inzerce, prodej, prodám, bazar

POUŽIŤIE ELEKTRICKEJ ENERGIE

Kategorie: Hobby, odborné knihy

V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty

Predám knihu -

POUŽIŤIE ELEKTRICKEJ ENERGIE - Karel Jarolím, František Desort a Slavoj Kondrys
Kniha, ktorá vyšla len v náklade 800 kusov

Rok vydania - 1965
Jazyk - slovenský
Vydavateľstvo - Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry Bratislava
Tvrdá väzba, 334 strán
Stav - výborný
Cena - 593 Kč - nova cena - 438 Kč

Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás

Kontakt cez email
Ďakujem

Popis -

Kniha podáva prehľad o elektrických pohonoch, elektrickej trakcii, o elektrickom svetle a teple, o použití elektriny v poľnohospodárstve a v lekárstve. Vysvetľuje účel, princíp a činnosť príslušných elektrických zariadení a oboznamuje žiakov s ich navrhovaním, výrobou a údržbou. Kniha je určená ako učebný text pre priemyselné školy elektritechnické

216 obrázkov, 35 tabuliek

Kniha, ktorá vyšla len v náklade 800 kusov
POUŽIŤIE ELEKTRICKEJ ENERGIE
Podobné inzeráty
Elektrotechnika a energetika
Elektrické pohony-Poliak Elektrotechnika-Hraško Elektrotechnika a silnoproudá elektronika-Vladař Konstrukce elektrických strojů-Wiedemann Meranie v tepelnej energetike-Rajniak Nové zdroje elektrické energie-Celinski Otázky a odpovede z elektrotechniky 1-Meluzin Prenos elektrickej energie 2-Verebely Silnoprúdové zariadenia-Balák Svet hľadá energiu-Tölgyessy Teoretické základy elektrotechniky 2, Teória striedavých prúdov-Kalantarov Teorie elektrických strojů-Bašta Výroba a rozvod elektrické energie 1+2-Matěna Základní kvalifikační učebnice elektrotechnika silnoproudá-Klepl Základy elektrotechniky I pre SOU-Voženílek Základy využívania slnečného žiarenia-Kittler Nabízím knihy z elektrotechniky, silnoproud, energetika. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené tel. číslo je smyšlené, neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Ekonomická a finanční matematika
Diskrétne programovanie-Korbut Ekonomická štatistika-Kovačka Lineární modely-Lagová Lineární modely v ekonomii-Beck Matematická ekonomie-Allen Matematické metody v ekonomii-Korda Matematické modely v ekonomii-Hušek Matematika pre ekonómov-Štalmašek Matematika pre ekonómov 1+2-Huťka Matematika v poisťovníctve-Lamoš Použitie matematiky v ekonomike 1-Nemčinov Praktický průvodce finanční a pojistnou matematikou-Cipra Programování počítačů pro ekonomické aplikace-Adamec Průvodce moderními statistickými metodami-Hebák Úvod do ekonomické kybernetiky-Lange Nabízím knihy a učebnice z ekonomické a finanční matematiky. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené číslo neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Elektrotechnika a rádiotechnika
Analogové počítače-Nenadál Dielektriká izolanty-Poljak Elektrická měření-Fajt Elektrické meranie-Bajcsy Elektrické měření-Drechsler: 1-Elektrické měřící přístroje 2-Základní metody Elektronická měření-Eichler Elektrotechnické merania-Neugebauer Elektrotechnika XIV-články-Bělov Jak číst schémata-Klepl Kurs elektrotechniky-Voženílek Kurs radiotechniky-Dvořáček Magnetické zesilovače-Gabler Měření a provoz vysílačů-Vackář Měření tyristorů-Januszewski Měření v radiotechnice-Kleskeň Oscilátory a generátory-Vachala Praktická elektrotechnika-Dreszer Príručka impulznej techniky-Jakovlev