inzerce, prodej, prodám, bazar

Praha ve stínu Stalina a Brežněva

Kategorie: Ostatní

vznik a porážka reformního komunismu v Československu

napsal Zdeněk Hejzlar
vydala Práce ELF

OK stav
Praha ve stínu Stalina a Brežněva
Podobné inzeráty
Fotky Stalina
Prodám fotky Stalina rok 1949.
Profesionální sportovní sluneční brýle
Jedná se o nové sportovní sluneční brýle pro se profesionální, amatérské i rekreační sportovce ( cyklistika, biatlon, veslování aj, ) Brýle se vyznačují hlavně několika vrstvýmí zorníky multicolor s barevnou zrcadlovkou, které umožňují perfektní vidění jak za slunečního svitu tak i ve stínu i pokud je tzv. pod mrakem. Několika vrstvé zorníky odrážejí sluneční paprsky, mají antireflexní a polarizační vrstvu a filtr UV400. Rám brýli je vyrobený z velmi kvalitního a odolného plastu. Nožičky jsou délkově nastavitelné a mají i ušní nádstavce pro lepší držení brýlí např. při běhu. Barva modrá nebo žlutá. Pouzdro pro sportovní brýle +100,- pro profesionální, amatérské i rekreační sportovce ( cyklistika, biatlon, veslování aj, ) Brýle se vyznačují hlavně několika vrstvýmí zorníky multicolor s barevnou zrcadlovkou, které umožňují perfektní vidění jak za slunečního svitu tak i ve stínu i pokud je tzv. pod mrakem. Několika vrstvé zorníky odráží sluneční paprsky, mají antireflexní a polarizační vrstvu a filtr UV400. Rám brýli je vyrobený z velmi kvalitního a odolného plastu. Nožičky jsou délkově nastavitelné a mají i ušní nádstavce pro lepší držení brýlí např. při běhu. pro profesionální, amatérské i rekreační sportovce ( cyklistika, biatlon, veslování aj, ) Brýle se vyznačují hlavně několika vrstvýmí zorníky multicolor s barevnou zrcadlovkou, které umožňují perfektní vidění jak za slunečního svitu tak i ve stínu i pokud je tzv. pod mrakem. Několika vrstvé zorníky odrážejí sluneční paprsky, mají antireflexní a polarizační vrstvu a filtr UV400. Rám brýli je vyrobený z velmi kvalitního a odolného plastu. Nožičky jsou délkově nastavitelné a mají i ušní nádstavce pro lepší držení brýlí např. při běhu. Sportovní pouzdro + 100,- Zavolejte poradím : . Poštovné s dobírkou Českou poštou 150,- Kč . Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky. . Svatoslav Cileček , tel. Zavolejte případně poradím.
Hodinový manžel pro Prahu a okolí
Proč jsem o tolik levnější než konkurence? Odpověď je celkem jednouchá, u mě neplatíte nikoho navíc. Převážná většina firem musí zaplatit - majitele, účetní, sekretářku, kanceláře a spousty dalších výdajů. Zatím co já si vše vyřizuji sám a nemám tedy takové výdaje jako konkurenční firmy. Ještě než začnu s prací, už budete, vědět kolik Vás to bude stát. Sekání zahrady Štípání dřeva Čištění bazénů Odklízení sněhu Čištění nebo výměny okapů Montáž kuchyňských linek Montáž nábytku Montáž polic na zeď Montáž podlahových lišt Pokládání dlaždic Malování pokojů Natírání dveří, zárubní, konstrukcí apod. Natírání fasád Natírání okapů Natírání a opravy plotů Výměna koupelnových a kuchyňských vodovodních baterií Připojení pračky Instalace osvětlení Vyklízení bytů, domů před prodejem Odvoz odpadu Rozebírání starého nábytku včetně likvidace Aš Horní Slavkov Cheb Chodov Karlovy Vary Kraslice Kynšperk nad Ohří Loket Mariánské Lázně Nejdek Ostrov Sokolov Toužim Žlutice Mestské časti: Praha 1 (Josefov, Hradčany, Staré Město, Malá Strana, Nové Město, Holešovice, Vinohrady) Mestské časti: Praha 2 ( Vinohrady, Vyšehrad, Nové Město, Nusle) Mestské časti: Praha 3 (Žižkov, Vinohrady, Vysočany, Strašnice) Mestské časti: Praha 4 (Lhotka, Hodkovičky, Braník, Krč, Michle, Podolí, Záběhlice, Nusle, Vinohrady), Kunratice Mestské časti: Praha 5 (Hlubočepy, Jinonice, Radlice, Košíře, Smíchov, Motol, Břevnov, Malá Strana), Slivenec Mestské časti: Praha 6 (Ruzyně, Liboc, Břevnov, Veleslavín, Vokovice, Dejvice, Střešovice, Bubeneč, Smíchov, Hradčany, Sedlec), Suchdol, Lysolaje, Nebušice, Přední Kopanina Mestské časti: Praha 7 (Bubeneč, Holešovice, Libeň), Troja Mestské časti: Praha 8 (Troja, Libeň, Karlín, Nové Město, Kobylisy, Bohnice, Čimice, Střížkov), Ďáblice, Březiněves, Dolní Chabry Mestské časti: Praha 9 (Vysočany, Libeň, Prosek, Střížkov, Hrdlořezy, Hloubětín) Mestské časti: Praha 10 (Vršovice, Vinohrady, Strašnice, Malešice, Hrdlořezy, Záběhlice, Michle, Žižkov) Mestské časti: Praha 11 (Chodov, Háje), Šeberov, Újezd u Průhonic, Křeslice Mestské časti: Praha 12 (Modřany, Komořany, Točná, Cholupice, Kamýk), Libuš Mestské časti: Praha 13 (Stodůlky, Nové Butovice, Třebonice, Jinonice), Řeporyje Mestské časti: Praha 14 (Kyje, Hostavice, Černý Most, Hloubětín), Dolní Počernice Mestské časti: Praha 15 (Horní Měcholupy, Hostivař), Dolní Měcholupy, Štěrboholy,
Jakub Mařík - Ve stínu slunce
Prodám zcela novou a nečtenou knihu Jakub Mařík - Ve stínu slunce. Preferuji osobní předání v Prostějově. Při platbě předem zasílám přes Zásilkovnu nebo ČP. Při výběru více knih z mé nabídky platíte samozřejmě jen jedno poštovné.
kniha Ve stínu islámu Gebelt Jiří
úplně nova, Ve stínu islámu Gebelt Jiří, cena k jednání
e.l.f Poreless Putty Primer,Essence paletka,Rival me paletka
Vše zcela nové. Rival me Glitter paletka očních stínů (limitovaná edice) 200 Kč e.l.f Poreless Putty Primer- podkladová báze pod makeup 200 Kč Essence paletka očních stínů (limitka Santa) - kupovaná v Německu,u nás není dostupná - 300 Kč Houbičky na makeup 2 kusy zn.Real Techniques- cena za kus 100 Kč Mini masážní váleček na obličej- 100 Kč V případě zájmu kontakt do odkazu pro prodejce,tel.zde není aktuální.Nejlépe osobní předání nebo Zásilkovna. Pokud zakoupíte vše,je možné se domluvit na ceně.Inzerát je do smazání platný.