inzerce, prodej, prodám, bazar

Prací gel TDF 5,5L

Kategorie: Ostatní

Prodám prací gel TDF 5,5L.Kvalitní prací gel za skvělou cenu. K dispozici mám cca 12 ks.
Po domluvě možnost poslat na dobírku.
Prací gel TDF 5,5L
Podobné inzeráty
Prací gel Active professional 5l = 100 dávek
Nabízím prací gel universal ve dvou provedeních. Obsah 5l = 100 pracích dávek. Uvedená cena je za 1 ks, tedy za 5 litrů. Gely jsou vhodné na všechny druhy bílého i stálobarevného prádla. Jsou vhodné jak pro praní v pračce, tak pro praní ruční. Jde o stáčenou drogerii, Gel je vyráběn v EU a je určen pro Anglický trh. Gel je vysoce účinný v odstranění nečistot, pachů, je šetrný k vláknům a zachovává stálost barev. Zanechá na prádle příjemnou, svěží vůni. Nedoporučuje se jeho použití na vlnu a hedvábí. Gel je nabízen ve dvou variantách : Active fresh (modrý) - příjemná svěží vůně. Active Aloe Vera (bílý) Zaslání balíkovna nebo osbní odběr Poděbrady - Kluk.
Prací gel 2l / 67 dávek
Nabízím prací gely, každý o objemu 2l a obsahu 67 pracích dávek. Cena za 1 gel je 95,- kč Dostupné varianty : Gel color - na bílé a barevné prádlo Gel Black - na černé a tmavé prádlo Gel Wool @ silk - na vlnu a hedvábí Osobní odběr Poděbrady nebo zaslání balíkovna.
Scroll kompresory
Prodám nové nepoužité Scroll kompresory: 1x Copeland Scroll ZR22K3E-TDF-522 9425.-+DPH, 1x Copeland Scroll ZP41K3E-TDF-522 13122.-+DPH, 1x Mitsubishi BEH82YETMT 10772.-+DPH, 3x Mitsubishi AE60YEHMT 9425.-+DPH, 2x Mitsubishi AE47YEHMT 9425.-+DPH, 2x Mitsubishi AE33YEHMT 9425.-+DPH. Prodám i jednotlivě, v případě odběru všech 10ks kompresorů najednou, cena 10x8000.-+DPH.
KupMa Chladící půllitr na pivo velký
Pořizovací cena 529,- Nový nepoužitý Špatný dárek Chladící půllitr velký je speciální půllitr, který má dvojité stěny, mezi kterými je napuštěn netoxický, rychle mrznoucí a průhledný gel. Pohár se před použitím vloží vzhůru do mrazáku (aby se tekutý gel rozmístil do celého půllitru) na 2 až 4 hodiny, kde gel rychle zmrzne v jeden velký kus ledu. Gel pak udržuje sklenici velmi dlouho studenou a vaše pivo uvnitř také. Můžete si tak v létě zchladit nejen pivo, ale i jakýkoliv jiný nápoj bez toho, abyste jej museli ředit ledem. Objem sklenice je 600 ml, materiál acrylic.
SPRCOVY GEL +BODY GEL-NOVY
Nepouzite sprchovy gel a body gel s Arnikou od firmy Christian Materne
Nabízím práci na fotovoltaických elektrárnách
Nabízim práci na fotovoltaických elektrárnách. Máme práci po celé EU, práce je celoročně a navazuje na sebe. BYDLENÍ VŽDY NA ŮROVNI POKUD TO MÍSTO STAVBY UMOŽNÍ (ŽÁDNÁ UBYTOVNA S PALANDAMI A DESETI LIDMI NA JEDNOM POKOJI.) Není třeba mít zkušenosti s touto prací, pokud jste manuálně zruční,nekonfliktní, a má nabídka Vás zaujme,tak se ozvěte, rádi Vás zaučíme. Jde převážně o výstavbu konstrukce a pokládku solárních panelů. Mam práci na komerčním poli i na střeše. Práci máme po celé EU, nestane se, že by jste zůstali doma bez práce. Není třeba ovládat cizí jazyk, pracovníci tvoří hlavně česky a slovensky hovořící kolektiv. Průměrný měsíční výdělek činí 2500,- až 4000,- EU, pokud jsi nadprůměrně zručný,fyzicky zdatný a práce ti půjde od ruky, tak 4 000 ,- EU není strop. Ubytování hrazeno 100%. Pohonné hmoty hrazeny 100% oproti dokladu.(nebo je již příspěvek na pohonné hmoty přidán do celkové částky za dílo) Potřebné nářadí půjčíme, pokud nemáš své. Zaměstnáme i vícečlenné skupinky.(není problém zaměstnat klidně i 10 lidí na stejném pracovišti). Je nutné mít aktivní živnost volnou na stavební a dokončovací práce a dokument A1 (rádi pomůžem zařídit). Sháníme lidi, co jsou schopni odjet již další týden,pokud sháníš práci na rychlo, tak je tohle pro tebe ta správna volba. Odjezdy máme každý týden,práce je celoroční,navazuje na sebe a volno si každý udělá podle sebe individuálně. (předpokládáme,že každý je schopen někde vydržet měsíc v kuse, když je práce dále než v DE ale ve chvíli kdy jsi doma, tak tě do práce nikdo nebude tahat, to je na tobě kdy se budeš chtít vrátit) Pokud Vás můj inzerát zaujal, budu rád, když mi zašlete Váš životopis s fotkou a tel. číslem na e-mail nabidka.prace12@ Pokud máte vážný zájem odjet již příští týden, tak pošlete sms s Vaším jménem a krátké info o Vás . Hned jakmile budu mít čas, tak Vám zavolám. Prosím Vás o strpení, pokud nebudu odepisovat hned na e-maily, přednostně odepisuji na SMS, těch, kteří májí zájem odjet v nejbližším termínu.