Příručka radiotechnické praxe-Dršťák Sdělovací technika-Havlíček Šíření elektromagnetických vln a antény-Prokop Šíření rádiových vln-Doluchanov Telekomunikační technika v otázkách a příkladech-Němeček Telemetria a prenos údajov-Bajcsy Televizní přijímací antény-Český Teorie náhodných procesů a její aplikace v radiotechnice-Levin Termistory-Vepřek Tvarové kmity-Chance Veľmi krátke vlny v rádiotechnike-Hodinár Vlastnosti a použitie tyristorov-Heumann, Stumpe Vysokofrekvenční měření-Stránský Vysokofrekvenční přijímací technika-Žalud Základní kvalifikační učebnice slaboproudá elektrotechnika-Trůneček Základy elektrotechniky-Krásný Základy radiotechniky-Vostrý Programované úlohy z teoretických základov elektrotechniky-Batranin Příklady z teoretické elektrotechniky 1-Dufek Anglicko-český a česko-anglický elektrotechnický a elektronický slovník-Malinová Nabízím knihy z elektrotechniky a rádiotechniky. Jsou v pěkném a zachovalém stavu. Podívejte se také moje další inzeráty, najdete tam obdobné knihy. Vážnému zájemci rád sdělím podrobnější informace a pošlu foto knih. Prosím NETELEFONOVAT! Uvedené tel. číslo je smyšlené, neexistuje! Kontaktujte mně prosím jenom přes formulář na této stránce, odpovím každému. Zkontrolujte si prosím i spamovou složku poštovné schránky. Moje odpověď může skončit ve spamu.
Energie a globální oteplování
Energie a globální oteplování
ECO - FRIENDLY DOMOV
Jednou čtená, jako nová. Je vaše domácnost ohleduplná k životnímu prostředí? Tento inspirativní a praktický průvodce vám obrátí pohled na svět o 180° a pomůže vám krok za krokem změnit nejen váš styl bydlení. Úvodní část nejprve nastíní nezbytné základy vědomého života, čímž vás jako čtenáře provede přínosy plynoucími z vašeho rozhodnutí pro udržitelnost, a vysvětluje, jak používat tuto knihu a začlenit její zásady do každodenního života. Christine Liu, bloggerka a odbornice na téma udržitelného životního stylu, s vámi projde jednotlivé místnosti vašeho domu – obývák, kuchyň, ložnici a koupelnu – a nabídne tipy, triky a 18 projektů představených krok za krokem, díky nimž povedete styl života s menším dopadem na životní prostředí. Ať už tak, že si vyrobíte svou vlastní zubní pastu, vydáte se na cestu obnovitelných zdrojů energie, omezíte spotřebu plastů, založíte si vlastní bylinkovou zahradu, nebo upcyklujete staré kusy nábytku, existuje mnoho větších či menších kroků ke změně.
Tajemství krystalů
Prodám jako novou knížku. Popis: Krystaly, které lze považovat za klenoty planety Země a které nás v každodenním životě provázejí na každém kroku, jsou obdařeny vlastnostmi, jichž lze využít nejrůznějšími způsoby. Naučte se, jak je využívat ve svém životě ke svému maximálnímu prospěchu. S použitím svého speciálního krystalu se dokážete snadno a rychle uklidnit a soustředit svou roztěkanou mysl. Ať už si budete potřebovat dodat energii, podat delší a stabilní výkon anebo se zklidnit, jemné energie krystalů vám pomohou v každodenním životě dosáhnout všech vašich cílů. Krystaly, které jsou velmi malé, nadané nejrůznějšími schopnostmi a snadno přenosné, lze výtečně využívat jako účinných svépomocných nástrojů k získání sebejistoty a klidu. Kdykoli a kdekoli si stačí pouze vložit některý z nádherných krystalů z vaší sbírky do kapsy. Osobní odběr Frýdlant nad Ostravicí nebo zásilkovna 79 či pošta 100 kč.