židů či antických myslitelů dokládá, jak inspirativní je sledovat proměny lidského tázání očima ekonoma. V Sedláčkově podání je ekonomie krásná věda, jejíž kořeny jdou mnohem hlouběji, než si moderní či postmoderní člověk dokáže představit. Autor pod heslem "vše se hodí" podniká zajímavé výlety do hájemství fi losofie, etiky, politologie a religionistiky a ukazuje, kolik čerstvých a překvapivě relevantních myšlenek lze v dědictví starých civilizací najít. Díky vytříbené argumentaci, živému jazyku a schopnosti vybrat poutavý detail, Sedláček přesvědčivě vykračuje proti proudu a kacířsky nabourává stereotypy, s nimiž pracují jak ekonomové, tak běžní lidé v každodenním životě. Poté, co autor představí pestrou škálu pramenů od Eposu o Gilgamešovi přes Bibli až po moderní ekonomy, přichází v druhé části s kritickou reflexí dnešní doby. Kniha vrcholí provokativní pasáží na téma, proč je věda (nejen ekonomická) nevědecká a nespolehlivá, a končí analýzou fi nanční krize jako příležitosti pro to, aby člověk znovuobjevil sám sebe i svůj vztah k věcem hmotným i duchovním.
Rudolf Vrba /1860 - 1939/ ZKÁZA SLOVANŮ 1,2 /1924/
ZKÁZA SLOVANŮ ze světové války Deník poválečný Rudolf Vrba 1 + 2 díl. Vydáno v roce 1924 nákladem autorovým. Rudolf Vrba /1860 - 1939/ /neplést s osobou prezentovanou jako etnický žid Waltr Rosenberg po změně jména pak Rudolf Vrba - podepsán pod knihou Utekl jsem z Osvětimi/. Rudolf Vrba významným způsobem písemně zaznamenal dle dobových zpráv období přelomu tisíciletí po stránce sociálně ekonomické včetně morálně ekonomických škod páchaných konkrétními osobami, jež mnohdy svojí činností nevratně poškozují židovské etnikum ke kterému se nestoudně hlásí / Epstein, Hovorka, Sackler, Stoltenberg, Mikuš, Laniado, Štein, Lauder, Weinstein, Weiss ..../ .Cena 12500,-Kč pevná.
Myšlenky bez myslitele (Mark Epstein)
Kniha jako nová, cena 699Kč + poštovné nebo osobní předání (Ostrava,České Budějovice,Praha Háje). V případě zájmu mě prosím kontaktujte emailem na salko@
Darwinův původ druhů, Richard E. Leakey
Darwinův původ druhů, Richard E. Leakey