inzerce, prodej, prodám, bazar

poukaz v hodnotě 500 Kč

Kategorie: Ostatní

1x 500 Kč ( ✅ volný ✅ ) nechám za 400,- !!
Platnost do 17.12.2023

Vracela jsem v prodejně boty a bohužel nebylo možné vracení peněz tak jsem dostala poukazy které bohužel nevyužiju, tak snad se někomu budou hodit třeba jako dárek na Vánoce ????

Poukazy platí na všechny z uvedených značek na poukazu ( Calvin Klein, Pepe Jeans, Guess, Tommy Hilfiger.. ) a lze je využít na jakékoliv zboží z daných obchodu i zlevněné ( buď kamenné obchody napsané na zadní straně poukazu viz fotky nebo případně na stránce )

Přikládám i foto účtenky za poukazy kdyby nahodou někdo potřeboval :)
poukaz v hodnotě 500 Kč
Podobné inzeráty
darkovy poukaz do eshopu  v hodnote Kč 1000,-
darkovy poukaz do eshopu v hodnote Kč 1000,- Dostali jsme to v praci, je mi to k nicemu, ale nekomu se to muze hodit. kontakt pouze pomoci formulare prosim. idealne prodej online, tzn. zaplatite, poslu vam kod na email. pokud chcete fyzicky predat poukaz, tak pouze praha.
Poukaz
Dobrý den, dostala jsem dárkový poukaz do motoškoly MotoLisý() v hodnotě 5.490,- Kč, který bohužel nevyužiju. Platnost poukazu je do 6.5.2023. Ráda ho za 2.000,-Kč přenechám někomu, koho tento dárkový poukaz nadchne a využije ho.
Poukaz na tetování
Prodám poukaz v hodnotě 3.000 Kč k tatérce Markétě Sonnevend. Poukaz nevyužiju. Při rychlém jednání se můžeme domluvit na slevě.
Prodám voucher na  v hodnotě 3614,- do 15.2.2025
Prodám voucher, který jsem dostal mailem za vrácené zboží objednané přes internet. Vzhledem k tomu, že bylo objednané na firmu, tak vrací peníze pouze v hodnotě voucheru, což mi sdělila operátorka až při řešení reklamace. Aktuálně poukaz nemám za co upotřebit, tak budu rád, když někomu aspoň pomůže sleva přes 600,-. V případě zájmu buď pošlu kód, nebo poukaz vytisknu a předám osobně v Olomouci a okolí.
Poukaz na tetování v hodnotě 1000,-
plně platný poukaz v hodnotě 1000,- přenechám za 800,- bohužel nemůžu na tetování tím pádem pokud máte zájem a hodil by se vám budu rád.
Dárkový poukaz
Prodám dárkový poukaz pro 2 osoby na 2 noci se snídaní v tříhvězdičkovém hotelu Tanzberg v Mikulově poukaz je platný do 25.5.2023 možnost prodloužení platnosti.