inzerce, prodej, prodám, bazar

Poukaz na kapelu, Melodikum

Kategorie: Ostatní

Prodám tyto poukazy na kapelu Melodikum.

Cena za oba poukazy.
Poukaz na kapelu, Melodikum
Podobné inzeráty
Poukaz
Dobrý den, dostala jsem dárkový poukaz do motoškoly MotoLisý() v hodnotě 5.490,- Kč, který bohužel nevyužiju. Platnost poukazu je do 6.5.2023. Ráda ho za 2.000,-Kč přenechám někomu, koho tento dárkový poukaz nadchne a využije ho.
Poukaz na tetování
Prodám poukaz v hodnotě 3.000 Kč k tatérce Markétě Sonnevend. Poukaz nevyužiju. Při rychlém jednání se můžeme domluvit na slevě.
Dárkový poukaz
Prodám dárkový poukaz pro 2 osoby na 2 noci se snídaní v tříhvězdičkovém hotelu Tanzberg v Mikulově poukaz je platný do 25.5.2023 možnost prodloužení platnosti.
darkovy poukaz do eshopu  v hodnote Kč 1000,-
darkovy poukaz do eshopu v hodnote Kč 1000,- Dostali jsme to v praci, je mi to k nicemu, ale nekomu se to muze hodit. kontakt pouze pomoci formulare prosim. idealne prodej online, tzn. zaplatite, poslu vam kod na email. pokud chcete fyzicky predat poukaz, tak pouze praha.
Pódium, stupínek pro matraci, kapelu nebo dětský koutek
Prodám 6 dřevěných kostek pro pódium, vyvýšenou podlahu na spací matraci, předtančení nebo pro kapelu nebo lze poskládat jako dětský koutek, vyrobeno na zakázku, velmi pevné, vysoká nosnost. Lze sestavit do písmene I, L nebo jako obdélník. Rozměry jednoho kusu jsou 120 x 100 cm, výška 19 cm. Cena 9.000,-Kč za 6 ks
Poukaz 1+1 zdarma Mráz léčí
Poukaz na 1+1 zdarma vstup do kryokomory. Mohu nabidnout 3 ks poukazu.