inzerce, prodej, prodám, bazar

Prace v potravinarske firme

Kategorie: Ostatní

Do mensi rychle rostouci potravinarske firmy s unikatnim zamerenim hledame dospele uvazujiciho a fyzicky zdatneho kolegu. Pracovni napln dle dispozic uchazece napric celym provozem - vyroba, expedice, udrzba, administrativa. Neni treba zadna specificka kvalifikace, vitame jakekoliv zkusenosti s potravinarskou vyrobou, gastrem, spravou IT techniky, expedici objednavek, zakaznickou podporou, focenim... Pozadujeme zodpovedny a loajalni pristup. Vhodne pro nekoho z NEdelnickeho oboru, kdo chce zmenit pracovni prostredi a napln a nevadi mu (castecna) manualni prace. Velka prilezitost rust a najit si svoje uplatneni dlouhodobe. V pripade zajmu lze resit i bydleni jak prechodne (napr. pres tyden) tak i trvale. Neformalni, pratelske prostredi. Kontakt a zakladni info prosim pouze pres zpravu.
Prace v potravinarske firme
Podobné inzeráty
Vyřizujeme povolení pro agentury práce a personální agentury
Nabízíme vyřízení povolení ke zprostředkování zaměstnání (povolení na provozování agentury práce nebo personální agentury). Zajistíme Vám kompletní vyřízení agentury práce, včetně zajištění potřebného garanta (odpovědného zástupce), vyřídíme Vám povolení na Generálním ředitelství Úřadu práce, zajistíme Vám případně pojištění proti úpadku agentury práce a provedeme Vás celým procesem pro zajištění agentury práce. Pokud potřebujete agenturu práce ihned, můžeme Vám prodat ready-made agenturu práce včetně odpovědného zástupce i pojištění. V tomto případně můžete začít provozovat agenturu práce prakticky ihned. Poskytujeme také konzultace a poradenství pro agentury práce a personální agentury.
Stavební a zednické práce
výběr některých činností - Provádíme kompletní rekonstrukce bytů a domů - Sanační a izolační práce - Úpravy interiéru a exteriérů - Výstavbu rodinných domů a přestavby budov - Zednické práce, omítky, perlinka, štuk - Sádrokartonářské práce - Pokládka obklady a dlažby - Pokládka Laminátové a Vinylové podlahy - Malířské a natěračské práce - Pokládka zámkové dlažby, stavba plotu - Instalatérské práce - Elektroinstalační práce - Demoliční a bourací práce, výkopové práce
zemní práce minibagrem,minibagr,vykopové práce,autodoprava
zemní práce minibagrem,minibagr,vykopové práce,autodoprava AUTODOPRAVA ODTAHOVA SLUZBA PRACE SMYKOVYM NAKLADACEM VYKOPOVE PRACE-bagr je široký 130cm po stazeni pasu pouhých 70 cm a na vysku130cm tak se vejde do mistnosti domu a úzkých stisnenych prostor,projede téměř všude, nic neponičí a udělá spoustu práce,základy staveb,výkopy jezírek, drenáže budov, el.přípojky,přípojky vody,odpady,mensi bazény,jímky,terení úpravy,obkopy objektů ATD..Likvidace mensich pařezů a keřů,kamenných podezdívek,příjezdových cest ATD,, lžice 20,30 a 70 cm,dale chnapka na kameny,metrova polena,obrubniky atd. Stroj je schopen kopat i těsně podél stěny domu drenaže.DALE NABIZIM PRACE SMYKOVYM NAKLADACEM unc060 nakladka vseho sypkeho i nesypkeho paletizacnima vidlama. AUTODOPRAVA tristrannym sklapecem odvoz sutin,dreva a vsech sypkych i nesypkych hmot jako 6kusu palet vedle sebe.ODTAHOVA SLUZBA osobnich aut a stroju atd atd.
Přepravky plastové nízké děrované potravinářské za 60 kč
Prodám tyto a podobně vypadající použité, zaprášené přepravky nízké, potravinářské české výroby různých barev a typů. Prodávám nejméně po 10 ti kusech za 600 kč na jeden nákup, menší množství neprodávám. Máme na prodej i jiné přepravky, nízké a střední klasické zelinářské a různé technické - aktuální nabídku dotazujte nejlépe telefonicky. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši - všechny zveřejněné jsou vždy platné.
Sudy potravinářské plastové
Sudy potravinářské - sudy 50 až 60 lt cena 140,- včetně DPH, - při odběru více jak 10ks cena 130Kč/Ks -včetně DPH sudy 100 lt cena 230,- včetně DPH, sudy 120 lt cena 250,- včetně DPH, sudy 150 lt cena 300,- včetně DPH, sudy 200 lt cena 500,- včetně DPH. Použité plastové sudy s víkem slouží k širokému spektru použití (na vodu, švestky, zrní, kvašení ovoce, zelí, vápno, odpadky..). Soudky jsou zcela nezávadné, dobře se vymývají, jsou lehké. Poštou nezasíláme. Nejlepší je osobní převzetí Tyršova 31, Klatovy. při větším odběru cena dohodou. tel Klatovy
Potravinářské sudy 100l s plovoucím víkem
Potravinářské sudy 100l 4 kusy na veškeré tekutiny s plovoucím víkem což zabraňuje přísun vzduchu a s výpustným kohoutem . Z tvrzeného plastu . CENA ZA JEDEN KUS !