inzerce, prodej, prodám, bazar

Powerbanka se svítilnou 2600 mAh, nová nepoužívaná

Kategorie: Ostatní

Prodám pouze rozbalenou Powerbanku se svítilnou.

- 2v1 svítilna a záložní baterie
- kapesní velikost
- hliníková konstrukce
- 3 režimy svícení: silné světlo, slabé světlo, stroboskop
- kapacita: 2600 mAh
- vstup: micro USB 5V/1A
- výstup: USB 5V/1A
- výdrž svítilny: až 9 hodin při režimu silného svícení
- rozměry: 107 x 22 x 22 mm

Osobní předání v Praze 11 poblíž metra Háje. Zásilkovnou zasílám při platbě předem.
Powerbanka se svítilnou 2600 mAh, nová nepoužívaná
Podobné inzeráty
Outoodová powerbanka/baterka GoalZero Venture 30
Málo používaná vodotěsná powerbanka/baterka GoalZero Venture 30 s kapacitou 7800 mAh. 2xUSB, každý až 2.4 A. Malý škrábanec nad indikátorem nabití jinak jako nová a to včetně kapacity (používal jsem ji jen na výlety pod stan jinak byla nabitá a skladovaná na 80%). PC 2990 CZK teď jen za 850 CZK. Kupuji větší powerbanku. Možné zaslat Zásilkovnou nebo osobně v okolí Blanska. --- Jedna z nejchytřejších Powerbank na trhu. Kapacita 7800 mAh, robustní tělo, nízká hmotnost a hlavně systém inteligentního nabíjení z ní dělají ideálního společníka. Odolnost - nevadí jí jakékoliv počasí, ani deště nebo pádu do louže se nemusíte obávat. Pogumované tělo, které snese i hrubé zacházení. Nízká váha v kombinaci s kapacitou - 30 Wh (7800 mAh) při váze 250g Rychlost nabíjení - unikátní funkce inteligentního nabíjení umožňuje nabíjet vaše zařízení rychleji. Powerbanka komunikuje s připojeným zařízením a zjistí si potřebné údaje na základě kterých pak přizpůsobí parametry nabíjení.
Powerbanka se skrytou IP kamerou Lawmate PV-PB20i
Prodám exkluzivní powerbanku LawMate PV-PB20i se skrytou kamerou, možností vzdáleného připojení přes internet a perfektním maskováním. Použitá, ale jako nová. Původní cena 8000 Kč. Manuál na nastavení a ovládání programů v češtině v PDF - zašlu e-mailem. Text dovozce: Powerbanka PV-PB20i je dalším špičkovým produktem v nabídce firmy Lawmate.Má dokonalé maskovaní kamery i mikrofonu. Veškeré ovládací prvky jsou ukryty uvnitř. Díky tomu je powerbanka i při bližším zkoumání zcela nenápadná. Možnost připojení k powerbance přes internet a možnost sledovat záznam skrze mobilní aplikaci. PARAMETRY PRODUKTU: volitelné rozlišení 1920x1080px, 1280x, 848x480/30 FPS senzor 1/2,9" CMOS světelnost: 0,1 LUX / F2.0 nahrává video i audio úhel záběru 78 stupňů dokonalé maskování možnost vzdáleného připojení pomocí mobilní aplikace přes internet výdrž cca 390 minut kontinuálního záznamu (WiFi Off) nebo 260 minut při aktivním IP připojení nejvyšší kvalita zpracování power banku je možné použít i k dobíjení např. mobilu nahrávání kontinuálně nebo detekcí pohybu možnost současného nahrávání a nabíjení vhodné i pro soukromé detektivy a další profesionální využití speciální WDR kamera podpora paměťových karet do 32GB integrovaná nabíjecí baterie 3,7V/6800 mAh spotřeba 480 - 530mA (Wifi On) rozměry: 103x80x22mm váha: 120g Aplikace jsou k dispozici jak pro telefony se systémem Android, tak iOS a jsou zdarma dostupné na Google Play a App Store. Díky tomu, že je powerbanka vybavena speciální WDR kamerou, ve zhoršených světelných podmínkách (stín, proti slunci, atd..) nahrává v podstatně lepší kvalitě než většina jiných špionážních kamer. WDR kamera se automaticky přizpůsobuje jakékoliv změně světelných podmínek.
Powerbanka Anker PowerCore+ Nintendo Switch
Powerbanka stará zhurba 4 roky - 20 100 mAh - 1x USB-A - 1x USB-C Pouze osobní předání v praze
Powerbanka
Elegantní celokovová powerbanka AlzaPower Metal s kapacitou 40 000 mAh ohromí nejen svým povedeným designem, ale i svou výbavou, díky čemuž se stane téměř nepostradatelnou součástí vaší výbavy nejen cestách. Podporuje moderní standardy rychlonabíjení – Power Delivery 3.0, Qualcomm Quick Charge 3.0, USB Battery Charging 1.2, Samsung Adaptive Fast Charge, Hisilicon Fast Charge Protocol, Spreadtrum Fast Charge Protocol, MediaTek Pump Express a Apple 2.4A. AlzaPower Metal je schopna nabíjet výkonem až 100 W a tři zařízení současně. Díky technologii Smart IC powerbanka automaticky detekuje připojené zařízení a zajišťuje tak optimální distribuci výkonu ať už se jedná o mobilní telefon, tablet či notebook. Rychle jednání sleva
Outdoorový vodotěský bezdrátový BT reproduktor se svítilnou
Outdoorový vodotěsný Bluetooth reproduktor se svítilnou. Doba přehrávání až 12 hodin ve výborné kvalitě, pět světelných módů o různé síle, včetně SOS signálu pro případ ohrožení. Rozbaleno. DOPRAVA po připsání částky na účet: PPL - po dobu trvání jejich akce 40 Kč, Zásilkovna 80 Kč nebo hotově při osobním převzetí Praha 10. Kontakt prosím nejlépe přes WhatsApp.
Novy univerzalni multifunkcni nastroj s led svitilnou
Prodam novy nerozbaleny univerzalni multifunkcni nastroj s led svitilnou. Cena 200 kc. Preferuji osobni odber popripade zaslani pres Zasilkovnu