inzerce, prodej, prodám, bazar

Povlečení Star Wars, Bořek Stavitel

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám zánovní chlapecké povlečení s dětským motivem:

Lego Star Wars
Jen povlak na deku, polštář nemám
rozměr 135 x 200 cm
materiál: 50% bavlna, 50% PES
zapínání: patentky
certifikovaný výrobek společnosti LEGO a Lucas film Ltd.
Cena 150,-

podle populárního seriálu Bořek stavitel / Bob the Builder.

Pro klasický rozměr lůžkovin:
140 x 200 (deka)
70 x 90 (polštář).
Materiál: 100% bavlna
Zapínání: knoflíky
Cena za sadu 180,-

Pěkné, nepoškozené. V případě zájmu přidám puzzle dle vlastního výběru.

Cena za sadu
Povlečení Star Wars, Bořek Stavitel
Podobné inzeráty
Dětská postel zvýšená, 160X70 cm
PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA !!! prodám minimálně používanou zvýšenou postel, rozměr 160*70 cm, tj. i rozměr matrace, vzdálenost od země ke stropu zvýšené postele ( rošt) je 100 cm. Prodávám včetně matrace, 2 ks prostěradel (chlapecké - pož. Sam, a bořek stavitel). Jedná se o multifunkční nábytek - postel, magnetická tabule-popisovací, horolezecká stěna, hlavolam, a úložný prostor pod postelí, který slouží dítěti i zároveň jako bunker, včetně osvětlení pod postelí na 4 AAA baterky. Jedná se pouze o jeden ks této sestavy v ČR.
Dětské povlečení do postýlky
Nabízím nenáročné mamince dětské povlečení do postýlky. Povlečení (bílé s šedými hvězdičkami) má menší skvrnku na polštáři a dece od kakaa. Třeba se podaří nějakým přípravkem vyčistit :-) Cena za povlečení - dohodou :-) Možný osobní odběr či zásilkovna.
2x povlečení pro děti na velkou postel
1-Flanelové povlečení na velkou postel s motivem kočky, oblékané, ale pořád fajn povlečení, teplé, barvy pořád výrazné...90.-Kč + pošta 2- Dětské bavlněné povlečení, na velkou postel, barva již není co bývávala, ale pořád fajn, cena 65.-Kč + pošta zasílám přes Balíkovnu české pošty za 75.-Kč pošta nakoukněte na mé inzeráty ...děkuji
Krásné povlečení do dětské postýlky
Prodám sadu povlečení do dětské postýlky, celkem 6 kusů povlečení. Sady jsou kompletní - tj. obsahují povlečení na polštář i peřinku. Dvě sady (opička a beruška) mají větší rozměr (ale ne dospělácký) a jsou zcela nové, nepoužité. Ostatní 4 sady standardní rozměr 60x40 polštář a 80x135 peřinka. Ve výborném stavu. Cena za 1 sadu 180,- Kč. Upřednostním odběr více sad najednou.
Povlečení Santa
Povlečení Santa. Peřina + povlak na polštář. Povlečení je nové, pouze vyprané, leží to zbytečně ve skříni, děti už to nechtějí :-) Cena 300Kč+pošta(zásilkovna)
Povlečení do kolébky (kočárku) růžové víly - nové
Prodám nové povlečení do kolébky viz foto. Rozměry: polštář 30x40 cm, peřinka 90x90 cm České povlečení vyráběné s tradiční kvalitou Babyrenka, použité materiály splňují normu pro děti od narození. Zaslání přes Zásilkovnu 79 nebo Balíkovnu 65.