inzerce, prodej, prodám, bazar

Požární proudnice THZ

Kategorie: Ostatní

Prodám požární proudnici v hezkém stavu.
Požární proudnice THZ
Podobné inzeráty
Hadice pozarni
Prodam hasicskou hadici , hasicska hadice pozarni hadice C" 52 mm (starsi tezsi typ) cca 10 ks cena 150-200 kc/ks. Pozarni proudnice ,hasicska proudnice 3 ks 400kc/ks pouze VOLAT a osobni odber obec VELENKA mejly nectu neposilam.
Hasičská sada - hadice, požární proudnice (70)
Hasičská sada - hadice, požární proudnice (70) Dobrý nálezový stav, viz fotografie. Cena udána za vše, co vidíte na fotografii. Ke koupi jako CELEK. Hadice 06-EX, 11-EX 7 ks - délka 20m Prosíme, kontaktujte nás od pondělí do pátku v čase 8:00 - 16:00 na uvedený e-mail. Hovory primárně nepřijímáme z důvodu pracovního vytížení. Děkujeme a přejeme hezký den. J+P Bazar Plzeň
JEŘÁBOVÁ VÁHA- CAS THZ-5T
Prodám jeřábovou váhu CAS THZ-5T Nová nepoužitá, 5 TUN - Technologická původní cena 14.300,-- (nyní 10.000,-)
Nouzové požární tlačítko
Nabízíme používané plně funkční v dobrém stavu požární tlačítko nouzové v červené barvě bez kladívka (na rozbití skla) - požární hlásič na povrch 13180 ABB. Montuje se na omítku – a má označení: na povrch IP55. Původní cena jednoho požárního tlačítka 800,- Kč, nyní pouze 99,-Kč. Na prodej máme k dispozici 8 ks stejných požárních tlačítek.
Prodej, komerční/výroba, 5303 m2, 54472 Bílá Třemešná, Trutn
Prodej zavedené truhlářské výrobyNabízíme k prodeji výrobní a skladovací areál v Bílé Třemešné, 6km od Dvora Králové nad Labem. Celý areál je převážně přízemní. Provozní část se skládá ze dvou výrobních hal, dílny údržby, lakovny, několika skladů, kantýny a sociálních zařízení. V samostatné administrativní budově je 5 vybavených kanceláří pro expedici, obchod a vedení firmy. Podnik má vlastní centrální kotelnu s plně automatizovaným kotlem na štěpku a pelety. Haly jsou vybavené odsáváním pilin do sila a piliny jsou dále využívané pro vytápění. Důležitou součástí dřevovýroby je vlastní katr a automatizovaná sušárna dřeva typu HK KRAKO s teplovzdušným vytápěním. Výrobní a administrativní objekty jsou zděné. Na pozemku jsou dále k dispozici kovové kolny a dřevěné přístřešky. Areál je oplocený se stálou hlídací službou, která má zázemí v roubené vrátnici u vjezdu do areálu. Podnik je situovaný na okraji obce v sousedství další truhlárny, se kterou je navázaná spolupráce v případě potřeby využití kapacity. Ryze česká společnost se zavedeným systémem řízení jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2009 je držitelem protokolů o zkouškách požární odolnosti na požární uzávěry od zkušební laboratoře PAVUS, a.s. Výrobky jsou atestovány společností Centrum stavebního inženýrství. Za uvedenou cenu nabízíme pouze nemovitosti, ale je možné jednat o převzetí fungující společnost s výrobním programem sériové a kusové výroby protipožárních, vchodových a interiérových dveří. Historie podniku v Bílé Třemešné sahá do poloviny 19.století. Původně závod na výrobu vnitřních dveří postupně zavedl výrobu vchodových palubkových dveří. V roce 1964 se podnik stal součástí Krkonošských dřevařských závodů. Z továrny na zpracování dřeva vznikla v roce 1996 nová firma , která navázala na místní tradici. Od roku 2002 se výroba rozšířila o sortiment dřevěných oken typu EURO 68, od roku 2003 o sortiment protipožárních dveří a od roku 2006 také oken typu EURO 78. Firmu je možné převzít i jako fungující podnik, včetně sortimentu a zakázek, bez přerušení výroby. Dále je možné jednat o převzetí části výroby nebo pouze o prodeji nemovitostí. Prodejní brožuru a odkaz na virtuální prohlídku zašleme na vyžádání. Cena: Info u realitního specialisty Možnost hypotéky: Ne Typ domu: přízemní Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: okraj obce Okolní zástavba: obytná Podlaží: 1 Celková plocha: 17991 Užitná plocha: 5303 Voda: dálkový vodovod Topení: lokální tuhá paliva Komunikace: asfaltová Zařízený: ano Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 01.10.2022 Rok výstavby: 1964 Rok rekonstrukce: 2014 Elektřina: 400V Doprava: vlak, silnice, autobus
Požární hlásič FireAngel St-625
Prodám 1 nepoužitý (v originální balení zabalené) požární hlásič / detektor kouře Thermoptek Smoke Alarm FireAngel ST-625. Kupovali jsem je do dílny, ale nakonec jsme je nikdy neistalovali. Info od výrobce: Bateriově napájený kouřový hlásič požáru FireAngel ST-625 s technologií Thermoptek Kouřový hlásič požáru FireAngel ST-625 je vybaven multi-senzorovou technologií Thermoptek, která kombinuje nejnovější měřící optickou komoru s teplotní detekcí. Hlásič nepřetržitě monitoruje okolní teplotu, a pokud dojde k jejímu prudkému nárůstu, automaticky zvýší citlivost detekce kouře. Díky tomu se reakční doba hlásiče sníží až o 50% v porovnání s běžnými kouřovými hlásiči požáru. O napájení se stará dvojice AA alkalických baterií po dobu až 5 let, které jsou navíc součástí balení. Kromě detekce požáru disponuje hlásič FireAngel ST-625 celou řadou pokročilých funkcí. Velké testovací tlačítko slouží jednak k ověření funkčnosti vnitřních obvodů hlásiče, integrované sirény a baterií, ale také v rámci funkce Smart Silence k dočasnému ztišení hlásiče např. v případě falešného poplachu. Funkce Sleep Easy umožňuje opakovaně ztišit signalizaci vybité baterie na dobu 8 hodin a díky funkci Toast Proof je hlásič vysoce odolný proti falešným poplachům vyvolaným výpary vznikajícími při vaření. Lze ho tak bez obav použít i v blízkosti kuchyně, kde použití běžných kouřových hlásičů požáru nebývá doporučováno. Červená signalizační LED dioda a integrovaná 85dB siréna umožňují upozornit kromě detekce požáru také na případnou poruchu, nebo vybití baterie. Hlásič FireAngel ST-625 je navržen v souladu s normou BS EN14604:2005. Díky snadné instalaci, jednoduché údržbě, vysoké spolehlivosti a bateriovému napájení je vhodný pro použití ve všech domácnostech. Hlásič je možné upevnit na strop či zeď pomocí dodávaného spojovací materiálu.