inzerce, prodej, prodám, bazar

Potrubní oddělovač

Kategorie: Ostatní

Prodám nepoužitý, originál zabalený potrubní oddělovač Honeywell BA295S DN32, 5/4"
Potrubní oddělovač
Podobné inzeráty
Potrubní radiální ventilátor CK250B EC Östberg
Prodám nový,nepoužitý potrubní radiální ventilátor CK250B EC od firmy Östberg. Radiální potrubní ventilátor s kruhovým napojením Pro použití v kruhových rozvodech větších délek Kompaktní ventilátor s vysokým výkonem a účinností Nízká hladinou hluku Ventilátor je určen pro dopravu čistého vzduchu bez prachu, mastnot, výparů chemikálií a dalšího znečištění Snadná instalace v libovolné poloze Pokud je ventilátor připojen na potrubí, může být instalován ve venkovním nebo vlhkém prostředí Splňuje ErP 2018. KONSTRUKCE Skříň ventilátoru je vyrobena z pozinkovaného ocelového plechu Oběžné kolo s dozadu zahnutými lopatkamiMOTOR EC motor Napájení 230 V / 50 Hz Vnější rotor motoru je vybaven bezúdržbovými zapouzdřenými kuličkovými ložisky Integrovaná tepelná ochrana motoru Třída izolace motoru F Lze regulovat vestavěným potenciometrem 0 10 V, případně externím ovládáním.
Oddělovač bílku TESCOMA
Nabízím nový (nepoužitý) oddělovač bílku
Miska - oddělovač žloutků od bílků
Miska - oddělovač žloutků od bílků. Separátor vajec. Skvělý pomocník v kuchyni. Materiál plast. Stav: nové, nevyužité. Cena 85 Kč + poštovné.
Potrubní pošta TUBUS
K dispozici hliníkové tubusy s filcovými koncovkami. Uzávěr koženou přeskou na druk.Rozměry viz foto. Pochází ze staré potrubní pošty. Ideální pro geocaching. Celkem 17ks. Cena za ks 100,- Při celkovém odběru cena dohodou
Potrubní ventilátor.
Potrubní ventilátor. Nový, nepoužitý.
Radiální potrubní ventilátor Acm250 kov.Vent-Axia
Prodám nový nepoužitý radiální potrubní ventilátor Acm250 kov.Vent-Axia.Ventilátor je vhodný pro delší potrobní rozvody s vyšší tlakovou ztrátou.Nedoporučuje se přímá montáž do podhledu a konstrukcí,které mohou rezonovat.