inzerce, prodej, prodám, bazar

Použitá taška zn.Samsonite, velmi dobrý stav

Kategorie: Ostatní

Použitá taška zn.Samsonite přes rameno. Velikost 15.
V případě dotazů mne neváhejte kontaktovat pouze na email bouda3@, odpovím obratem.

Pořizovací cena 5.500,-Kč
Nyní 650,-Kč
Použitá taška zn.Samsonite, velmi dobrý stav
Podobné inzeráty
Brašna samsonite DF 50 Colt málo používaná
Brašna samsonite DF 50 Colt málo používaná, dvě další kapsičky; vhodná např. na Panasonic Lumix a další ultrazoomy a menší zrcadlovky viz.
Značkové cestovní kufry Samsonite
Prodám dva cestovní kufry Samsonite, jeden velký, druhý malý. Velký- 70x40cm Malý- 55x36cm Jedná se o značkové kufry značky Samsonite, vínové barvy, obsahují vytahovací úchyt společně s pojízdnými kolečky. Také mají uvnitř i postranách spustu zapínacích kapes. Mimo jiné obsahují uvnitř popruhy k upevnění obsahu kufru. Kufry byly používány.
Kufr Samsonite Spinner Light nový v hodnotě 12 000
Úplně nový kufr Samsonite Spinner Light-Shock. Originál Samsonite. Extra Light. Zdarma originál obal na kufr proti poškození.
Nákupní taška,omyvatelná
Nákupní taška achilles, taška pro volný čas, polyesterová taška na zip, omyvatelná a opakovaně použitelná na nákupy, sport, bazén, pláž, 51 cm x 20 cm x 40 cm, 51 cm x 20 cm x 40 cm Multitalent: tato kvalitní taška pro volný čas by neměla chybět v žádné domácnosti. Je všestranný a nabízí dostatek prostoru, ať už na nákupy, do posilovny, na pláž nebo do práce. Díky jednoduchému, šik designu se skvěle kombinuje Prostorově úsporný zázrak: prostorná přepravní taška o objemu 40 litrů skutečně šetří místo. Má rozměry cca. 51 x 20 x 40 cm (D x H x V) a má ramenní popruh v délce cca. 80 cm, se kterou můžete tašku nosit pohodlně přes rameno. Zapínání: zip Model: AD315 Praktické vnitřní přihrádky: uvnitř je tato taška pro volný čas podšitá černou látkou a nabízí dostatek možností pro bezpečné uložení drobností, jako jsou klíče a peněženky. Snadná údržba: naše taška je vyrobena ze 100% polyesteru, a proto je super odolná a vodoodpudivá. Pokud je nutné vyprání, lze shopper umýt ručně jemným jemným čisticím prostředkem a poté jej pověsit, aby uschl.
Pracovni taška zn.SAMSONITE
Prodám pracovní tašku zn.SAMSONITE s popruhem přes rameno, rozměr 43x31 cm, velmi zachovalá. Cena : 200,- CZK.
Taška na notebook Samsonite
Prodám tašku na notebook Samsonite 17 palců. 99 Kc plus pošta. Více fotografií na vyžádání.