inzerce, prodej, prodám, bazar

Potahy na židle univerzální, nové, různé barvy

Kategorie: Doplňky

Nové potahy na židle univerzální, perfektní elastický snadno pratelný materiál (Spandex a elastan), cena za 1 kus. Lze zaslat přes zásilkovnu nebo poštou, popřípadě osobní předání v Chrudimi. V případě zájmu pište prosím SMS nebo na WhatsUp.
Potahy na židle univerzální, nové, různé barvy
Podobné inzeráty
Potahy na zidle
Elasticke potahy na židle Aktualne mam vzory viz foto, pro prověření mi napiste Jedna se o nove potahy Cena 150kč/ks +Dobirka nebo prevodem na účet Posílám sluzbou gls
Nové unisex nákrčníky (kruhové šály) ALPINE PRO - různé
Prodám nové unisex kruhové šály značky ALPINE PRO. 1. SPECIFIKACE: kombinace černé a šedé barvy s motivem; decentní logo značky; materiál: 100 % akryl; originální balení s ramínkem na zavěšení ROZMĚRY: univerzální velikost; délka: 2x 72 cm; výška: 32 cm; materiál lze napnout 2. SPECIFIKACE: pletený vzor; kombinace černé a modré barvy s motivem; decentní logo značky; materiál: 100 % akryl; originální balení s ramínkem na zavěšení ROZMĚRY: univerzální velikost; délka: 2x 72 cm; výška: 32 cm; materiál lze napnout 3. SPECIFIKACE: šedá barva; pletený vzor; univerzální velikost; materiál: 70 % akryl, 30 % vlna, decentní logo značky; štítek se značkou ROZMĚRY: UNI velikost; délka: 2x 70 cm, výška: 35 cm (u obou lze roztáhnout); originální balení včetně ramínka na zavěšení CENA: 179 Kč/1 ks Možnost osobního prodeje, Zásilkovna, Balíkovna, nebo ČP (poštovné není v ceně). Pod svým profilem nabízím i nové pánské, dámské oblečení, obuv, příslušenství k nim apod.
Šedobílé pružné žinilkové potahy na gauč a na křeslo
Prodám pružné šedobílé potahy z žinilky; dokonale sedí na různé velikosti, viz foto (křeslo je 80 cm široké). Potah na gauč sedí na sedačku až 2 m dlouhou. Obdobný potah mám na dvě kuchyňské židle. Celkem tj. 4 kusy potahů.
NOVÁ PROPISKA PERO LUXUS + RŮZNÉ NOVÉ OBLEČENÍ
Kuličkové pero propiska stříbrný design - značkové, krásné zelené pouzdro etue, nové a vhodné i jako dárek, PC vysoká, cena = 2500Kč Světlá značková vesta - teplá, vhodná na zimu, uni model - pánská i dámská, nová a vhodná i jako dárek, cena = 1500Kč 3x různé nové kraťasy pánské pro muže - tmavě modré a barevné, různé velikosti, na dotaz Fialová vesta se vzorem zdobením - elegantní, hřejivá, větší velikost, pánská pro muže, nová a vhodná i jako dárek, na dotaz 7x různé nové pyžamo pánské pro muže - horní díl je jako triko a dolní díl jako kraťasy, je to krátké pyžamo, různé velikosti a největší je 4XL a 5XL, cena za 1 sadu = 500Kč PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
Sada potahů na židle -4 kusy
Dopřejte svým židlím oživení a ochranu proti opotřebení s multielastickým napínacím potahem Comfort. Potah v univerzální tlumené šedé v mžiku promění vaše židle tak, že budou zářit novotou. Pomůže oživit starý nábytek a schovat tak případné nedostatky i opotřebení, ale zároveň ho chrání před špínou a poškozením, což oceníte i v případě, že máte nábytek úplně nový. Díky kvalitnímu materiálu s vysokým podílem bavlny je potah velmi příjemný na dotek a zároveň odolný proti opotřebení i snadný na povlékání. Je dobře roztažitelný všemi směry, takže se snadno přizpůsobí, skvěle padne a usnadní vám práci při manipulaci. rozměry: jsou na detailní fotografiii ale natáhnou se na téměř každou židli. materiál: 95%polyester,5%spandex Cena 450kč je za sadu na 4 židle. Odesílám přes zásilkovnu nebo poštou a lze i vyzvednout na Praze 4 Kunratice.
2 ks Elastický, natahovací potah na židle (nový), tyrkisová
Nabízím 2 ks nových potahů na židle. Tuto barvu jsem nakonec nepoužila, zůstala jsem u šedé. Hezký tyrkisový odstín, s nádechem do zelena (na fotografii se nezachytil přesný odstín, je výrazně tmavší). Hodně elastický, přizpůsobí se velikosti židle. Cca pro sedák o hloubce 35-45cm, šířku opěradla 35-45 cm a výšku opěradla 38-55 cm. Židle na fotografii má sedák o hloubce 43 cm, opěradlo o šířce 44 cm a výšce 50 cm. Nabízím pouze jako sadu. Cena za oba. Možnost vyzvednutí Praha-Stodůlky nebo zašlu dle dohody.