inzerce, prodej, prodám, bazar

PRAKTICKÝ ROZKLÁDACÍ STOLEK

Kategorie: Ostatní

Prodám praktický rozkládací stolek. Nerozložený má rozměry: š./hl./v. 85x60x70 cm. Pěkný, nevyužitý.


PRAKTICKÝ ROZKLÁDACÍ STOLEK
Podobné inzeráty
PRAKTICKÝ  ROZKLÁDACÍ  STOLEK
Prodám praktický rozkládací stolek. Nerozložený má rozměry: š./hl./v. 85x60x70 cm. Pěkný, nevyužitý.
rozkládací stan, prodejní stánek, párty stany + 3 stěny
Rozkládací prodejní stánek, voděodolné rychlorozkládací přístřešky, párty stan, prodejní nepromokavé stany, rybářský nůžkový stan, přístřešek pro rybáře. Nůžková kovová konstrukce se šroubovanými spoji je vyrobena z pevných ocelových profilů ošetřených práškovou barvou. Plachta je 100% vodotěsná, odolná vůči UV záření, vyrobena z kvalitního materiálu. Boční stěny se uchytávají rychle pomocí suchého zipu. Výška stánku je nastavitelná. V nabídce je 9 barev - bílá, modrá, červená, zelená, černá, šedá, hnědá, maskáč a krémová v různých velikostech: 2x2m.........3249,- 2x3m.........3785,- 3x3m.........4125,- 3x4,5m.......4899,- 3x6m.........5685,- V ceně jsou také 3x boční stěny. V nabídce také: markýza před střechu .... od 990,- okapy mezi stany ......390,- závaží - zatěžové vaky...219,-/1ks Rozkládací stůl 180cm ... 1580,- Kč Rozkládací stůl 240cm ... 2290,- Kč Rozkládací židle 690,- a lavice 960,- Doručení kurýrem na Vaši adresu.
HIT-Skládací stolek na notebook k posteli, stojan pro laptop
Rádi spojujete práci s potěšením? Díky stolku na notebook je to možné! Pohodlně se posaďte na své oblíbené místo na pohovce, rozložte stůl, umístěte notebook a můžete začít pracovat v té nejpohodlnější možné poloze! Stůl je také ideální jako přenosný stojan pro podávání snídaně do postele. Když stůl nepoužíváte, jednoduše ho složíte a uložíte například do skříně – nezabere mnoho místa. Praktický skládací stolek na notebook, který promění každý prostor v kancelář – umožňuje pohodlnou práci za všech podmínek. Může být umístěn na posteli, stole nebo dokonce na pracovním stole, takže je používání notebooku mnohem pohodlnější. Stolek bude velmi vhodný i při používání tabletu. Vrchní část je vyrobena z vysoce kvalitního plastu a nemá žádné ostré hrany. Stojan na notebook má také velmi praktické místo pro hrníček. Má schopnost sundat nohy, díky nimž stůl ve složeném stavu zabírá málo místa. Nohy mají protiskluzový povrch, takže nebudou klouzat na stole, což zvýší bezpečnost výstroje. Velká všestrannost: stolek se může používat v kanceláři, autě, na pohovce, v posteli nebo na podlaze je inovativní, příruční, se velice lehce rozkládá díky němu bude tvá práce efektivnější a především příjemnější je to nejlepší místo pro práci s notebookem má místo na hrnek a propisku velmi lehká konstrukce Technické specifikace: Moderní design Vysoká kvalita Místo pro telefon / tablet / šálek Skládací (snadná montáž) Protiskluzové nožičky Materiál: plast, hliník, nábytková deska Rozměry: 60 / 27 / 40 cm Hmotnost: 1,25 kg Barvá vrchní desky stolu: černá Možnost zaslat Českou poštou nebo PPL.
Stojan pod notebook
Dobrý den, prodám víceúčelový skládací stolek. Super doplněk do kanceláře nebo do domácnosti. Využijete ho jako stolek na notebook, knihy, časopisy nebo také jako snídaňový stolek. Stolek má odvětrávací otvory, které při práci na laptopu jistě oceníte. Stolek je skládací a nastavitelný přesně podle vašich představ. Nutno vlastní odvoz.
Konferenční stolek
PRODÁM❗️ •Konferenční stolek Rozkládací nízký stolek, prodávám, protože se stěhuju a nemám kam ho dát. * Šířka / Výška / Hloubka/- 110/60/45-71 viz * Materiál-Kompozitní dřevo, sklo * Barva-Bílá * Cena - 5199 Kč (cena na trhu 5999) Nový ???????? Direct ????
dětská rozkládací křesla
Dětská rozkládací křesla s motivem: - Blesk mcqueen (originál Disney) 200,- - opice prodano - panda prodano Jsou vyrobené z kovové rozkládací konstrukce s polyesterovým potahem ve tvaru zvířátka. Předání Praha 5 - Luka, nebo zašlu zásilkovnou za 79,-