inzerce, prodej, prodám, bazar

Praktikum rostlinné sociologie, půdoznalství

Kategorie: Ostatní

Praktikum rostlinné sociologie, půdoznalství, klimatologie a ekologie, 1941
Zachovalá, chybí obal
Praktikum rostlinné sociologie, půdoznalství
Podobné inzeráty
Manželské praktikum
Prodám knihu PhDr. Jindřicha Cibulce - Manželské praktikum. Cena 39 + případné poštovné.
Škrabka na rostlinné nudle / špagety
Kombinovaná škrabka - normální čepel na slupky od brambor ap. a na rostlinné nudle/špagety. Dobře se drží v ruce. Nová, nevyužiji. Osobní předání v Praze. Kontaktujte mne přes formulář, můj telefon veřejně neuvádím.
Použité knihy
Nabízím použité knihy ve velmi dobrém stavu. Posílám pouze přes Zásilkovnu (poštovné 80,- při platbě předem, 100,- na dobírku). Osobní odběr v Rychnově nad Kněžnou, Kostelci nad Orlicí nebo Týništi nad Orlicí. V případě 5 a více zakoupených knih poštovné zdarma. Cena za knížky dohodou. 89 – Reader ´s Digest Výběr: Velké záhady minulosti 90 – Reader´s Digest Výběr: Kdy, kde, proč, jak se to stalo 91 – Katedrála sv. Víta 92 – Galerie géniů – 200 osobností českých dějin 93 – Galerie géniů – 200 osobností, které změnily svět 94 – Galerie géniů – 200 osobností kultury 20. století 95 – Rozum do kapsy 96 – R. Murgová: Hospodyňkám od A do Z 97 – J. Horecká, D. Tichý: Velká barevná obrazová kuchařka 98 - M. Hajková: Moučníky 99 – Vánoce u nás 100 – Obrazová kuchařka Panoramy 101 – 15 + 2 sváteční moučníky 102 – M. Hajková: Moučníky 103 – J. Štígel: Vánoční kuchařka 104 – Vařit v Zepteru 105 – Světová kuchyně – Čínská kuchyně 106 – D. Čížková: Grilování 107 – Zepter receptář 108 – V. Vrabec: Nápoje pro každou příležitost 109 - O. Mengerová: Vaříme pro kojence a batolata 110 – Chebská reliéfní intarzie a grafika 111 – Udělejte si Vánoce 112 – E. Torres: Divoký anděl 113 – E. Torres: Divoký anděl 2 114 - Základy psychologie a sociologie pro střední školy
Maturitní otázky - základy společenských věd
Prodám KVALITNĚ zpracované maturitní otázky ze ZSV - filosofie, politologie, ekonomie, psychologie, sociologie. Seznam všech otázek umístěný v obrázcích výše. Součástí je i krátká ukázka z jedné maturitní otázky. Zasílám v elektronické podobě na e-mail (po platbě předem na účet). Nabízím i možnost vytisknutí (za příplatek po domluvě). Cena: 200 Kč (za všech 30 otázek) Možnost zaslat i jednotlivé otázky (20 Kč/ks) Chodila jsem na gymnázium a veškeré zpracované otázky jsem si zpracovávala sama dle zápisů z hodin. Pomohly mi skvěle odmaturovat, a tak bych je chtěla nabídnout i dále.